- 29 Ocak 2017
- 4.524
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Bir yanlışlık var ya bunlar o kadar çok yapmazTüm yedigim bu canim sarmanin biri 35kaloriymis cigeri nasil hesapladi bilemedim caya bile kalori girmis
Ben de yarım gün gidiyorum canım işe, bir sıkıntı olmuyır memeler şişiyor gelince sağıyorum hemenKayinvalidem bakacak Yan apartmanda oturuyor o zamana bebiş beş buçuk aylık olacak bir hafta sonra biraz sagip dolaba koyacağım da okulda sagmayinca azalirmi ya da orda akar gider mi bilemedim
Evet canım bizim minikleri kahvaltı saati var onlar yaparken vaktin olur da ne yapacağıma karar vermem lazımÖğretmen misin canım ben öğretmenim küçük süt sağma makinalarından var bende. 1 ay oldu işe başlayalı öğle arasında okulda da sağıyorum sabahta evden çıkmadan sağıp bırakıyorum
Hemen gelince bebeginiz emmiyor mu azalma oldu mu eskiye oranlaBen de yarım gün gidiyorum canım işe, bir sıkıntı olmuyır memeler şişiyor gelince sağıyorum hemen
Ekmektemi yemiyorsun hiç ne yiyorsun onun yerine
Böyle beslenmeye süt oluyormu benim zaten az iyice azalsın istemiyorum
Ben okulda da sağıyorum canım yoksa sütüm hemen azalıyor zaten çok fazla yok mama destekli gidiyoruz zaten olan sütümünde gitmemesi için sağıyorumEvet canım bizim minikleri kahvaltı saati var onlar yaparken vaktin olur da ne yapacağıma karar vermem lazım
Ben sabahları bir yumurta 2 dilim çavdar ekmeği bir dilim beyaz peynir mutlaka yiyorum onun haricinde az tereyağ ve farklı şeyler ekleyip çıkarıyorum bu yediklerimin yanında. Ben sadece öğle yemeğinden ve akşam yemeğinden sonra ara öğün yiyorum öğle yemeğinden sonra genellikle küçüklerden yarım paket Burçağın bisküvilerinden yiyorum 5 tane falan yapıyor. Gece öğününde de meyveli yoğurt yiyorum 45 gr falanSabah 4zeytin 1kibrit kutusu peynir 2domates 2dilim tam bugday ekmegi 1yumurta 2bardak cay oglen 8sarma yarim kase yogurt aralarda elma mandalina aksam sigir ciger küçük porsiyon salata 8kasik pilav diye girdim sonuc o cikti ve ben acliktan kirilmak uzereyim yani
En azından akşamları o gelmeden bence yemeğini ye o gelince salata yoğurt gibi eşlik et sorun yapmazsa eşinKizlar ben kahvaltiya bebisle pek vakit bulamiyorm.hazirladim hazirlayacam detken 11-12oluyor. Onun yerine su kahvaltilik gevreklerinden yesem cok mu kalorili olur.birde aksam yemeklerini esimi bekliyorm.7 bucukda geliyor.ondan erken yemem imkansiz ondan az veriyirm sanirm
Kizlar ben kahvaltiya bebisle pek vakit bulamiyorm.hazirladim hazirlayacam detken 11-12oluyor. Onun yerine su kahvaltilik gevreklerinden yesem cok mu kalorili olur.birde aksam yemeklerini esimi bekliyorm.7 bucukda geliyor.ondan erken yemem imkansiz ondan az veriyirm sanirm
Doğrudur canımAyrıca karbonhidratı aza indirip protein ağırlıklı beslendiğinde sütün kalitesi artıyor diyorlar daha doyurucu oluyormul çocuğa
Canim branşın ne süt izni kullanıyor musunBen okulda da sağıyorum canım yoksa sütüm hemen azalıyor zaten çok fazla yok mama destekli gidiyoruz zaten olan sütümünde gitmemesi için sağıyorum
BencedeBir yanlışlık var ya bunlar o kadar çok yapmaz
Branşım fen bilgisi canım zaten öğlen 2 de bitiyor dersim o yüzden süt iznine gerek kalmıyor evim okula 10 dk yürüyerek zaman kaybımda olmuyorCanim branşın ne süt izni kullanıyor musun
Bende katılabilir miyim
70.8 ile başlıyorum. Ne kadar versem kar. İlk hedefim 65 hamile kaldığım kg
Bir memeyi emziriyorum birini sağıyorum sıkıntı olmuyırHemen gelince bebeginiz emmiyor mu azalma oldu mu eskiye oranla
Aramıza hoşgeldin canım,her pazattesi sabah kilo bildirimi yapıyorux kilo veremeyenlere ceza bir hafta şeker diyeti var, Emziriyor musun?Bende katılabilir miyim
70.8 ile başlıyorum. Ne kadar versem kar. İlk hedefim 65 hamile kaldığım kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?