2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Cnm mumkunse 6dan once ye vermezsin ama almazsinda emin ol eger 8 gibi falan yersen iste o zmn lop lop sana yapisicak yag olarak ben iki gundur yogunum 7 bucuklara kaldi yemegim ki en gec alti bucukta yuyorum iki gndur nie oyle oldu die tartim hic fark etmedi bugun hepte diyete uygun seyler olmasina ragmen

Aynen 6 da kalkmıştım sofradan bide kimdi biri sütlaç yemiş canım istedi anneme yaptıracağım galiba bugün gidincehep ister mi ki bişeyler canımız burda paylaşınca :)

Bende aksam yemedim en son saat 3 gibi yemiştim açlıktan öldüm ama eşim oralı olmadı aç aç uyudum bende sabah tartildim yine aç karnina hala 84 haftaya hedef 83 u görmek olacak

Bende aksam yemedim en son saat 3 gibi yemiştim açlıktan öldüm ama eşim oralı olmadı aç aç uyudum bende sabah tartildim yine aç karnina hala 84 haftaya hedef 83 u görmek olacak
Canım Fit365 diye bir program var ben onu kullanıyorum yediklerimin kalorisini o şekilde takip etmeye çalışıyorum bir de 30 günde kilo ver diye bir program var oradan da egzersiz hareketlerini yapıyorum hergün işe yarıyor :)

gunluk kac kalori aliyosun canim ve ne kadar olmali sence

sabah menemen bir avuç badem zeytin peynir yedim.
Dun kilo verdiğini söyledi arkadaşlar. Cok motive oldum.bundan sonra Ev de düzenli sporda yapicam.
Ne kadar az tatlı o kadar ekşi kızlar aman dikkat edelim.3 hafa sonra göreve dönüyorum o zamana biraz daha kilo versem cok iyi olacak.

Bende tam 3 haftaya başlıyorum çok zor olacak ayrı kalmak süt işi nasıl oluyor sabah gidip öğlen geleceğim ama emmeyince sagmam mi lazım okulda bilemedim kızlar ne yapmam lazım aklıma gelmişken bir fikir alsam

Sen sabahcisins bizim okul tam gün .Ben 20 dakikalık tenefüste ve öğle arasında sağma yi dusunu yorum sen 1 kere sağdan yeterli bence..sagip hemen dolaba koymalıyız.ama eve gelirken o süt bozulmaz umarım.

Ahh kizlarr vahh kizlarr iki gundur nie tartimin oynamadigini anladm bn yaaa suzme yogurt vardi onu yiyim tadi daha gzel dedim iko gndur onu yiyordm ya bn bi bakayim kalorisi kac dedim iyiki bakmisimm 100 gr da 570 kalori varmisss sok oldum normal yogurda baktim 70 kalori resmen ikigndur fazladan 500 kalori aliomusum ya benn cok kIdim kndimee bunu nasil atladm die

Bu kalori sayaci kafayi yemis bana 4650 kalori almissin bugün dio

Sen sabahcisins bizim okul tam gün .Ben 20 dakikalık tenefüste ve öğle arasında sağma yi dusunu yorum sen 1 kere sağdan yeterli bence..sagip hemen dolaba koymalıyız.ama eve gelirken o süt bozulmaz umarım.
eve gelene kadar bozulmaz mi ki nasıl yapacağımı bilemiyorum sagmasasm sütüm mu. Azalir

Yogurt der geceriz megerse Ne çok kalorisi varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…