2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Kayinvalidem bakacak Yan apartmanda oturuyor o zamana bebiş beş buçuk aylık olacak bir hafta sonra biraz sagip dolaba koyacağım da okulda sagmayinca azalirmi ya da orda akar gider mi bilemedim
Ben de yarım gün gidiyorum canım işe, bir sıkıntı olmuyır memeler şişiyor gelince sağıyorum hemen

Evet canım bizim minikleri kahvaltı saati var onlar yaparken vaktin olur da ne yapacağıma karar vermem lazım

Böyle beslenmeye süt oluyormu benim zaten az iyice azalsın istemiyorum

Diyetisyenle calistim bn cnm genelde listeleim bu sekilde ve sutum artti benim bu sekilde beslenjnce sanirim proteinden ve yesillikten sabah kahvaltisi normal yumurta peynir ceytin domates falan ama bugun bn boyle yaptim cnm istemedi birsey

Ben sabahları bir yumurta 2 dilim çavdar ekmeği bir dilim beyaz peynir mutlaka yiyorum onun haricinde az tereyağ ve farklı şeyler ekleyip çıkarıyorum bu yediklerimin yanında. Ben sadece öğle yemeğinden ve akşam yemeğinden sonra ara öğün yiyorum öğle yemeğinden sonra genellikle küçüklerden yarım paket Burçağın bisküvilerinden yiyorum 5 tane falan yapıyor. Gece öğününde de meyveli yoğurt yiyorum 45 gr falan

Hepfitim pilavı falan da yiyeceksem en fazla 4-5 yemek kaşığı yiyorum bir dönem çok kiloluydum ben o dönem diyetisyene gitmiştim onun o zamanlar dediklerine uyuyorum aslında ama sütüm azalmasın diye de şekersiz bitki çayları ve bol bol yeşillik yiyorum sütümü etkilemiyor yaptığım diyet

Kizlar ben kahvaltiya bebisle pek vakit bulamiyorm.hazirladim hazirlayacam detken 11-12oluyor. Onun yerine su kahvaltilik gevreklerinden yesem cok mu kalorili olur.birde aksam yemeklerini esimi bekliyorm.7 bucukda geliyor.ondan erken yemem imkansiz ondan az veriyirm sanirm

En azından akşamları o gelmeden bence yemeğini ye o gelince salata yoğurt gibi eşlik et sorun yapmazsa eşin

O gevreklerin icindede seker yag var cnm onun yerine yulaf ezmesi var sabahlari uc kasik yulaf ezmesi icine sut yada yogurt birde meyve dograrsi iki dakikada sağlıklı doyurucu bi ahvalti olur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…