- 29 Ocak 2017
- 4.524
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi inciitanesi
-
saol can8m cok tesekkur ederim. Bugun 80.4 ciktim. Gecen hafta dikkat etmeye calismistm halbuki. Neyse gecen hfta 2 kilo vermem mucizeydi zaten.Diş sıkıntıları falan da etkiliyor bu dönem uykuları, inşallah en kısa zamanda düzene girer uykular sen de dinlenirsin canım , işe başlamak metabolizmayı arttırıyor gerçekten
Kesinlikle rkstra ozen gerekiyor. Bende 12 kiloyu verdim ve goruntum acayip degisti. Birde gecen hafta gardrobumu bosalttim. Bol gelen herseyi verdim. O yuzden kilo alma sansim yokGünaydın Kızlar 58geldim ben bugün hatta tartı 57,9-58arası gidip geldi 58de durdu en son, 57e yaklaştığım için mutluyum bir dahaki hafta 56a yaklaşıcam inşallah:))
Düşünüyorum da kaç aydır kilo vermeye çalışıyorum ben başlarda yememe çok dikkat etmediğim için sadece dilimde oldu kilo vermek, kilo vermek için yemeye dikkat etmek şart er yada geç, şimdi dikkat edeyim bir an önce vereyim gitsin artık diye düşündüm ekstra özen göstericem artık kaçamak yapmamak için
Son gÜnkü beslenme baya etkiliyor ya kiloyu ondan fazla çıkmışsındır canım, ben iki haftadır akşam yemeğini 18den önce yemeye çalışıyorum o da aklında bulunsun baya faydasınokuyır, acıkırsan tarçınlı süt veya az yopurt yersin yemekten sonda yatmadan iki saat önce beslenmeyi tamamen kesmek lazımsaol can8m cok tesekkur ederim. Bugun 80.4 ciktim. Gecen hafta dikkat etmeye calismistm halbuki. Neyse gecen hfta 2 kilo vermem mucizeydi zaten.
Kesinlikle rkstra ozen gerekiyor. Bende 12 kiloyu verdim ve goruntum acayip degisti. Birde gecen hafta gardrobumu bosalttim. Bol gelen herseyi verdim. O yuzden kilo alma sansim yok
Ailen mi orda canım ne zaman döneceksiniz? Ankara’da mı oturuyorsun normalde85.3 ~ 84.7 ~84.3 ~83.7~ 82.7 ~81.6 ~79.6~80.4
Dun eskisehirdeydik. Herseyden yedim tabiki. Ve bunlar bana kilo olarak dondu
Akşam sebze yemeği salata çorba yopurt vs hafif yapmaya çalış canım Emin’im haftaya güzle bir sonuçla geleceksin:)Haftaya kesinlikle 7li hanelerde olucam
400 gram vermisim 58.5sen canımKaç geldin rakibe
Oo süpersin rakibe benim kız bu hafta hastaydi kicagimdan inmedi spor falan yapamadim hic bide son 2gun baklava yedim misafirler getirdi dayanamadim sen kac gram verdin toplam bu haftaGünaydın Kızlar 58geldim ben bugün hatta tartı 57,9-58arası gidip geldi 58de durdu en son, 57e yaklaştığım için mutluyum bir dahaki hafta 56a yaklaşıcam inşallah:))
Düşünüyorum da kaç aydır kilo vermeye çalışıyorum ben başlarda yememe çok dikkat etmediğim için sadece dilimde oldu kilo vermek, kilo vermek için yemeye dikkat etmek şart er yada geç, şimdi dikkat edeyim bir an önce vereyim gitsin artık diye düşündüm ekstra özen göstericem artık kaçamak yapmamak için
Evet canm. Bunlar o kadar onemli ki. Ne zamsn gec yesem aksam yemegini hemen farkediyo kilo olara olarak. Mumkum oldugunca uymaya calisiyomSon gÜnkü beslenme baya etkiliyor ya kiloyu ondan fazla çıkmışsındır canım, ben iki haftadır akşam yemeğini 18den önce yemeye çalışıyorum o da aklında bulunsun baya faydasınokuyır, acıkırsan tarçınlı süt veya az yopurt yersin yemekten sonda yatmadan iki saat önce beslenmeyi tamamen kesmek lazım
Yok canim afyondaym. Gunubirlik gezmeye gittikAilen mi orda canım ne zaman döneceksiniz? Ankara’da mı oturuyorsun normalde
Tamam canim uygulicam bunlari.Akşam sebze yemeği salata çorba yopurt vs hafif yapmaya çalış canım Emin’im haftaya güzle bir sonuçla geleceksin:)
Oğlunun uykuları basıl oldu
Ben de 58,9dum geçen pazar, şimdi 58i gördüm haftaya 57olacak inşallah,yine yarışalım mı rakibe gaza gelip bir an önce bitirelim fazlalıkları, hedefimize az kaldı400 gram vermisim 58.5sen canım
Son günlerdeki kaçamaklar direk yansıyor bir de tartıya, bu hafta daha iyi olur inşllah, benim de spora ekstra pek vaktim kalmıyor da bölgesel egzersizleri tapmaya çalışıyorum düzenli, aynı zamanda sıklaşmak da lzım hala göbeğim var, normal mi sezaryen mi oldun sen? Doğumdan sonra korse taktın mı faydası oluyor mu?Oo süpersin rakibe benim kız bu hafta hastaydi kicagimdan inmedi spor falan yapamadim hic bide son 2gun baklava yedim misafirler getirdi dayanamadim sen kac gram verdin toplam bu hafta
Sen çalışıyor musun canım? İnşallah tez zamanda düzelir oğlunun uykuları, uyku eğitimi işini be yaptın? Ben kızıma verdim destek lazım olursa her zaman desteğe hazırım:)Evet canm. Bunlar o kadar onemli ki. Ne zamsn gec yesem aksam yemegini hemen farkediyo kilo olara olarak. Mumkum oldugunca uymaya calisiyom
Yok canim afyondaym. Gunubirlik gezmeye gittik
Tamam canim uygulicam bunlari.
