2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Günaydin kızlar 59.7___59.0 700 gram vermisim dün bir sürü tatlılar hamur isleri yemistim misafirlikteydik korkarak cıktım tartıya ama vermisim cok sükür leslie ile yola devam baska yaptigim birsey yok bide oglenleri altınbasak yemege basladım pulbiberli yogurtla

merhaba kızlar dün yazamadım ben bugün tartıldım 60,8 çıktım, şeker diyetine başladım 1 haftalık şimdilik, dayandıkça devamını da geitiricem inşallah, tarçınlı süt en büyük dostum olacak bu süreçte

Kızlar bende karatay diyetine pazartesi başlamıştım 56 küsürle, 4 günün ardından bu sabah tartıldım 53.80 geldim tabi sık sık tartılmak yanlış olur diğer pazartesine kadar tartılmayacağım ama sütüm çok etkilendi o yüzden karataya ara öğün ekleyeceğim ana yine pakette gıda,ekmek ve şeker tüketmemeye çalışacağım tek derdim göbek kaldı bide sıkılaşmam lazım biraz :)
Büşracım göbek için bi program demiştin tekrar söyler misin canım kaydetmemişim de unuttum inciitanesi

Ne yaparlarsa yapsınlar kilo vermekte zorlanan kişilerin uyguladıkları fiziksel aktivite etkisiz ve yetersiz olabilir. Örneğin, 20-30 dakika yürüyüş süresini 50-60 dakikaya çıkarmaları gerekebilir. Kilo vermek isteyenlerde karaciğer ve pankreas yağlanması bulunmaktadır. Yani insülin direnci gelişmiş demektir. Bu konuda yapılmış yeni ve önemli bir çalışma American Journal of Physiology’de yayımlandı. Göbek yağlarını (bilimsel olarak ‘visceral adiposite’ diyoruz), yani iç organların yağlarını en iyi yakma yolunun, en fazla adaleye sahip olan kalça ve bacaklarımızın yürüyüş, yüzme vb ile çalıştırılması olduğu bildirilmiştir.

Selamlar kızlar 71 kiloyum 200 gr almışım. Ama bu hafta fena esnettim diyeti. Hatta diyet mi o da ne ?
Çok pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…