- 29 Ocak 2017
- 4.524
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Evet canım burası, ikinci haftamız bu haftaBizim grup dedigin burasimi cnm burda varim zaten pazartesi bende kilo bildirimi yapicm her aksam gunun ozetinide gecerimm gitsin su fazlaliklar
Yemekte buluşmak çok mantıklıymış, ara öğünde buluşunca çok kalori alınıyorCnm kendini iki bucuk saatten fazla ac birakma inan cok acikinca diyet falan vormuyo insajin gozu bide disaarda yemekler cezbedici o yuzden bn arkadaslarla heo aksam yemeginde bulusuyorum onlar ne yerse yesin bn sebze yemegi yada old yerde tonbalikli slata varsa ondan aliyorun hem diyetim bozulmuyor hem karnim doyuyor eger ikiside yoksa uc kofte salata yanina yogurtt
Aklına çikolata gelince eski fit halini düşün canım, kiloların gittiğini incecik kaldığını düşün , önceden giydiğin şimdi dar gelen bir pantolonu giy mesela , bunun içine girmem lazım de, diyete devamCikolataaaaaa
Eski halimi düşünürsem şok diyet yapmam lazimAklına çikolata gelince eski fit halini düşün canım, kiloların gittiğini incecik kaldığını düşün , önceden giydiğin şimdi dar gelen bir pantolonu giy mesela , bunun içine girmem lazım de, diyete devam
Bir haftada inmeyeceksin canım sonuçta eski kilona, ama yavaş yavaş vererek ulaşacaksın canım öyle düşün , Damla’ya Damla’ya göl olur, bir yerden başlamak lazımEski halimi düşünürsem şok diyet yapmam lazim72nerdeee 107 nerde
Bende gecen gün baya acıktım esimde bu günlük karatay diyeti yap dedi lahmacun soyledi
tamam tamam cikolata yokBir haftada inmeyeceksin canım sonuçta eski kilona, ama yavaş yavaş vererek ulaşacaksın canım öyle düşün , Damla’ya Damla’ya göl olur, bir yerden başlamak lazım
KahvaltıKahvalti
1 yumurtadan bol domates dereotu yagsiz omlet bir ince dilim ananas
Ogle
6 kasik kabak yemegi
Bir kase yogurt iki kasik haslanamis karabugday
Ara
3 hurma 10 cig badem
Aksam
120 gr et yaninda bol yesillikli patlıcan kapya biberli yogurtlu salata
2.5lt su
1 brd cay
Sporu bir saat sonra leslie 3 mile yapicm kizlarr siz neler yaptinizzz
Maşallah çok iyi canım beslenmen benim de senin seviyene indirmem lazımKahvalti
1 yumurtadan bol domates dereotu yagsiz omlet bir ince dilim ananas
Ogle
6 kasik kabak yemegi
Bir kase yogurt iki kasik haslanamis karabugday
Ara
3 hurma 10 cig badem
Aksam
120 gr et yaninda bol yesillikli patlıcan kapya biberli yogurtlu salata
2.5lt su
1 brd cay
Sporu bir saat sonra leslie 3 mile yapicm kizlarr siz neler yaptinizzz
Maşallah çok iyi canım beslenmen benim de senin seviyene indirmem lazım
Karnım acıktı , geve atıştırması da bir kuru incir bir kase sütlaç yedimYavas yavas eksilterek inersin benimki gibi bi listeye cnm birden zor oluo bide emzirince
Karnım acıktı , geve atıştırması da bir kuru incir bir kase sütlaç yedim
Kestane de kalorili bir şey değil mi bide çikolata sütlaç maşallah :)Kahvaltı
2dilim tb ekmeği, 1dilim beyaz peynir, dereotu, 5kaşık domates-biber kavurması
Öğle yemeği
1tabak sebzeli sulu köfte 1kase yoğurt
Öğlen atıştırması
1kase sütlaç
15tane kestane
2tatlı kaşığı Nutella
Akım yemeği
1kase tarhana çorbası
2/3tabak makarna
Sarımsaklı yoğurt
Karnabahar, brokoli, Mısır,maydanozlu salata, büyük tabakta
2lt su, spor yapamadım işe gidip geldim yorgunum yarın Leslie yapıcam inşallah
Daha yeni yedin bekle tok olduğunu hissedersin iki saat sonra ye bişeyler :)Ben kahvaltida 1yumurta 4zeytin 1kibrit kutusu kadar peynir 2domates 2dilim de tam buğday ekmegi yedim 1fincan cayla ac gibiyim napsam ki arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?