Oglumun uykular hala kottu. Kendine uyuyqn cocuga bi haller oldu. Valla cok sasrdim. 1 aydr ayakta salliyoruz. Ne olacak boyle bilmiyorm valla. Birde nezle oldu bugun. Onunla ugrasiyorum. Cocuklar hasta olmasin ya
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlarsınız ikiniz de, Çocuklar da anneler de hasta olmasınBen bu hafta aynı kilodayım 68.8 .cok hastayım grip öksürük acilden dönüyoruz şimdi.dikkat ettim ama oğluma da geçirdim sanirim burnu alıyor. ilerlemez bebekler hasta olmasın ins.
Sezeryan canım 2ci bebek benim hatta 3.hamileligimdi birini karnimda öldü kurtaj oldum ben 2sindede pek korse takmadim doktorum onermedi korkuttu biraz 3.aydan sonra ara sira biraz taktim sonra tamamen cokardim biraz gobegim var ama ilk hamileligimde 2yilda hic gobegim kalmamisti insallah buda oyle olur 900 gram cok iyi canım devam edelim yarisa peki nasil verdin anlatirmisin ben sadece ekmegi sekerli seyleri kestim bide normalde bolgesel hareketler ve hergun leslie videolarindan 3mile yapiyorum tabi gecen hafta yapamadimSon günlerdeki kaçamaklar direk yansıyor bir de tartıya, bu hafta daha iyi olur inşllah, benim de spora ekstra pek vaktim kalmıyor da bölgesel egzersizleri tapmaya çalışıyorum düzenli, aynı zamanda sıklaşmak da lzım hala göbeğim var, normal mi sezaryen mi oldun sen? Doğumdan sonra korse taktın mı faydası oluyor mu?
Kahvaltı dışında ekmek yemem zaten ben, kahvaltıda da bir dilim, şekerli ve paketli gıda yememeye çalıştım chia ile Puding yaptım onu yedim ara öğün olarak, 18den sonraya bırakmadım akşam yemeğini, pilav makarna yemedim hiç, akşam zencefil çayı içiyorum o iştahı kapatıyor baya akşam atıştıranlarını bıraktım böylece, tarçınlı sür veya ufak meyve yiyorum acıkırsam,Leslie e pek vaktim kalmıyor vakit ve enerjim olursa ip atlıyorum evdeSezeryan canım 2ci bebek benim hatta 3.hamileligimdi birini karnimda öldü kurtaj oldum ben 2sindede pek korse takmadim doktorum onermedi korkuttu biraz 3.aydan sonra ara sira biraz taktim sonra tamamen cokardim biraz gobegim var ama ilk hamileligimde 2yilda hic gobegim kalmamisti insallah buda oyle olur 900 gram cok iyi canım devam edelim yarisa peki nasil verdin anlatirmisin ben sadece ekmegi sekerli seyleri kestim bide normalde bolgesel hareketler ve hergun leslie videolarindan 3mile yapiyorum tabi gecen hafta yapamadim
Emzirme de avantaj sağlıyor bize 400-500kalori onunla gidiyor Günde, maşllah ya inşallah Benin de hiç göbeğim kalmaz o yüzden bölgesel egzersiz yapıyorum yaza elbiselerin içinde çıkan bir göbek istemiyorumSezeryan canım 2ci bebek benim hatta 3.hamileligimdi birini karnimda öldü kurtaj oldum ben 2sindede pek korse takmadim doktorum onermedi korkuttu biraz 3.aydan sonra ara sira biraz taktim sonra tamamen cokardim biraz gobegim var ama ilk hamileligimde 2yilda hic gobegim kalmamisti insallah buda oyle olur 900 gram cok iyi canım devam edelim yarisa peki nasil verdin anlatirmisin ben sadece ekmegi sekerli seyleri kestim bide normalde bolgesel hareketler ve hergun leslie videolarindan 3mile yapiyorum tabi gecen hafta yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?