2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Günaydın Kızlar 58geldim ben bugün hatta tartı 57,9-58arası gidip geldi 58de durdu en son, 57e yaklaştığım için mutluyum bir dahaki hafta 56a yaklaşıcam inşallah:))
Düşünüyorum da kaç aydır kilo vermeye çalışıyorum ben başlarda yememe çok dikkat etmediğim için sadece dilimde oldu kilo vermek, kilo vermek için yemeye dikkat etmek şart er yada geç, şimdi dikkat edeyim bir an önce vereyim gitsin artık diye düşündüm ekstra özen göstericem artık kaçamak yapmamak için

Diş sıkıntıları falan da etkiliyor bu dönem uykuları, inşallah en kısa zamanda düzene girer uykular sen de dinlenirsin canım , işe başlamak metabolizmayı arttırıyor gerçekten
saol can8m cok tesekkur ederim. Bugun 80.4 ciktim. Gecen hafta dikkat etmeye calismistm halbuki. Neyse gecen hfta 2 kilo vermem mucizeydi zaten.

Kesinlikle rkstra ozen gerekiyor. Bende 12 kiloyu verdim ve goruntum acayip degisti. Birde gecen hafta gardrobumu bosalttim. Bol gelen herseyi verdim. O yuzden kilo alma sansim yok

85.3 ~ 84.7 ~84.3 ~83.7~ 82.7 ~81.6 ~79.6~80.4
Dun eskisehirdeydik. Herseyden yedim tabiki. Ve bunlar bana kilo olarak dondu

Son gÜnkü beslenme baya etkiliyor ya kiloyu ondan fazla çıkmışsındır canım, ben iki haftadır akşam yemeğini 18den önce yemeye çalışıyorum o da aklında bulunsun baya faydasınokuyır, acıkırsan tarçınlı süt veya az yopurt yersin yemekten sonda yatmadan iki saat önce beslenmeyi tamamen kesmek lazım

Oo süpersin rakibe benim kız bu hafta hastaydi kicagimdan inmedi spor falan yapamadim hic bide son 2gun baklava yedim misafirler getirdi dayanamadim sen kac gram verdin toplam bu hafta

Evet canm. Bunlar o kadar onemli ki. Ne zamsn gec yesem aksam yemegini hemen farkediyo kilo olara olarak. Mumkum oldugunca uymaya calisiyom
Ailen mi orda canım ne zaman döneceksiniz? Ankara’da mı oturuyorsun normalde
Yok canim afyondaym. Gunubirlik gezmeye gittik
Akşam sebze yemeği salata çorba yopurt vs hafif yapmaya çalış canım Emin’im haftaya güzle bir sonuçla geleceksin:)
Oğlunun uykuları basıl oldu
Tamam canim uygulicam bunlari.
Oglumun uykular hala kottu. Kendine uyuyqn cocuga bi haller oldu. Valla cok sasrdim. 1 aydr ayakta salliyoruz. Ne olacak boyle bilmiyorm valla. Birde nezle oldu bugun. Onunla ugrasiyorum. Cocuklar hasta olmasin ya

Ben bu hafta aynı kilodayım 68.8 .cok hastayım grip öksürük acilden dönüyoruz şimdi.dikkat ettim ama oğluma da geçirdim sanirim burnu alıyor.insallah ilerlemez bebekler hasta olmasın ins.

Ankara’da tam bahar havası var Kızlar, artık yazlıkları çıkarmanın vakti geldiğini düşündüm, ama yazlıkları giyebilmek için hedef kiloma gelmem lazım, bir an önce hedefime ulaşmam lazım diye güzel motivasyon oldu bana, siz de gaza gelin yaza az kaldı, bir an önce verelim kiloları da bitsin diyet hali, ha gayret

Oo süpersin rakibe benim kız bu hafta hastaydi kicagimdan inmedi spor falan yapamadim hic bide son 2gun baklava yedim misafirler getirdi dayanamadim sen kac gram verdin toplam bu hafta
Son günlerdeki kaçamaklar direk yansıyor bir de tartıya, bu hafta daha iyi olur inşllah, benim de spora ekstra pek vaktim kalmıyor da bölgesel egzersizleri tapmaya çalışıyorum düzenli, aynı zamanda sıklaşmak da lzım hala göbeğim var, normal mi sezaryen mi oldun sen? Doğumdan sonra korse taktın mı faydası oluyor mu?

