- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi inciitanesi
-
NGY arkadaş 10 kilomu vermiş maşallah valla yaEvet kuzular yine herkes önceki kilo bildirimlerini de kopyalayıp kendisini ekleyip paylaşsın böylece toplu sonucu görelim , ben de 1kilo vermişim bu hafta
NGY—————89,3—79,8
Beyizinci——-64—-63,4—63,4
Ayy ben yanlış yazmışım hepsiniNGY arkadaş 10 kilomu vermiş maşallah valla ya
birden kesemezsin canim birse yarim yarimsa ceyrek azalt en son kasik batirip cikarsan yetio en son birakiveriyosunHerkes öyle diyor canım ama ben neden yapamıyorum anlamış değilim midem bulanıyor resmen çayı şekersiz içerken
Çayda batırıp çıkarsam yetiyor ama kahveyi orta şekerli içiyorum.ama ben de asla bırakamıyorum cok denedim ama hic tadını alamıyorumbirden kesemezsin canim birse yarim yarimsa ceyrek azalt en son kasik batirip cikarsan yetio en son birakiveriyosun
seker yerine küçük bi dilim bitter le ic tadini bi al birakamazsinÇayda batırıp çıkarsam yetiyor ama kahveyi orta şekerli içiyorum.ama ben de asla bırakamıyorum cok denedim ama hic tadını alamıyorum
3ten bire düşürdüm canım inşallah tamamen bırakırım :)birden kesemezsin canim birse yarim yarimsa ceyrek azalt en son kasik batirip cikarsan yetio en son birakiveriyosun
Bende aldım malesef ama veririm diye ümit ediyorumGece n hafta 81.8
Bu hafta 82.4
Yine aynı kiloma donmusumpek dikkat edemedim bi de adet oldum ilk defa karni m çok şiş onunda varmıdır etkisi. Tek kilo alan ben olmuşum sanirim
Sen kendine nazar ettin :)Bende aldım malesef ama veririm diye ümit ediyorum
Inşallah veririzBende aldım malesef ama veririm diye ümit ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?