- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Valla ben biraz baktım canım şimdilik ağır geldi bana kendimi o kadar yoğun tempoya hazır hissedemedim kilo vermem yavaşlayınca artık katılırım diye düşündüm :)Canim hangi grup neler paylaşıyorsunuz grupta. Cok Çok mu aktif olmak lazım .motivasyon lazim bana da
Çok tempolu değil aslında spor da ben leslie yapıyorum bazen yapamıuorum menü ye dikkat ediyorum sadece 12. Günüm 3.5 kilo civarı gitti... Geri kalan sohbet muhabbetValla ben biraz baktım canım şimdilik ağır geldi bana kendimi o kadar yoğun tempoya hazır hissedemedim kilo vermem yavaşlayınca artık katılırım diye düşündüm :)
Etiketle canimKızlar bir deneyin isterseniz seni de etiketleyim mi? yani orayı görünce hak vereceğinizi umuyorum
Etiketli yorum canım
Valla ben biraz baktım canım şimdilik ağır geldi bana kendimi o kadar yoğun tempoya hazır hissedemedim kilo vermem yavaşlayınca artık katılırım diye düşündüm :)
Sagol canim etiketlemişsin .ama melankoligin dediği gibi okudum bana da biraz ağır geldi.senin verdiğin kilolar cok cazip geldi .ne guzel vermişsin.ama bu hafta go reve geri döndüm bu yoğunluğun üstüne zor görünüyor.keske çalışmadığım dönemde bulsaymışım.ama su yoğunluğu atlatırsam belki gelirim gruba.spor yapamıyorum hic.Çok tempolu değil aslında spor da ben leslie yapıyorum bazen yapamıuorum menü ye dikkat ediyorum sadece 12. Günüm 3.5 kilo civarı gitti... Geri kalan sohbet muhabbet
Hangi takimdasin canimÇok tempolu değil aslında spor da ben leslie yapıyorum bazen yapamıuorum menü ye dikkat ediyorum sadece 12. Günüm 3.5 kilo civarı gitti... Geri kalan sohbet muhabbet
Ben 3. Takımdayım canımHangi takimdasin canim
Ahh hiç sorma ama iyi kilo vermişsiniz çok bişey kalmamış tavsiyem arada bir ödüllendirin kendinizi başka çare yok buna ben hurmaymış üzümmüş sevmiyorum tatlı dediğin çikolatalı sütlü yada şetbetli olurmerhaba kızlar birkaç gündür çok yoğundum giremedim foruma, kilo bildirmi de yapamadım, bu sabah ölçüldüm 60,8 kilo geldim. bu aralar çok tatlı krizim tutuyor ne önerirsiniz kızlar? yedikçe de devamı geliyor tatlıların durduramıyorum
aramıza hoş geldin canımKızlar selam ben de resmî olarak diyete baslamis bulunmaktayım. 74 diye tartıldım ama yarın evde kendi tartımda tartılıp söyleyeceğim size kilomu. Bugün ikinci günüm. Dikkat ediyorum baya. Inşallah bozmam:)
15 gün sonra kontrolüm var. Diyetisyenle gitmek benim için daha iyi çünkü kendi basima yapamıyorum.
Bu arada
Elma+yoğurt+tarçın
olsun canım pes etme lütfen, bazı haftalar öyle olabilir, sen dikkat etmeye devam ettikçe azaacak inşallah :)Ben aynıyım ya dikkat de ediyorum ama neden böyle oldu anlamadım
çok iyi gidiyorsun canım nasıl bir program uyguluyorsunBende 60.3 den 59.7 ye düsmüsüm kızlar
tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun, diyet gruplarının faydası mı bu83.3 de 82.4 900 gr gitmiş
tatlı krizlerine nasıl çare buldun canım? ara öğün yapıyor musun? gece en son kaçta yiyorsun? beni de etiketleyebilir misin diyet grubuna, ben de hızlıca hedef kiloma ulaşmak istiyorum ama diyet motivasyonum hiç kalmadı elki faydası olurHadi inşallah Ben diyet grubundayım çok faydasını gördüm 85.5 ile başladım 12 gün önce... Yaptığım sadece ekmeği tatlıyı makarna pilavı kesmek oldu ee bide motive var tabi
seninle kilolarımız yakın canım, hedef kilon kaç senin benim 55-56Canım beni de etiketler misin bende arada kaçırıyorum özellikle gece yemeklerini en azından öyle biraz daha frenlerim
Kesinlikle diyet grupları sayesinde saolsunlar iyi motive ediyorlar bir de orda ne kadar çok kilo verildiğini görüyorum... Aç kalmıyorum sağlıklı besleniyorum ne yediğime dikkat ediyorum spor yapmaya gayret gösteriyorumtebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun, diyet gruplarının faydası mı bu
ekmeksiz durabilirim ama tatlısız çok zorBir dilim çavdar tost ekmeği şeklinde ama her zamanda yemiyorum
Etiketliyorum canım seni... Ben tatlıya düşkün değilim o yüzden hiç zorlanmıuorum mesela bir kutu nutellayı eşim yer ben hiç dönüp bakmam bile tek zaafım hamur işi bulgur fastfoodtatlı krizlerine nasıl çare buldun canım? ara öğün yapıyor musun? gece en son kaçta yiyorsun? beni de etiketleyebilir misin diyet grubuna, ben de hızlıca hedef kiloma ulaşmak istiyorum ama diyet motivasyonum hiç kalmadı elki faydası olur
bu aralar 2-3günde bir kutu nutella bitiriyorum, üstüne başka tatlı bile yiyorumEtiketliyorum canım seni... Ben tatlıya düşkün değilim o yüzden hiç zorlanmıuorum mesela bir kutu nutellayı eşim yer ben hiç dönüp bakmam bile tek zaafım hamur işi bulgur fastfood
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?