- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Hadi inşallah Ben diyet grubundayım çok faydasını gördüm 85.5 ile başladım 12 gün önce... Yaptığım sadece ekmeği tatlıyı makarna pilavı kesmek oldu ee bide motive var tabiTebrik ederim darısı bana
Grubun adresini kopyalarinin yapistir yapabilir misin acaba. Benimde yoğun motive ye ihtiyacım var. Misafir de gitmiş oğlum iyilesmiskenHadi inşallah Ben diyet grubundayım çok faydasını gördüm 85.5 ile başladım 12 gün önce... Yaptığım sadece ekmeği tatlıyı makarna pilavı kesmek oldu ee bide motive var tabi
Ekmek yerine bişey yiyormusun özellikle kahvaltıdaHadi inşallah Ben diyet grubundayım çok faydasını gördüm 85.5 ile başladım 12 gün önce... Yaptığım sadece ekmeği tatlıyı makarna pilavı kesmek oldu ee bide motive var tabi
Bir dilim çavdar tost ekmeği şeklinde ama her zamanda yemiyorumEkmek yerine bişey yiyormusun özellikle kahvaltıda
Leslie 1 mile yapabilirsin dedi her gün. Dışarıda yürüyebilirsen de daha iyi olur dedi.Birde dr sporla ilgili birsey dedi mi.
Canım beni de etiketler misin bende arada kaçırıyorum özellikle gece yemeklerini en azından öyle biraz daha frenlerimCanım seni etiketliyorum kaptanlardan biri alır gruba
Ben ekmeği kesemiyorum ya doymuyorum o zamanBir dilim çavdar tost ekmeği şeklinde ama her zamanda yemiyorum
Öncede günde bir ekmeğe yakın yerdim beyaz ekmeği kısınca kilolar kendinden gidiyor tabi ikinci olarak pirinç pilavı ve tatlı... İlk defa böyle bir diyet yapıyorum ve vücudum alıştı artıkBen ekmeği kesemiyorum ya doymuyorum o zamanama 2 dilim çavdar ekmeği ile kısıtladım
Canim hangi grup neler paylaşıyorsunuz grupta. Cok Çok mu aktif olmak lazım .motivasyon lazim bana daHadi inşallah Ben diyet grubundayım çok faydasını gördüm 85.5 ile başladım 12 gün önce... Yaptığım sadece ekmeği tatlıyı makarna pilavı kesmek oldu ee bide motive var tabi
Günde 5 mesaj zorunluluğu ve o gün yediğin menü yü paylaşıyorsun ben çok çekinerek girdim ama harika gruplar gerçektenCanim hangi grup neler paylaşıyorsunuz grupta. Cok Çok mu aktif olmak lazım .motivasyon lazim bana da
Biz de girsek mi acaba motive eder aslında.Günde 5 mesaj zorunluluğu ve o gün yediğin menü yü paylaşıyorsun ben çok çekinerek girdim ama harika gruplar gerçekten
Çok iyi motive ediyorlar aslında çok güzel bir arkadaşlık oluyor aradaBiz de girsek mi acaba motive eder aslında.
Girsem mi ki bende yapabilir miyimÇok iyi motive ediyorlar aslında çok güzel bir arkadaşlık oluyor arada
Sen hangi grupladın beni de etiketler misinÇok iyi motive ediyorlar aslında çok güzel bir arkadaşlık oluyor arada
Kızlar bir deneyin isterseniz seni de etiketleyim mi? yani orayı görünce hak vereceğinizi umuyorumGirsem mi ki bende yapabilir miyim
Etiketli yorum canımSen hangi grupladın beni de etiketler misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?