- Konu Sahibi inciitanesi
-
Hosgeldin. Masallah valla harikasin. Bende kilolu hamile kaldim. Cok sukur bende 10 kilo verdum 3 ayda. Daha da devam edicem ins. Buralari okudukca acayip motive oluyorum. Insallah sana da faydali olurMerhaba kızlar ..bende ağustos 2017 annesiyim . 101 kilo ile hamile kalmıştım 108 le doğuma gittim . doğumdan 4 ay sonra 104.4 ile diyetisyene başladım. Emziren anneyim . 3 ayda 88 kg düştüm 16.4 kilo verdim. Şu günlerde bir bıkkınlık geldi. Motive olsun diye sizinle birlikte devam etmek istiyorum . tabi diyetisyene devam ediyorum insallah hedefledigim kilomu görürüm .. Benide listeye eklermisiniz
Kızlar bende karatay diyetine pazartesi başlamıştım 56 küsürle, 4 günün ardından bu sabah tartıldım 53.80 geldim tabi sık sık tartılmak yanlış olur diğer pazartesine kadar tartılmayacağım ama sütüm çok etkilendi o yüzden karataya ara öğün ekleyeceğim ana yine pakette gıda,ekmek ve şeker tüketmemeye çalışacağım tek derdim göbek kaldı bide sıkılaşmam lazım biraz :)
Büşracım göbek için bi program demiştin tekrar söyler misin canım kaydetmemişim de unuttum
merhaba canım, kusura bakma arada kaynamış mesajın görmemişim biraz geç oldu cevap yazmam: 30günde kilo ver programına daha önce başlamıştım ben gerçekten de faydası oldu sıklaşma için ama yarıda kalmıştı şimdi tekrar 0dan başladm 10-20 dk arası sürüyor zaten çok vakit alan bir şey değil tavsiye ederim:)
senin diyet nasıl gidiyor canım devam ediyor musun? hedef kilon kaçtı senin sadece sıklaşmak için mi yapıyorsun
teşekkür ederim canım bilgilendirme için :) spor şart ya zayıflama için
Ne yaparlarsa yapsınlar kilo vermekte zorlanan kişilerin uyguladıkları fiziksel aktivite etkisiz ve yetersiz olabilir. Örneğin, 20-30 dakika yürüyüş süresini 50-60 dakikaya çıkarmaları gerekebilir. Kilo vermek isteyenlerde karaciğer ve pankreas yağlanması bulunmaktadır. Yani insülin direnci gelişmiş demektir. Bu konuda yapılmış yeni ve önemli bir çalışma American Journal of Physiology’de yayımlandı. Göbek yağlarını (bilimsel olarak ‘visceral adiposite’ diyoruz), yani iç organların yağlarını en iyi yakma yolunun, en fazla adaleye sahip olan kalça ve bacaklarımızın yürüyüş, yüzme vb ile çalıştırılması olduğu bildirilmiştir.
maşallah canım çok iyi gidiyorsun85.3 ~ 84.7 ~84.3 ~83.7~ 82.7
Gecen hafta yazmamisim kizlar. Gunaydin hepinize
olsun canım çok almamışsın yine moralini bozma, ödemdir belki de. tartıdan bir gün önce ödem yapıcı şeyler yediğinde de azıcık fzlalık olabiliyormuşSelamlar kızlar 71 kiloyum 200 gr almışım. Ama bu hafta fena esnettim diyeti. Hatta diyet mi o da ne ?
