2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

spor yapıyor musun canım? spor hızlandırı belki
Çok değil leslie yapıyorum ailemin yanına gideceğim bir ay kalacağım o ara spor yapacağım hergün belki salona bile yazılırım... 1 şubattan beri daha dikkat ediyorum protein ağırlıklı besleniyorum kızlar sizin nasıl menüler aslında takım lardaki gibi menü paylaşımı yapılabilir daha faydalı olur

bebeğine kim bakıyor canım, iş hayatı nasıl gidiyor
Bakici ayarladim canm. Cok sukur ii biri gibi duruyor. Ins boyle devam eder. Isim cok yogun zaten 13.30a kadar calisiyorum ama bitiyorum eve gelince. Oglumun da bu ara uykulari rezil. O yuzden zorlaniyorum

sen hangi takımdasın canım, ben de bir zayıflama grubuna katıldım da oradaki diyetler biraz sıkı gibi geldi bana,biz emziriyoruz aynı zamanda.
3. Takımdayım canım ek gıdaya başladık ya çok zorlamıyor protein ağırlıklı beslendiğim için sütümde de çok fazla artış oldu

Seni Zayiflama grubuna girdiginden beri takip ediyirum canim. Takdir ediyorum seni. Ben gun icinde buraya cok sik gelemiyorum. O yuzden zayiflama takimlarina katilmadim.
Bende 3 ayda 10 kilo verdim. Mumkun oldugunca protein agirlikli besleniyorum. Beyaz ekmegi hayatimdan cikardim. Sadece tahilli ekmek yiyorum. Seker zaten kullanmam. Tatliyla pek aram yok. Sadece adet donemimde cildiririm tatli diye. Bide aksamlari 7den sonra sadece tarcinli sut veya tarcinli yogurt yiyorum.
Bu aksam cok kotu oldum. Cikolata yedim simdi. Cok mutsuzum

Çok iyi kilo vermişsin canım sende... bende oğlumun doğum gününde istediğim elbiseye girebilmek için biraz sıkı tutuyorum.. Diyet değil de yeme alışkanlığımı değiştirdim aç kaldığım zamanlar da oldu ama genelde güzel doyurucu şeyler yiyorum... En güzeli protein ağırlıklı beslenmek sebze salata da olacak tabi

Bende zihnimde bitirdigimi dusunuyorum bu beslenme olayini. Sadece bazi aksamlar boyle cok kotu oluyorum. Ama abarttigim geceleri de kafama takmamaya calisiyorum. Motivasyonun cok iyiymis. Bende oyle bir hedef belirleyeyim kendime.

inciitanesi unutmusum tatlim yazmayi 104.1 gördüm en son..
Canim ilk 2gun zorladi sonrasında rahattim diyette
Sütüm kesilmedi aksine koyulasti ama benim haylaz oglan sadece gece 1yada 2kez emiyor

Arada cikolata yiyorum dayanamayıp extra birsey yedigim yok tam tersi ac bile kaliyorum birseyler yemege vakit bulamiyorum altinbasakla gecistiriyorum 2gundur ekmegi kestim cayima zaten 2aydir seker atmiyorum karatay diyetine baktim biraz yiyecekleri birebir uygulayamiyorum evde ne varsa onu yiyorum bakalim etkisi olucakmi

bu hafta nasıl gidiyor canım, o artıyı telafi edersin inşallah
Telafi edemiyroum canim.calosmaya başladığımda yoğunluktan gidiyordu bünye alıştı demekki gitmiyor.yorgunlik ve uykusuzluktan yemeğe verdim kendimi galiba.
Bir de kızlar ben hala regl olmadım var mi Aranız da benim gibi olan.

Hosgeldin. Masallah valla harikasin. Bende kilolu hamile kaldim. Cok sukur bende 10 kilo verdum 3 ayda. Daha da devam edicem ins. Buralari okudukca acayip motive oluyorum. Insallah sana da faydali olur
Sana da bravo canım ne güzel sende 10 kilo vermişsin. Devam kilo vermeye. Bakalım haftasonu kontrolum diyetisyene tabi gidebilirsem . oglumu sunnet ettirmeyi planlıyoruz cuma günü . artık nasip olursa gidicem . bakalım kac kilo olmuşum.

Hosbulduk... Inanirmısın en dar pantolonum 44 bedendi . o bile bol olmaya başladı hafiften . kendime 40 beden bi pantalon alicam .ona girmeyi hedef koyacağım. Spor yapamıyorum oğlum bana çok düşkün evde biran olsun kucagimdab inmiyor . zaten çok zorlanıyorum ev işi bebek bakımı derken pertim cçıkıyor. Ama havanın güzel olduğu zamanlar oglumla yürüyüş yapıyorum..

Diyetisyene gitmek insani cok rahatlatiyor bence. Onun gaziyla baya kilo verebiliyosun. Ben 88.5la hamile kaldim. Ilk 3 ay diywtisyen kontrolunde degil kilo almak bide 4 kilo verdim. O yuzden cok severim diyetisyen kontrolunde olmayi. Hayirlisi olsun ins. Hic bozmadan 70e inebilseydim

Gunaydinn kizlaar. Su an cok mutluyum. 10 senedir gormedigim bi kilomu gordum bugun. 80lerin altina inebildim. 79.6 olmusum.
85.3 ~ 84.7 ~84.3 ~83.7~ 82.7 ~81.6 ~79.6

Ne güzel kilo vermiş sin anı başlamışız ama ben hala göremedim 7 leri
Baslarda cok zorlandim ben aksam 8den sonra bise yememek icin. Cunku alismistik aksam otururken illa biseler yiyoduk esimle. Bide cocuk stresiyle uyudugu anda tvnin karsisinda abur cubir yiyordum. Simdi sadece cig findik fistik ceviz yiyorum. Bide tabiki oglumun kakasi cok renkten renge giriyordu. Doktor paketli urunleri kes dedi. Bende hem paketli urunleri hem de beyaz ekmegi kestim. Cok sukur verdim. 10 senedir 83un altina inememistim. Belki sana da fikir olur diye uzun yazdim canim

Evet kızlar bende bu hafta 700 gram vermisim 59.6 dım suan 58.9 cok sükür 58 leri gordum dogum oncesi kiloma geri dondum ama benim en az 5kilo daha vermem lazim daha ideal olması icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…