2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Hadi inşallah Ben diyet grubundayım çok faydasını gördüm 85.5 ile başladım 12 gün önce... Yaptığım sadece ekmeği tatlıyı makarna pilavı kesmek oldu ee bide motive var tabi
Grubun adresini kopyalarinin yapistir yapabilir misin acaba. Benimde yoğun motive ye ihtiyacım var. Misafir de gitmiş oğlum iyilesmisken

Ben ekmeği kesemiyorum ya doymuyorum o zaman ama 2 dilim çavdar ekmeği ile kısıtladım
Öncede günde bir ekmeğe yakın yerdim beyaz ekmeği kısınca kilolar kendinden gidiyor tabi ikinci olarak pirinç pilavı ve tatlı... İlk defa böyle bir diyet yapıyorum ve vücudum alıştı artık

Hadi inşallah Ben diyet grubundayım çok faydasını gördüm 85.5 ile başladım 12 gün önce... Yaptığım sadece ekmeği tatlıyı makarna pilavı kesmek oldu ee bide motive var tabi
Canim hangi grup neler paylaşıyorsunuz grupta. Cok Çok mu aktif olmak lazım .motivasyon lazim bana da

Canim hangi grup neler paylaşıyorsunuz grupta. Cok Çok mu aktif olmak lazım .motivasyon lazim bana da
Günde 5 mesaj zorunluluğu ve o gün yediğin menü yü paylaşıyorsun ben çok çekinerek girdim ama harika gruplar gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…