2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Hatunlar ben ne vermisim ne almisim ceza mi ödül mü

Ideal kilonu koruyor olsan ödül olabilirdi ama zayiflamaksa amacin CEZA bence benimde buyuk gunum yarin sabah bakalim neler oldu diyetisyenlede son gunum bi ay daha devam edemicem azcik fazla ucreti tesekkurler diyip kendim devam edicemm insallah basarili olurum bu sekilde olunca sorumluluk gibi oluo du kndimi frenliyebiliyordm insallah gene irademe sahip cikabilirim

Kizlar gecen hafta persembe 81.2 idim bi sabah 80.1 ciktim ve diyetisyenimle yollarimi ayirdim keske devam edebilseydim ama tuzlu ya cok gercekten bide annem falan listeler asagi yukari ayni ona vercegin parayla kndine yeni kiyafetler alsan daha iyi diyolar yada birikim yap gibi haklilarda acikcasi ama sorumlulukta hissediyordm burda diyet gruplari var oraya gireyim diyorum gene bi sorumlulugum olsn die orda hergun ne yedigini yazip haftada bir bildirim yapiyorsun

Evet ben baktım ona dediğin gibi tuzlu ama yaparsın inşallah devamında da ben bu hafta veremiyor gibiyim ya bugün baktım hala pazartesi sabahla aynıyım kendi kendime nazar mi ettim yoksa sende de olmusmuydu böyle

Canim emzirdigimiz icin o gruplar suan sakıncalı ben gecen gun abarttim diyeti sütum inmedi

Evet ben baktım ona dediğin gibi tuzlu ama yaparsın inşallah devamında da ben bu hafta veremiyor gibiyim ya bugün baktım hala pazartesi sabahla aynıyım kendi kendime nazar mi ettim yoksa sende de olmusmuydu böyle

Odem olabilir cnnn bazen ben iki uc gun hic oynamiyorum diyetime uydugum halde ama hafta bittimine en az 1 kilo vermis oluyorum uykusuzlukta odem yapiyor cnm dikkatli etmek lazm

Canim emzirdigimiz icin o gruplar suan sakıncalı ben gecen gun abarttim diyeti sütum inmedi

Bi diyet listesimi veriyorlar cnm ben kndimiz kafamiza gore yiyoruz yaziyiruz kilo bildirimi yapiyoruz sandim ben acikcasi diyetisyenin verdigi listeleri tekrar vastan yaparak devam etmeyi duaunuyordm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…