- 29 Ocak 2017
- 4.524
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Sizin listeyi gorunce ben bugün aç kalmışım resmen ama iyiyim çok sukur zor olmadı... Ara öğün yiyemiyorum ben unutuyorumMErhaba kızlar benim bugün diyette 4. Günüm sizinle yola devam edeceğim inşallah. İlk 3 gün resmen şeker krizi yaşadım baş aşrıları kemik ağrıları ve halsizlik sma çok şükür bugün iyiyim. Ben 57.6 ile hamile kaldım 68 ile doğum yaptım. Şu anda 62.7 yim. Bende haftaya perşemşe tartılırım sizinle birlikte.
Benim genelde düzenin şu şekilde ;
Sabah
9:00-9:30 kalvaltı
2 yumurta haşlanmış veya tereyağlı omlet şeklinde
10 tane zeytin
1-2 dilim tam buğday ekmeği
Yarım avuç kadar fındık veya ceviz
Çay
2 büyük dilim peynir
Salatalık
Ara öğün
11:30-12:00 da 1 fincan sade türk kahvesi ve 1 adet meyve(elma'armut,mandalina,) veya 2-3 adet kuru meyve veya 1 avuç (ceviz,badem,fındık)
Öğlen yemeği
2:00-2:30 1 porsiyon kurubaklagil veya et veya tavuk veya sebze
3-4 kaşık bulgur pilavı
1 kase ev yoğurdu
Ev de yaptığım turşu
Ara öğün
16:00-16:30 1 adet meyve
Akşam yemeği
18:00-18:30 1 porsiyon sebze veya kurubaklagil veya et veya tavuk veya balık
1 kase yoğurt
1 kase salata
Veeee gün biter.
Arada rezene çayı ve en az 2.5-3 lt su
Şekersiz günler diliyorum canım sana :) ben gün içinde bir kase sütlaç yiyorum , gece yiyordum onu gğn içine çektim, akşam 9dan sonra bişey yemiyorum onu da daha erkene çekmem lazım be suyu arttırmam lazım, inanırsan gerçekten olıyor
Sizin listeyi gorunce ben bugün aç kalmışım resmen ama iyiyim çok sukur zor olmadı... Ara öğün yiyemiyorum ben unutuyorum
Hoşgeldin canım haftaya perşembe kontrol var ona göre :)Bende varımmm!!!!
Boyum 1,70 , 65 kg ile hamile kaldım , 82 kg ile tamamladım. Şu an 75 kilodayım.
Hedef 64 kg
Tek kelimeyle harika bir menüMErhaba kızlar benim bugün diyette 4. Günüm sizinle yola devam edeceğim inşallah. İlk 3 gün resmen şeker krizi yaşadım baş aşrıları kemik ağrıları ve halsizlik sma çok şükür bugün iyiyim. Ben 57.6 ile hamile kaldım 68 ile doğum yaptım. Şu anda 62.7 yim. Bende haftaya perşemşe tartılırım sizinle birlikte.
Benim genelde düzenin şu şekilde ;
Sabah
9:00-9:30 kalvaltı
2 yumurta haşlanmış veya tereyağlı omlet şeklinde
10 tane zeytin
1-2 dilim tam buğday ekmeği
Yarım avuç kadar fındık veya ceviz
Çay
2 büyük dilim peynir
Salatalık
Ara öğün
11:30-12:00 da 1 fincan sade türk kahvesi ve 1 adet meyve(elma'armut,mandalina,) veya 2-3 adet kuru meyve veya 1 avuç (ceviz,badem,fındık)
Öğlen yemeği
2:00-2:30 1 porsiyon kurubaklagil veya et veya tavuk veya sebze
3-4 kaşık bulgur pilavı
1 kase ev yoğurdu
Ev de yaptığım turşu
Ara öğün
16:00-16:30 1 adet meyve
Akşam yemeği
18:00-18:30 1 porsiyon sebze veya kurubaklagil veya et veya tavuk veya balık
1 kase yoğurt
1 kase salata
Veeee gün biter.
Arada rezene çayı ve en az 2.5-3 lt su
Tek kelimeyle harika bir menü
86 da benim canım yalnız değilsin tek fark ben 91 ile hamile kalmıştım:)Günaydın ben dün başlayamadım bugün başlıyorum sağlıklı beslenmeye kızlar kilom hepiniz den fazla benim ya utanıyorum şu anda şu anda tartıldım tam 87 kiloyum 78 hamile kalmıştım oysaki vermem gereken çok kilo var 60 olmam lazım bismillah dedim başlıyorum bugün ve söz verdim kendime
ben de öyleydim canım kocaman tepsiyi iki günde bitiriyordum eşime kalmıyordu bile bişey, artık azalttımSelam kızlar bende katılayım gaza gelip az yerim belki iyice abarttım yemeyi tatlı yapıp iki günde koca twpsiyi bitiriyorum onu kessem yeter sanki :) boyum 170 69la hamile kaldım 85 doğuma girdim iki haftada gitmişti kilolar sonra 75e yaklaştım bir haftadır dikkat ediyorum 71.5 sabahları 65 olsam yeter şimdilik
tatlı yeme yine de canım abartmamaya çalış, bir günlük keyifin bedelini kaç hafta diyet yaparak ödüyprz sonraIyi geceler kizlar. Biraz gec kaldim sanirim. Sabah tartildim. Guncel 90.1 hedef 75. Hasi bismillah. Bugun abarttim. Cunku 3 gunlugune ankaraya geldik. Haftasonu biraz abartabilirim. Ama eve donunce acigi kapaticam. Insallahhhh. Herkesin gonlune gore olsun insallahh
benim de öyle yaa, normalde bol olan eşofmanlarıma bile zor giyiyorum, pantolonları hiç denemdim bile :/ tatlı krizlerine çözüm bulmak lazım, bende de oluyır, sabahları zor tutuyorum kenimi çokokrem yememek içinBen de varım.65vile hamile kaldım.77 ile doğuma girdim.dogum sonrası 72 ye düştüm.ama şimdi 74 kiloyum .tekrar 65 e düşsem bile kafi.tatli krizleri yaşıyorum ama ne yapmalı ne etmeli.insallah kilolar sağlıkla sütümüzü etkilemeden gider.ogretmenim ikinci dönem göreve başlıycam.ama hiç bir pantolonuna giremiyorum.basen bölgesinde kaldi kilolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?