- Konu Sahibi inciitanesi
-
Canım tebriklerrr süper verdin sen darısı bize :))Dün eşim pizza yiyelim madem iki kg vermişsin ödül olur dedi yemedim kendime kocaman bir alkış :)
Insallah bol eksili günler haftalar sağlıcakla tabi :)Canım tebriklerrr süper verdin sen darısı bize :))
Dogru vallahiSenin çocuklarla uğraşman spordur zaten benim daha birinci yoruluyorum evde dolamdirmaktan :)
Hatunlar ben ne vermisim ne almisim ceza mi ödül mü
Bence de ceza canım, amaç zayıflamakHatunlar ben ne vermisim ne almisim ceza mi ödül mü
Ayyyy çikolata da mi yasakkkkBence de ceza canım, amaç zayıflamak
:)))Ayyyy çikolata da mi yasakkkk
hurma. Yoğurt kefir musli elmaKizlar aralarda acikinca ne yiyosunuz?
Badem ,ceviz ,hurma.yogurt yok tutuyor.Kizlar aralarda acikinca ne yiyosunuz?
Yogurt kuruyemis.birde brokoli karnibahar salatasiKizlar aralarda acikinca ne yiyosunuz?
Karnabahar cok gaz yapi yor.benim oğlum gibi gazlı bir bebeğimiz varsa sakın ağzınıza surmeyin.gecenlerde karnabahar kısırı yaptim gece boyu kıvrandı kuzum.Yogurt kuruyemis.birde brokoli karnibahar salatasi
Artik hangisi olursa evde
Evet ben baktım ona dediğin gibi tuzlu ama yaparsın inşallah devamında da ben bu hafta veremiyor gibiyim ya bugün baktım hala pazartesi sabahla aynıyım kendi kendime nazar mi ettim yoksa sende de olmusmuydu böyleKizlar gecen hafta persembe 81.2 idim bi sabah 80.1 ciktim ve diyetisyenimle yollarimi ayirdim keske devam edebilseydim ama tuzlu ya cok gercekten bide annem falan listeler asagi yukari ayni ona vercegin parayla kndine yeni kiyafetler alsan daha iyi diyolar yada birikim yap gibi haklilarda acikcasi ama sorumlulukta hissediyordm burda diyet gruplari var oraya gireyim diyorum gene bi sorumlulugum olsn die orda hergun ne yedigini yazip haftada bir bildirim yapiyorsun
Cezadan önce cikolataydi da simdi meyve yiyorum :-/Kizlar aralarda acikinca ne yiyosunuz?
Canim emzirdigimiz icin o gruplar suan sakıncalı ben gecen gun abarttim diyeti sütum inmediKizlar gecen hafta persembe 81.2 idim bi sabah 80.1 ciktim ve diyetisyenimle yollarimi ayirdim keske devam edebilseydim ama tuzlu ya cok gercekten bide annem falan listeler asagi yukari ayni ona vercegin parayla kndine yeni kiyafetler alsan daha iyi diyolar yada birikim yap gibi haklilarda acikcasi ama sorumlulukta hissediyordm burda diyet gruplari var oraya gireyim diyorum gene bi sorumlulugum olsn die orda hergun ne yedigini yazip haftada bir bildirim yapiyorsun
Evet ben baktım ona dediğin gibi tuzlu ama yaparsın inşallah devamında da ben bu hafta veremiyor gibiyim ya bugün baktım hala pazartesi sabahla aynıyım kendi kendime nazar mi ettim yoksa sende de olmusmuydu böyle
Canim emzirdigimiz icin o gruplar suan sakıncalı ben gecen gun abarttim diyeti sütum inmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?