- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Elbise bakıyorum yok bedenim e göre bulamıyorum yani çok değil ya 70 olayım 60 larda gözüm yok
Ben haftaici dayanamadim tartildim 67.7 dum.simdi 68.0 birde cok seyde yemedim oyle 2 gunde kilo alacak kadar.sanirim odemden tuzu mu kacirdim anlamadm.birkac kere tursu yemistm
Ödem sokturucu neler var biliyor musun ? Yaa neden tadı güzel olan şeyler zararlı ki :)Tursu cok su tutuyo cnm olabilir
Ödem sokturucu neler var biliyor musun ? Yaa neden tadı güzel olan şeyler zararlı ki :)
Nicin banlandin canim...çok iyi kilo vermissinKizlar ben banlanmisim dun yazamadim bu hafta 2 kilo vermisim. 72.4 guncel kilom. Sizleri okuyamadim henuz baya sayfa birikmis.
Bdv bolumunde atarli bir mesaj yazmistim ondan olmusNicin banlandin canim...çok iyi kilo vermissin
Bdv bolumunde atarli bir mesaj yazmistim ondan olmussagol canim bu hafta dikkat ettim biraz, tatliyi kestim. Sizde durumlar ne?
Insallah canim ya 2 kilo gidince bi heveslendim devami da gelir umarim, senin kadar azimli olabilsem keskeOh cnm ne gzel masallah tatliyi kesince gittiyse iki kilo azda yediklerine ve saatlerine dikkat etsen demek daha iyi vericeksn
Leslie yap canımKizlar bugün arkadaşlar vardı hamurişi biraz fazla yedimcok kızdım kendime.ne yapsam ki biraz eritmek için.bir de karbonhidrat fazla kaçınca daha çabuk açılıyor insan gece kesin acıkırım.
Kizlar bugün arkadaşlar vardı hamurişi biraz fazla yedimcok kızdım kendime.ne yapsam ki biraz eritmek için.bir de karbonhidrat fazla kaçınca daha çabuk açılıyor insan gece kesin acıkırım.
Bende bir dilim trilice yedim.canim cekti borsey olmaz dedim yedikten sonra icim cizladi.ama yemis oldmMrb kizlar cok yogundu gun hic bakamadm bende buraya
Menum de icimi yakan birsey var kendim yaptim kendim yedim off dayanamadm cok tatli.istegim var su ara neyse
Kahvalti: 2 yumurta 5 zeytin 3 burgu peynir domates salatalik
Ogle 6 kasik sebze 1 kase yogurt
Ara yapmadm zmn bulamadm
Aksam 140 gr tavuk gogus firinda yagsiz yaninda bol salata
Veeee yarim dilim hashasli revani
2.5 ltre su dahada icerim
Yarim saat yuruyuss bol boll ev isi
Bu hafta şekerli bişey Yemen yasak o zaman canım, cezalısınGece n hafta 81.8
Bu hafta 82.4
Yine aynı kiloma donmusumpek dikkat edemedim bi de adet oldum ilk defa karni m çok şiş onunda varmıdır etkisi. Tek kilo alan ben olmuşum sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?