2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Ben de 64 kiloyum kızlar 65le Doğum yapmıştım başta 60a kadar düşmüştüm sonra fazla yemekten kilo aldım yine, hedefim 55 kilo

Sizin listeyi gorunce ben bugün aç kalmışım resmen ama iyiyim çok sukur zor olmadı... Ara öğün yiyemiyorum ben unutuyorum

İnanırsak başarırız canım. Ben ilk doğumumdan sonra karatay diyeti ile 14 kg verdim. İnşallah yine vereceğim.

Sizin listeyi gorunce ben bugün aç kalmışım resmen ama iyiyim çok sukur zor olmadı... Ara öğün yiyemiyorum ben unutuyorum

Ara öğün önemli canım yemeye çalış çok aç bırakma ki kendini sütün etkilenmesin.

Selam kızlar bende katılayım gaza gelip az yerim belki iyice abarttım yemeyi tatlı yapıp iki günde koca twpsiyi bitiriyorum onu kessem yeter sanki :) boyum 170 69la hamile kaldım 85 doğuma girdim iki haftada gitmişti kilolar sonra 75e yaklaştım bir haftadır dikkat ediyorum 71.5 sabahları 65 olsam yeter şimdilik

Iyi geceler kizlar. Biraz gec kaldim sanirim. Sabah tartildim. Guncel 90.1 hedef 75. Hasi bismillah. Bugun abarttim. Cunku 3 gunlugune ankaraya geldik. Haftasonu biraz abartabilirim. Ama eve donunce acigi kapaticam. Insallahhhh. Herkesin gonlune gore olsun insallahh

Ben de varım.65vile hamile kaldım.77 ile doğuma girdim.dogum sonrası 72 ye düştüm.ama şimdi 74 kiloyum .tekrar 65 e düşsem bile kafi.tatli krizleri yaşıyorum ama ne yapmalı ne etmeli.insallah kilolar sağlıkla sütümüzü etkilemeden gider.ogretmenim ikinci dönem göreve başlıycam.ama hiç bir pantolonuna giremiyorum.basen bölgesinde kaldi kilolar.

Tek kelimeyle harika bir menü

Günaydın ben dün başlayamadım bugün başlıyorum sağlıklı beslenmeye kızlar kilom hepiniz den fazla benim ya utanıyorum şu anda şu anda tartıldım tam 87 kiloyum  78 hamile kalmıştım oysaki vermem gereken çok kilo var 60 olmam lazım bismillah dedim başlıyorum bugün ve söz verdim kendime

Ay başlamıssınız bende pazartesi başlıycaz sanıyordum kilo 61.6 boy 1.53 hedef 10 kilo vermek sunu yerim bunu yerim diyemiyorum cunku 2cocukla benim icin zor oluyor ekmegi azaltsam ve abur cubur tatliyi azaltsam bol su icsem olicak sanirim su icmeyi bile unutuyorum gün icinde yogunluktan

86 da benim canım yalnız değilsin tek fark ben 91 ile hamile kalmıştım:)

Kızlar dün güzel geçti ilk defa inandım kendime bir ara şeytan uğraştı ama kanmadım bu sefer :)

ben de öyleydim canım kocaman tepsiyi iki günde bitiriyordum eşime kalmıyordu bile bişey, artık azalttım

tatlı yeme yine de canım abartmamaya çalış, bir günlük keyifin bedelini kaç hafta diyet yaparak ödüyprz sonra

benim de öyle yaa, normalde bol olan eşofmanlarıma bile zor giyiyorum, pantolonları hiç denemdim bile :/ tatlı krizlerine çözüm bulmak lazım, bende de oluyır, sabahları zor tutuyorum kenimi çokokrem yememek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…