- 29 Ocak 2017
- 4.524
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi inciitanesi
-
bravo canım, hep böyle istikrarlı devam edersin inşallahKizlar kimse kilo bildirimi yapmamış.
Geçen haftaya göre 600 gram vermişim 68.6
seni çok iyi anlıyorum canım 79,9 bile olsa 7li haneyi görmek mutlu eder insanı, inşallah darısı 6lı hanelerin başına :) gayet güzel istikrarlı devam ediyorsunGunaydinn kizlaar. Su an cok mutluyum. 10 senedir gormedigim bi kilomu gordum bugun. 80lerin altina inebildim. 79.6 olmusum.
85.3 ~ 84.7 ~84.3 ~83.7~ 82.7 ~81.6 ~79.6
olsun canım en azından almamışsın öyle düşün bak herkes kilo veriyor inşallah motive eder seni de, 7li hanelere düşersin inşallah en kısa zamandaGünaydın ben aynıyım hala82.4
sen de gayet iyi gidiyorsun canım az kalmış hedefe:) bu arada kilolrımız da yakınmış benim hedefim 55, motive olmak için yarışalım mı bu hafta pazar kadar kim daha çok kilo verecek diye ne dersinEvet kızlar bende bu hafta 700 gram vermisim 59.6 dım suan 58.9 cok sükür 58 leri gordum dogum oncesi kiloma geri dondum ama benim en az 5kilo daha vermem lazim daha ideal olması icin
aman canım dikkat et anne yanında çok kaçırma yemekleri :)Çok değil leslie yapıyorum ailemin yanına gideceğim bir ay kalacağım o ara spor yapacağım hergün belki salona bile yazılırım... 1 şubattan beri daha dikkat ediyorum protein ağırlıklı besleniyorum kızlar sizin nasıl menüler aslında takım lardaki gibi menü paylaşımı yapılabilir daha faydalı olur
inşallah memnun kalırsın bakıcından da devam edersin canım:) iş hayatı da metabolizmasını hızlandırıyor bence insanın, gündüz uykulaeı mı gece uykulaı mı kötü? uyku eğitimi vermeyi düşünmez misinBakici ayarladim canm. Cok sukur ii biri gibi duruyor. Ins boyle devam eder. Isim cok yogun zaten 13.30a kadar calisiyorum ama bitiyorum eve gelince. Oglumun da bu ara uykulari rezil. O yuzden zorlaniyorum
evet ya aslında sağlıklı beslensek kilolar gider zaten yavaş yavaş, salata et süt ürünü ağırlıklı beslenmek lazım:)Çok iyi kilo vermişsin canım sende... bende oğlumun doğum gününde istediğim elbiseye girebilmek için biraz sıkı tutuyorum.. Diyet değil de yeme alışkanlığımı değiştirdim aç kaldığım zamanlar da oldu ama genelde güzel doyurucu şeyler yiyorum... En güzeli protein ağırlıklı beslenmek sebze salata da olacak tabi
ben de hala olmadım canım, 1 yaşa kadar yolu vardır diye düşünüyorum, benim adetlerim ağrılı geçerdi zaten şikayetçi değilim bu durumdanTelafi edemiyroum canim.calosmaya başladığımda yoğunluktan gidiyordu bünye alıştı demekki gitmiyor.yorgunlik ve uykusuzluktan yemeğe verdim kendimi galiba.
Bir de kızlar ben hala regl olmadım var mi Aranız da benim gibi olan.
diyetisyene başladın mı canım? sünnet nasıl geçti, oğlun nasıl?Sana da bravo canım ne güzel sende 10 kilo vermişsin. Devam kilo vermeye. Bakalım haftasonu kontrolum diyetisyene tabi gidebilirsem . oglumu sunnet ettirmeyi planlıyoruz cuma günü . artık nasip olursa gidicem . bakalım kac kilo olmuşum.
seni çok iyi anlıyorum canım 79,9 bile olsa 7li haneyi görmek mutlu eder insanı, inşallah darısı 6lı hanelerin başına :) gayet güzel istikrarlı devam ediyorsun
Cok tesekkur edwrim canminşallah memnun kalırsın bakıcından da devam edersin canım:) iş hayatı da metabolizmasını hızlandırıyor bence insanın, gündüz uykulaeı mı gece uykulaı mı kötü? uyku eğitimi vermeyi düşünmez misin
Sagol canim .hepimiz istikrarla ve hızla verelim insallahbravo canım, hep böyle istikrarlı devam edersin inşallah
Çocuk cerraha götürdük uygun bulmadı sünnet için oğlumun pipisini . 2 yaşından sonra dedi. O gün hastaneye gidip geldikten sonra burnu akmaya başladı kuzumun bütün gece uyuyamadık ve rahatsız olduğu için cumartesi günü de gidemedim diyetisyene önümüzde ki cumartesiye erteledim randevuyudiyetisyene başladın mı canım? sünnet nasıl geçti, oğlun nasıl?
Olur canım hadi bakalım :))sen de gayet iyi gidiyorsun canım az kalmış hedefe:) bu arada kilolrımız da yakınmış benim hedefim 55, motive olmak için yarışalım mı bu hafta pazar kadar kim daha çok kilo verecek diye ne dersin
Ortam değişikliğinden mi etkilendi oğlun canım? Öncelik bebekler canım kiloyu her türlü verilsin sıkma canını:) hamurişi şekerli gıda çok tüketmemeye çalış sadeceKızlar merhaba bu konuyu tamamen unutmuştum. Aile yanindaydim geldim oğlum uykuları perişan halde.hala aynı hala aynı. Kg vermeden gidiyorumçok da mutsuzum. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum insallah
Diş sıkıntıları falan da etkiliyor bu dönem uykuları, inşallah en kısa zamanda düzene girer uykular sen de dinlenirsin canım , işe başlamak metabolizmayı arttırıyor gerçektenCok tesekkur edwrim canmevet 7li hane gormek beni acayip motive etti. Ilk hedefim 80di. Cok sukur oldu. Simdi 75 hedefim. Ins basarirm.
Cok sukur bakicimiz iyi simdilik. Evet bu hafta ise basladim ve 2 kilo gitti. 6. Aydan sonra hem gece hem gunduz uykulari rezil oldu. Uyku egitimini cok istiyorum. Cok buyuk ihtimalle pinar sibirskyden danismanlik alicam. Ama su an yeni eve tasindik, oglumun odasini ayirdim falan butun bunlara alissin diye bekliyorum
Oğlun düzeldi mi canım nasıl şimdi ? Haftaşçi yoğundum ancak yazabildimÇocuk cerraha götürdük uygun bulmadı sünnet için oğlumun pipisini . 2 yaşından sonra dedi. O gün hastaneye gidip geldikten sonra burnu akmaya başladı kuzumun bütün gece uyuyamadık ve rahatsız olduğu için cumartesi günü de gidemedim diyetisyene önümüzde ki cumartesiye erteledim randevuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?