Sen çalışıyor musun canım? İnşallah tez zamanda düzelir oğlunun uykuları, uyku eğitimi işini be yaptın? Ben kızıma verdim destek lazım olursa her zaman desteğe hazırım:)
Geçmiş olsun bu arada inşallah çabuk toparlar

Ben bu hafta aynı kilodayım 68.8 .cok hastayım grip öksürük acilden dönüyoruz şimdi.dikkat ettim ama oğluma da geçirdim sanirim burnu alıyor. ilerlemez bebekler hasta olmasın ins.
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlarsınız ikiniz de, Çocuklar da anneler de hasta olmasın

Sezeryan canım 2ci bebek benim hatta 3.hamileligimdi birini karnimda öldü kurtaj oldum ben 2sindede pek korse takmadim doktorum onermedi korkuttu biraz 3.aydan sonra ara sira biraz taktim sonra tamamen cokardim biraz gobegim var ama ilk hamileligimde 2yilda hic gobegim kalmamisti insallah buda oyle olur 900 gram cok iyi canım devam edelim yarisa peki nasil verdin anlatirmisin ben sadece ekmegi sekerli seyleri kestim bide normalde bolgesel hareketler ve hergun leslie videolarindan 3mile yapiyorum tabi gecen hafta yapamadim

Kahvaltı dışında ekmek yemem zaten ben, kahvaltıda da bir dilim, şekerli ve paketli gıda yememeye çalıştım chia ile Puding yaptım onu yedim ara öğün olarak, 18den sonraya bırakmadım akşam yemeğini, pilav makarna yemedim hiç, akşam zencefil çayı içiyorum o iştahı kapatıyor baya akşam atıştıranlarını bıraktım böylece, tarçınlı sür veya ufak meyve yiyorum acıkırsam,Leslie e pek vaktim kalmıyor vakit ve enerjim olursa ip atlıyorum evde

Emzirme de avantaj sağlıyor bize 400-500kalori onunla gidiyor Günde, maşllah ya inşallah Benin de hiç göbeğim kalmaz o yüzden bölgesel egzersiz yapıyorum yaza elbiselerin içinde çıkan bir göbek istemiyorum

Selam kızlar, uzun süredir sizleri takip ediyorum ama bir türlü yazmak nasip olmadı. Ben de kendimce diyet yapıyorum daha doğrusu dikkat ediyorum kilo bakımından güzel bir hamilelik süreci geçirmiştim. Oldum olası toplu biriydim ama kilo alma süreci evlendikten sonra daha da hızlandı. 63 kiloyla evlenmiştim iki sene sonra hamile kaldığımda 70 kiloydum. Zaten kilolu başladığım için hamilelikte çok fazla kilo alma gibi bir lüksüm olmadığına karar verdim ve Doğumdan bir hafta önce tartıldığımda 82 kiloydum erken Doğum yapınca o anki şokla Doğuma kaç kilo olarak girdiğimi bilmiyorum neyse lohusalık sürecim de iyi ilerlemişti kilolar birer birer gidiyordu çok iştahım yoktu en son 76 ya düşmüştüm ta ki 40 ımız çıkana kadarDaha sonra ben de bir iştah patlaması oldu ki ben geri 81.4 çıktım. Tatlıya çok düşkünüm daha doğrusu sigara alkol gibi tatlı bağımlısıyım diyebilirim( en sonunda bağımlı olduğuma karar verdim) bütün gün hiçbir şey yemesem tek tatlıyla geçiştirebilirim. Evde can sıkıntısından oğlum huysuzlandıkça stresten durmadan yiyordum abur cubur vs. Tartıda Doğum kiloma yaklaştığımı görünce artık dur deme zamanının geldiğini farkettim ve hayatımda ilk defa kendimce diyete başladım. Birkaç hafta yaptım 4 kilo verdim 77.8 düştüm ama sonra geri bıraktım ve 1 kilo geri almışım. Geçen salı itibariyle geri başladım şu an güncel kilom 77.5 hedef ise 65 inşallah. Yaza kadar vermem lazım, emzirdiğim için diyet olarak da tatlıyı kestim ve akşam yemekten sonra birşey yemiyorum sadece bu kadar, normal yemekleri yiyorum ayrıca havalar ısındığı için yürüyüşe de başladık oğlumla günde en az 3 km yürüyoruz bakalım sonuç ne olacak. Bu tatlı bağımlılığı her an niyetimi bozdurabilir, gidişatım daha da kötü olabilir buraya sizlerin yardımıyla bu bağımlılıktan kurtulmak için geldim. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin kuzuların da bal yanaklarından benim için öpün güzel anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…