2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Adet oldum sonunda onun etkisimi bilemem çok acıkıyorum karnım sis

Elbise bakıyorum yok bedenim e göre bulamıyorum yani çok değil ya 70 olayım 60 larda gözüm yok

Azccik daha dişini sik cnm 82 oldugun gibi bedeninde 1 beden fark olmus olucakk o zmn bulucaksin ve iclerinden seciceksin hangisi die hem daha yakisicak

Ben haftaici dayanamadim tartildim 67.7 dum.simdi 68.0 birde cok seyde yemedim oyle 2 gunde kilo alacak kadar.sanirim odemden tuzu mu kacirdim anlamadm.birkac kere tursu yemistm

Iyi aksamlar herkese bugunun menusu

Kahvalti:1 dilim ananas 1 peynirli yagsiz omlet 5 zeytin salata

Oglen:mas fasulyeli etli yemek 6 kasik 1 kase yogurt 1 domates

Ara 3 kayisi 5 cig badem

Aksam:6 kasik taze fasulye 1 kase yogurt 1 salatalik

2 lt su icildi yarim litre daha icerim
1 nescafe

Spor 45 dakika yurudum

Bdv bolumunde atarli bir mesaj yazmistim ondan olmus sagol canim bu hafta dikkat ettim biraz, tatliyi kestim. Sizde durumlar ne?

Oh cnm ne gzel masallah tatliyi kesince gittiyse iki kilo azda yediklerine ve saatlerine dikkat etsen demek daha iyi vericeksn

NGY————————80,3—79,8
Beyazinci——64—-63,4—-62,4
Beyazbulut————————86,5
Salihas_______71.8__71.4____70.7
Elifsami_____108.0__107.8
Ervanazim_____86.0__85.3____84.7
Cedric_CT ______74.4 - 74.4 - 72.4
Guncelleyeyim dedim :)

Kizlar bugün arkadaşlar vardı hamurişi biraz fazla yedim cok kızdım kendime.ne yapsam ki biraz eritmek için.bir de karbonhidrat fazla kaçınca daha çabuk açılıyor insan gece kesin acıkırım.

Kizlar bugün arkadaşlar vardı hamurişi biraz fazla yedim cok kızdım kendime.ne yapsam ki biraz eritmek için.bir de karbonhidrat fazla kaçınca daha çabuk açılıyor insan gece kesin acıkırım.

Bencede lesliebyap iki tur yarinda salata agirlikli besln dengelemeye calis

Mrb kizlar cok yogundu gun hic bakamadm bende buraya
Menum de icimi yakan birsey var kendim yaptim kendim yedim off dayanamadm cok tatli.istegim var su ara neyse

Kahvalti: 2 yumurta 5 zeytin 3 burgu peynir domates salatalik

Ogle 6 kasik sebze 1 kase yogurt

Ara yapmadm zmn bulamadm

Aksam 140 gr tavuk gogus firinda yagsiz yaninda bol salata
Veeee yarim dilim hashasli revani

2.5 ltre su dahada icerim
Yarim saat yuruyuss bol boll ev isi

Bende bir dilim trilice yedim.canim cekti borsey olmaz dedim yedikten sonra icim cizladi.ama yemis oldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…