Çok pişmanım
inşallah canım, devamlılık öneml ya kilo verme işinde damlaya damlaya göl oluyr, bir anda gitmiyor tabi kilolarDarısı başımıza:)
sen hangi takımdasın canım, ben de bir zayıflama grubuna katıldım da oradaki diyetler biraz sıkı gibi geldi bana,biz emziriyoruz aynı zamanda.Cuma zayıflama gruplarında 10. Takım açılıyor herkes için yeni bir başlangıç olabilir daha aktif olarak kilo verimi de istikrarlı devam ediyor :)
maşallah çok iyi canımKilon kaç canım... Benim senelerdir veremediğim kilo 1 ayda gitti :) daha da gidecek inşallah
olsun canım aldım diye ipin ucunu bırakma sakın, istersek vereiliriz+500 gram almısım malesef
ben de bir gruba baktım da az gibi geldi yedikleri şeyler, ama her gün yediklerini yazmak gerçekten motive edici oluyor, nickin de değişmiş bu arada canım hayırlı olsunSlm kizlar 109 ile baslamistim su an 106.1 leri gördüm ve büyük etken suan bulundugum zayıflama takimim..ssürekli denetleyen kaptanimiz @sahgull sayesinde motive oluyoruz emzirmeye de engel degil aksine protein diyeti olduğu için sütüm yeterli geliyo tavsiye ederiminciitanesi ve G gulizarslck siz de bi deneyin sizde cok istiyorsunuz çünkü biliyorum burayi da ihmal etmiycem söz
adetin de etkisi olabilir canım, pes etme sakın koyverme bu iş olacak inşallah gün içinedki menünü yazar mısın canım fazla mı kaçamak yapıyorsun acaba? aburcubur paketli gıda ve şekeri bıramkayı denesene bu hafta o zaman daha güzel sonuçlar alacaksın inşallahGunaydin bu haftada kilo almaya devam etmisim cıldırıcam 2hafta veriyorum hafta verdiklerimi geri alıyorum +100 gram 59.6 yım ama adet dònemindeyim etkisi varmıdır bilmiyorum
bu hafta nasıl gidiyor canım, o artıyı telafi edersin inşallahBen uzun zamandan sonra bu hafta kilo almışım .69.2 olmuşum.daha dikkatli olmam gerekiyor.
aynen öyle, her istediğimizi giymek istiyorsak her istediğimizi yemememiz lazımZayiflamak insan a özgüven veriyor canim toplamda 4kilo verdim ben 2li hanelere iniyorum yavaş yavaş
merhaba canım hoşgeldin aramıza, maşallah çok iyi kilo vermişsin devamı gelir inşallah bazen sürekli diyet yapmaktan bıktığı oluyor tabi insanın o dönemlerde hedef kilona ulaştığını hayal et, dar bir pantolonunu giy mesela içine şimdi giremiyorsun ama diyet sonunda gireceksin onu hayal et, spor yapmayı da ihmal etme, çok güzel sıklaştırıyor spor, dışarı çıkmaya imkanın yoksa bile ev içinde yapılacak çok güzel spor videoları var, 30günde kilo verme programını indirdim ben telefonuma onu uyguluyorum bir haftadır onu da tavsye ederim. ip atlamak da çok etkili oluyor diyorlar bazen ip de atlıyorum benMerhaba kızlar ..bende ağustos 2017 annesiyim . 101 kilo ile hamile kalmıştım 108 le doğuma gittim . doğumdan 4 ay sonra 104.4 ile diyetisyene başladım. Emziren anneyim . 3 ayda 88 kg düştüm 16.4 kilo verdim. Şu günlerde bir bıkkınlık geldi. Motive olsun diye sizinle birlikte devam etmek istiyorum . tabi diyetisyene devam ediyorum insallah hedefledigim kilomu görürüm .. Benide listeye eklermisiniz
80.6 kg oldum ben yavaş gidiyor bu aralarBeyazBulut Hepfitim ervanazlim G gulizarslck @Ahmetin annesi Melan-kolik5 suukaa Nurciloji T toronto Tosbik3 @garipkedi pazar günkü kilo bildirimlerinizi göremedim, her şey yolunda mı, nasılsınız?
Aaa yazmamismiyim? Yazdim saniyorum ben. Bu hafta ise basladim o yuzden gecen hafta kafam cok karisikti. Ondan unuttjm sanirimBeyazBulut Hepfitim ervanazlim G gulizarslck @Ahmetin annesi Melan-kolik5 suukaa Nurciloji T toronto Tosbik3 @garipkedi pazar günkü kilo bildirimlerinizi göremedim, her şey yolunda mı, nasılsınız?
spor yapıyor musun canım? spor hızlandırı belki80.6 kg oldum ben yavaş gidiyor bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?