- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Almak lazım o zamanSagmassak azalir .ısıyı sabit tutan poşet yada kaplar var onlardan almak gerekiyor.
Canim program olarak var mi bilmiyorum.ama google yaz karşıma çıkacak 1 mil 3 mil seklindeHepfitim canim sen 2 cocuk emziriyosun alman gereken kalori daha fazladir cok da kisma :)
Ben cikolatayi tamamen biraktim ellerim cok egzama oldu cunku, kilodaj degil alerjiden dolayi biraktim yani :))
Bu hafta dikkat ettim pazartesi nolucak bakalim. Ama kizlar benim esim gec geliyor biz yemegi 8 9 gibi yiyoruz aksam. O sikinti :/ bi de leslie dediginiz ne? Playstore da bulamadim iphone a ozel mi :)
Boyumu kilomu yazdım canım uygulamaya 1219 kalori almam gerekiyormuş ama ayda kaç kilo vermek istiyorsun diye soruyor uygulama ona göre günlük Alman gereken kaloriyi belirliyor. Ben haftada 0.8 kilo vermek istiyorum yaptım boyum 1.65 kilom 66 ona göre 1219 kalori çıktıgunluk kac kalori aliyosun canim ve ne kadar olmali sence
Öğretmen misin canım ben öğretmenim küçük süt sağma makinalarından var bende. 1 ay oldu işe başlayalı öğle arasında okulda da sağıyorum sabahta evden çıkmadan sağıp bırakıyorumBende tam 3 haftaya başlıyorum çok zor olacak ayrı kalmaksüt işi nasıl oluyor sabah gidip öğlen geleceğim ama emmeyince sagmam mi lazım okulda bilemedim kızlar ne yapmam lazım aklıma gelmişken bir fikir alsam
Hepfitim canim sen 2 cocuk emziriyosun alman gereken kalori daha fazladir cok da kisma :)
Ben cikolatayi tamamen biraktim ellerim cok egzama oldu cunku, kilodaj degil alerjiden dolayi biraktim yani :))
Bu hafta dikkat ettim pazartesi nolucak bakalim. Ama kizlar benim esim gec geliyor biz yemegi 8 9 gibi yiyoruz aksam. O sikinti :/ bi de leslie dediginiz ne? Playstore da bulamadim iphone a ozel mi :)
Selam bende yarından itibaren kendime bir söz verip burda sizinle birlikte ilerleyeceğim yaza kadar zayıflamak ve kendimi iyi hissetmek istiyorum
Kızlar makarna pilav yiyormusunuz peki
Ekmektemi yemiyorsun hiç ne yiyorsun onun yerineKesinlikle hayirrr ekmek plav makarna gibi seyler yemiyorum bn daha hizli sonuc aliniyor
Böyle beslenmeye süt oluyormu benim zaten az iyice azalsın istemiyorumMrba arkadaslr bugunun menusu
Kahvalti:15 kajubir fincan cay
Oglen:6 kasik kabak yemegi bir kase suzme yogurt
Ara:4 kayisi 1 kupa nescafe
Aksam:bol yesillikli salata 1 cay brd nohut bir kase yogurt
2 lt su bitti 1 daha icicem insallah gece emzirdigim.icin gecede iciyorum
Sporumu 10 gbi yapmayi dusunuyorum ORYANTELLL 1 saat kadar
Sabah 4zeytin 1kibrit kutusu peynir 2domates 2dilim tam bugday ekmegi 1yumurta 2bardak cay oglen 8sarma yarim kase yogurt aralarda elma mandalina aksam sigir ciger küçük porsiyon salata 8kasik pilav diye girdim sonuc o cikti ve ben acliktan kirilmak uzereyim yaniBoyumu kilomu yazdım canım uygulamaya 1219 kalori almam gerekiyormuş ama ayda kaç kilo vermek istiyorsun diye soruyor uygulama ona göre günlük Alman gereken kaloriyi belirliyor. Ben haftada 0.8 kilo vermek istiyorum yaptım boyum 1.65 kilom 66 ona göre 1219 kalori çıktı
Neden öyle dedi ki? Yüksek kalorili bişey mi vardıBu kalori sayaci kafayi yemis bana 4650 kalori almissin bugün dio
Tüm yedigim bu canim sarmanin biri 35kaloriymis cigeri nasil hesapladi bilemedim caya bile kalori girmisNeden öyle dedi ki? Yüksek kalorili bişey mi vardı
Yarım günse işin ilk günkünü önceden hazırla diğer günler için her gün okuldan gelince memeler dolar gelir gelmez sağarsın canım döküntü olmaz, orda sağmana gerek yok, çocuğa kim bakacakBende tam 3 haftaya başlıyorum çok zor olacak ayrı kalmaksüt işi nasıl oluyor sabah gidip öğlen geleceğim ama emmeyince sagmam mi lazım okulda bilemedim kızlar ne yapmam lazım aklıma gelmişken bir fikir alsam
Pzartesi sabah da kilo bildirimi yaparsın canımSelam bende yarından itibaren kendime bir söz verip burda sizinle birlikte ilerleyeceğim yaza kadar zayıflamak ve kendimi iyi hissetmek istiyorum
YouTube a yaz canımHepfitim canim sen 2 cocuk emziriyosun alman gereken kalori daha fazladir cok da kisma :)
Kayinvalidem bakacak Yan apartmanda oturuyor o zamana bebiş beş buçuk aylık olacak bir hafta sonra biraz sagip dolaba koyacağım da okulda sagmayinca azalirmi ya da orda akar gider mi bilemedimYarım günse işin ilk günkünü önceden hazırla diğer günler için her gün okuldan gelince memeler dolar gelir gelmez sağarsın canım döküntü olmaz, orda sağmana gerek yok, çocuğa kim bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?