- 29 Mayıs 2016
- 126
- 106
- 103
- 35
- Konu Sahibi inciitanesi
-
amannn durrrrrSanırım ben kilo alacağım annem Hayır diyemeyeceğim şeyler yapıyor az yesemde biraz ondan biraz ondan oooo
Sanırım ben kilo alacağım annem Hayır diyemeyeceğim şeyler yapıyor az yesemde biraz ondan biraz ondan oooo
İlk hedef 65 olsun motive olmam lazım :) iki aydır meme reddi enerjimi tukettikce hamurisine sardimHosgeldin cnm senin hedefin azmis 1 ay siki bir diyetleee verirsinnnn
Teşekkür ederim :) şeker diyeti derken ? İlk birkaç sayfayı okudum da genel kural nedir. Sadece tartı mi bildiriyoruz. Yarın tam tartilip öyle başlayayım o zaman:)Aramıza hoşgeldin canım,her pazattesi sabah kilo bildirimi yapıyorux kilo veremeyenlere ceza bir hafta şeker diyeti var, Emziriyor musun?
İlk hedef 65 olsun motive olmam lazım :) iki aydır meme reddi enerjimi tukettikce hamurisine sardim
Amin insallah .iki aydır bende genelde ayakta sallana sallana emziriyorum. Bazen kizginlikla ısırıyor. Ama bezleri iyi şükür. Aç olduğunu düşünmüyorum ama bende bırakacak diye korkudayim. Emsinler de napalim katlaniriz:)Benimki 1 ay surdu cnm coknzor gercekten allah kolaylik versin salliya salliya pispisliya pispisliya az huz emzirdim gece surekli emzirdim ki sutum gitmesin die sonuc biberonu bn vermesem gormeye gozu yok sedece meme emiyor simdi bazen mama veriorum 9 kadar dayan sende
Aynı kilolardayız ve hedefimizde aynı.bende hamilelik öncesi 65tim yine ineyim o kiloya yeter.gerisini sonra düşünürüz.hadi inşallah sağlıkla veririzBende katılabilir miyim
70.8 ile başlıyorum. Ne kadar versem kar. İlk hedefim 65 hamile kaldığım kg
İnsallah arkadaşım. Beni göre 70 demiyor ama tartıAynı kilolardayız ve hedefimizde aynı.bende hamilelik öncesi 65tim yine ineyim o kiloya yeter.gerisini sonra düşünürüz.hadi inşallah sağlıkla veririz
Ben şekeri kesemedim canım kahveyi çayı hala şekerli içiyorum ama miktarını azalttım. Tabi onları şekerli içince diğerlerinden kısmak zorunda kalıyorumamannn durrrrr
Bak ben cikolatayi bile unuttum cikolatasiz da oluyormus gerci sade Türk kahvesi keyifsiz oluyo ama olsun az kaldi inanıyorum vercem bu hafta
Ceza alırsan bir hafta boyunca şekerli hiçbirşeyi tüketmiyorsun canım, kilo veremezsen ceza alırsın haftalık takipteTeşekkür ederim :) şeker diyeti derken ? İlk birkaç sayfayı okudum da genel kural nedir. Sadece tartı mi bildiriyoruz. Yarın tam tartilip öyle başlayayım o zaman:)
Ben bunu bilmiyordum yarın sabah bildiririm kilomu bugün başladım allahım izniyle devamCeza alırsan bir hafta boyunca şekerli hiçbirşeyi tüketmiyorsun canım, kilo veremezsen ceza alırsın haftalık takipte
Sabah aç mı tartıldın canım? Tok olunca gazla çokmuş olabilirsinAnnemin baskulunde sorun yoksa 72.5 tim geçen pazartesi şimdi 73.1olmuşum :) eve gidince veririm diye diye kesin cezamı sabaha gerek yok :)
Tok olsa keşke :)Sabah aç mı tartıldın canım? Tok olunca gazla çokmuş olabilirsin
Ben ikisini de şekersiz içiyorum canim ilk baslarda 1bardak icemezdim şimdi nokta kadar seker atsam icim kalkiyor şekersiz cay kahve muhtesem benceBen şekeri kesemedim canım kahveyi çayı hala şekerli içiyorum ama miktarını azalttım. Tabi onları şekerli içince diğerlerinden kısmak zorunda kalıyorum
Herkes öyle diyor canım ama ben neden yapamıyorum anlamış değilim midem bulanıyor resmen çayı şekersiz içerkenBen ikisini de şekersiz içiyorum canim ilk baslarda 1bardak icemezdim şimdi nokta kadar seker atsam icim kalkiyor şekersiz cay kahve muhtesem bence
Ben ikisini de şekersiz içiyorum canim ilk baslarda 1bardak icemezdim şimdi nokta kadar seker atsam icim kalkiyor şekersiz cay kahve muhtesem bence
Evet kuzular yine herkes önceki kilo bildirimlerini de kopyalayıp kendisini ekleyip paylaşsın böylece toplu sonucu görelim , ben de 1kilo vermişim bu haftaKizlar gunaydin ilk tarti bildirimi yapayim ben cjma tartilmistim 80.3 tum bugunnsabah 79.8 olmusum cok mutlu oldm valla emegimi karsiligini aliyorum hemde diyetisyensizde oluyor sukurrr bakalim bugunden haftaya pazart3si tam bir hafta oldugunda ne kadar gidicekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?