- 29 Ocak 2017
- 4.524
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Darısı başımıza:)Ben de 59,1e inmişim, çok mutluyum sonunda 50li sayılara indiğime
Nerden katılabilirizCuma zayıflama gruplarında 10. Takım açılıyor herkes için yeni bir başlangıç olabilir daha aktif olarak kilo verimi de istikrarlı devam ediyor :)
Formda sağlıklı yaşam diyet grupları var arama yerinden 10. Takım da yazabilirsinizNerden katılabiliriz
Teşekkür ederim bakayım bi bana uyar mi:)Formda sağlıklı yaşam diyet grupları var arama yerinden 10. Takım da yazabilirsiniz
Kilon kaç canım... Benim senelerdir veremediğim kilo 1 ayda gitti :) daha da gidecek inşallahTeşekkür ederim bakayım bi bana uyar mi:)
Şu an 71 72 arası gidip geliyorum. Sınav,hamilelik derken çok kilo aldım. Inşallah benim de gider. Tebrik ederim :)Kilon kaç canım... Benim senelerdir veremediğim kilo 1 ayda gitti :) daha da gidecek inşallah
Tebrik ederim valla. Masallah. Bende bakayim 10. Takima. Ins yapabilirimBende bugün 81.1 kiloyu gördüm
Yaparsın canımTebrik ederim valla. Masallah. Bende bakayim 10. Takima. Ins yapabilirim
Zayiflamak insan a özgüven veriyor canim toplamda 4kilo verdim ben 2li hanelere iniyorum yavaş yavaşGünaydın kıxlar bu hafta çok yoğundum yazamadım buraya, nasılsınız? Haftanız nasıl geçti ?
Ben haftaşçi kaçamak yaptım biraz kilo verememişimdir o yüzden 59,4ümyüne de 50li hanelerde olmak çok güzel:) haftaya 58lerle gelşcem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?