2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Sanırım ben kilo alacağım annem Hayır diyemeyeceğim şeyler yapıyor az yesemde biraz ondan biraz ondan oooo
amannn durrrrr
Bak ben cikolatayi bile unuttum cikolatasiz da oluyormus gerci sade Türk kahvesi keyifsiz oluyo ama olsun az kaldi inanıyorum vercem bu hafta

Sanırım ben kilo alacağım annem Hayır diyemeyeceğim şeyler yapıyor az yesemde biraz ondan biraz ondan oooo

Yemeden once neden diyet yapmaya karar verdigini dusunn bn ne borek pasta pogacalar yapiyorumm birine agzimi srmuyorumm cokk cokk cnm isterse tartidan sonra 1 kerelik kacamk yapiyorm ama 1 kerelikk

Aramıza hoşgeldin canım,her pazattesi sabah kilo bildirimi yapıyorux kilo veremeyenlere ceza bir hafta şeker diyeti var, Emziriyor musun?
Teşekkür ederim :) şeker diyeti derken ? İlk birkaç sayfayı okudum da genel kural nedir. Sadece tartı mi bildiriyoruz. Yarın tam tartilip öyle başlayayım o zaman:)

İlk hedef 65 olsun motive olmam lazım :) iki aydır meme reddi enerjimi tukettikce hamurisine sardim

Benimki 1 ay surdu cnm coknzor gercekten allah kolaylik versin salliya salliya pispisliya pispisliya az huz emzirdim gece surekli emzirdim ki sutum gitmesin die sonuc biberonu bn vermesem gormeye gozu yok sedece meme emiyor simdi bazen mama veriorum 9 kadar dayan sende

Amin insallah .iki aydır bende genelde ayakta sallana sallana emziriyorum. Bazen kizginlikla ısırıyor. Ama bezleri iyi şükür. Aç olduğunu düşünmüyorum ama bende bırakacak diye korkudayim. Emsinler de napalim katlaniriz:)

Reactions: NGY
Aynı kilolardayız ve hedefimizde aynı.bende hamilelik öncesi 65tim yine ineyim o kiloya yeter.gerisini sonra düşünürüz.hadi inşallah sağlıkla veririz
İnsallah arkadaşım. Beni göre 70 demiyor ama tartı doğum sonrası 10. Günde falan 66 uzun süt olsun dedik. Hata oldu . Mode büyüdü. Şekerim çok çabuk düşüyor sanki. Yemekten 3 saat sonra Elim ayağım titriyor

amannn durrrrr
Bak ben cikolatayi bile unuttum cikolatasiz da oluyormus gerci sade Türk kahvesi keyifsiz oluyo ama olsun az kaldi inanıyorum vercem bu hafta
Ben şekeri kesemedim canım kahveyi çayı hala şekerli içiyorum ama miktarını azalttım. Tabi onları şekerli içince diğerlerinden kısmak zorunda kalıyorum

Teşekkür ederim :) şeker diyeti derken ? İlk birkaç sayfayı okudum da genel kural nedir. Sadece tartı mi bildiriyoruz. Yarın tam tartilip öyle başlayayım o zaman:)
Ceza alırsan bir hafta boyunca şekerli hiçbirşeyi tüketmiyorsun canım, kilo veremezsen ceza alırsın haftalık takipte

Annemin baskulunde sorun yoksa 72.5 tim geçen pazartesi şimdi 73.1olmuşum :) eve gidince veririm diye diye kesin cezamı sabaha gerek yok :)

Ben şekeri kesemedim canım kahveyi çayı hala şekerli içiyorum ama miktarını azalttım. Tabi onları şekerli içince diğerlerinden kısmak zorunda kalıyorum
Ben ikisini de şekersiz içiyorum canim ilk baslarda 1bardak icemezdim şimdi nokta kadar seker atsam icim kalkiyor şekersiz cay kahve muhtesem bence

Ben ikisini de şekersiz içiyorum canim ilk baslarda 1bardak icemezdim şimdi nokta kadar seker atsam icim kalkiyor şekersiz cay kahve muhtesem bence

Alisana kadar zor ama alistiktan sonrada sekerli iclmiyor gercekten bende kullanmiyorum tadini daha iyi aliyorum hem

Kizlar gunaydin ilk tarti bildirimi yapayim ben cjma tartilmistim 80.3 tum bugunnsabah 79.8 olmusum cok mutlu oldm valla emegimi karsiligini aliyorum hemde diyetisyensizde oluyor sukurrr bakalim bugunden haftaya pazart3si tam bir hafta oldugunda ne kadar gidicekk

Evet kuzular yine herkes önceki kilo bildirimlerini de kopyalayıp kendisini ekleyip paylaşsın böylece toplu sonucu görelim , ben de 1kilo vermişim bu hafta
NGY—————89,3—79,8
Beyizinci——-64—-63,4—63,4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…