- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Ooyyyybu aralar 2-3günde bir kutu nutella bitiriyorum, üstüne başka tatlı bile yiyorum
tarçınlı yoğurt kurtarır mı beni dersinOoyyyy
Kızlar tarçınlı süt içiyorlar bence sen grupların faydasını görürsün özellikle tatlı krizLerine karşıtarçınlı yoğurt kurtarır mı beni dersin
50-52 canım boyum 1.65 o yüzden o kilodan fazla olursam basenlerim direk genişliyorseninle kilolarımız yakın canım, hedef kilon kaç senin benim 55-56
71.3 bu sabah tartıldım ise gidince aklıma gelmiyordu haftasonu olması daha iyi olmuş@toronto @Nurciloji G gulizarslck @BeyazBulut @NGY kızlar bu hafta kilo bildirimi girmemişsiniz? nasılsınız?
Hoş bulduk :) Bi hedef koymadık sadece gidişata bakacak 15 gün için.aramıza hoş geldin canım15 günde hedefin kaça düşmek
Valla ilk zamanlar iyi vermiştim dediğin gibi ama evde ne bulursm yemekten 6 kilo almışımemzirme zaten 400-500 kalori harcatıyormuş diye okumuştum canım, iyi bu diyetin kalorisi bence
Leslie 3mile yapıyorum hafta ici canım abur cuburu kestim gecen hafta seker cezası vermistim kendime öyle gitti bugün kacamak yaptım 1cikolatalı gofret yedim baska uyguladıgım hicbirsey yok 2cocukla bütün gün ayaktayım ama bu kilo isi hic belli olmuyir 1hafta veriyorum diger hafta hop geri alıyorumçok iyi gidiyorsun canım nasıl bir program uyguluyorsun
günaydın hocam :) merak ettim de sana bir msj gönderiyorum özelden sabah sabah görürsen şaşırma :)Kizlar bugün okula başladım.oglumdan ayrıldık derken hiçç aklıma gelmedi kilo bildirimi yarına artik.
pazartesi iş telaşından unutlur diye pazara aldık, pazar günü bekliyoruminciitanesi Tartı günü pazartesi mi hocam?
diyet nasıl gidiyorinciitanesi Tartı günü pazartesi mi hocam?
Tamamdır:)diyet nasıl gidiyor
yedikçe yiyesi geliyor insanın yaa en iyisi hiç yememekTamamdır:)
Güzel ya ağzıma Cumartesi gününden beri tatlı koymadım. Ona şaşıyorum. Benim için büyük bir olay. :)))
Aynen bakalım 21 gün yemeyeceğim.yedikçe yiyesi geliyor insanın yaa en iyisi hiç yememek
yatmadan 2 saat önce tarçınlı sğt içsen belki tok tutarBu aralar gece yemeğine sardım resmen saat tam 1 gibi aşırı acıkıyorum uyuyamıyorum az birşey de olsa yiyorum maalesef
Onu da denedim canım ama işe yaramadı psikolojik galiba yemeyi azaltınca aç kalıyorum gibi hissediyorum sanırımyatmadan 2 saat önce tarçınlı sğt içsen belki tok tutar
Harika bi söz :)Hiç bir yemek tartıda gördüğün ve mutlu olduğun eksilerden daha lezzetli ve güzel değildir..
Grubun sözü olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?