- 29 Ocak 2017
- 4.524
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Tatlı yiyeceksek de akşam değil de gün içinde yesek daha iyi olur sanki, akşam yenen şeyler direk yağ olurMrb kizlar cok yogundu gun hic bakamadm bende buraya
Menum de icimi yakan birsey var kendim yaptim kendim yedim off dayanamadm cok tatli.istegim var su ara neyse
Kahvalti: 2 yumurta 5 zeytin 3 burgu peynir domates salatalik
Ogle 6 kasik sebze 1 kase yogurt
Ara yapmadm zmn bulamadm
Aksam 140 gr tavuk gogus firinda yagsiz yaninda bol salata
Veeee yarim dilim hashasli revani
2.5 ltre su dahada icerim
Yarim saat yuruyuss bol boll ev isi
Maşallah canım çok iyi gidiyorsun devamı gelir inşallahOh cnm ne gzel masallah tatliyi kesince gittiyse iki kilo azda yediklerine ve saatlerine dikkat etsen demek daha iyi vericeksn
Tatlı yiyeceksek de akşam değil de gün içinde yesek daha iyi olur sanki, akşam yenen şeyler direk yağ olur
Fit görümce adayı hoşgeldinBen de geldim :)
Yaaa tartya iki gün kaldı diyince ben bir şaşırdım. Oğlum hasta olup yatmayinca gece gündüz karisti gitti. Benim ipin ucu kaçmıştı yakaladımMerhaba kızlar nasıl gidiyor diyet? Tartıya 2 gün kaldı durumlar nasıl
bende kendimi ekledim ama alıntı yaparak oldu beceremedim galiba canımNGY————————80,3——79,8
Beyazinci——64——-63,4——62,4—62,6
Beyazbulut—————————86,5
Salihas_____71.8__71.4__70.7___70.4
Elifsami________108.0__107.8
Ervanazim__86.0__85.3__84.7 Bulut29_____61.8___60.5___59.5
Doldurdum canim.bu hafta 300 gram gitmiş.cok yavas gidiyor bu kilolar.keske aldığımız gibi hızlı versek uykusuzluk ,bebeği sürekli kucakta tasimtaşımak spor yerine geçse ne guzel olurdu.
Çok iyi vermişsin canim.ama hasta olma acil şifalar.bebislerin bizlere ihtiyacı var.Kızlar 1kilo vermisim 61.8_____60.5______59.5 cok hastaydım bu hafta hic istahım yoktu ondan gitmis insallah geri almam.
Sagol canım bebisimde hasta ikimiz birden mahvolduk onlamı ilgileniyim kendimemi bakiyim birde abimiz var cok fena oldu neyseki ben iyiyim bugunÇok iyi vermişsin canim.ama hasta olma acil şifalar.bebislerin bizlere ihtiyacı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?