2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Selam bende yarından itibaren kendime bir söz verip burda sizinle birlikte ilerleyeceğim yaza kadar zayıflamak ve kendimi iyi hissetmek istiyorum

Hepfitim canim sen 2 cocuk emziriyosun alman gereken kalori daha fazladir cok da kisma :)
Ben cikolatayi tamamen biraktim ellerim cok egzama oldu cunku, kilodaj degil alerjiden dolayi biraktim yani :))
Bu hafta dikkat ettim pazartesi nolucak bakalim. Ama kizlar benim esim gec geliyor biz yemegi 8 9 gibi yiyoruz aksam. O sikinti :/ bi de leslie dediginiz ne? Playstore da bulamadim iphone a ozel mi :)

Canim program olarak var mi bilmiyorum.ama google yaz karşıma çıkacak 1 mil 3 mil seklinde

gunluk kac kalori aliyosun canim ve ne kadar olmali sence
Boyumu kilomu yazdım canım uygulamaya 1219 kalori almam gerekiyormuş ama ayda kaç kilo vermek istiyorsun diye soruyor uygulama ona göre günlük Alman gereken kaloriyi belirliyor. Ben haftada 0.8 kilo vermek istiyorum yaptım boyum 1.65 kilom 66 ona göre 1219 kalori çıktı

Öğretmen misin canım ben öğretmenim küçük süt sağma makinalarından var bende. 1 ay oldu işe başlayalı öğle arasında okulda da sağıyorum sabahta evden çıkmadan sağıp bırakıyorum

Leslie yi youtube dan. Aciyorsun cnm benim eaimde o saatlerde geliyor ama bn beklemiyorum onu en gec 6 bucukta yiyorum bn olmuyo ayri gayri ama napalim bundan sonra boyle oda oglusuyla oturuyor sofraya

Mrba arkadaslr bugunun menusu

Kahvalti:15 kajubir fincan cay

Oglen:6 kasik kabak yemegi bir kase suzme yogurt

Ara:4 kayisi 1 kupa nescafe

Aksam:bol yesillikli salata 1 cay brd nohut bir kase yogurt

2 lt su bitti 1 daha icicem insallah gece emzirdigim.icin gecede iciyorum

Sporumu 10 gbi yapmayi dusunuyorum ORYANTELLL 1 saat kadar

Böyle beslenmeye süt oluyormu benim zaten az iyice azalsın istemiyorum

Sabah 4zeytin 1kibrit kutusu peynir 2domates 2dilim tam bugday ekmegi 1yumurta 2bardak cay oglen 8sarma yarim kase yogurt aralarda elma mandalina aksam sigir ciger küçük porsiyon salata 8kasik pilav diye girdim sonuc o cikti ve ben acliktan kirilmak uzereyim yani

Yarım günse işin ilk günkünü önceden hazırla diğer günler için her gün okuldan gelince memeler dolar gelir gelmez sağarsın canım döküntü olmaz, orda sağmana gerek yok, çocuğa kim bakacak

YouTube a yaz canım

Yarım günse işin ilk günkünü önceden hazırla diğer günler için her gün okuldan gelince memeler dolar gelir gelmez sağarsın canım döküntü olmaz, orda sağmana gerek yok, çocuğa kim bakacak
Kayinvalidem bakacak Yan apartmanda oturuyor o zamana bebiş beş buçuk aylık olacak bir hafta sonra biraz sagip dolaba koyacağım da okulda sagmayinca azalirmi ya da orda akar gider mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…