2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Merhaba Kızlar ben de 58,9çıktım sabah, cuma sabah daha iyiydim aslında Cuma be cumartesi ufak kaçamaklar yaptım hemen etkilemiş, yine dikkat etmeye devam ediyorum

Bol su için, spor mutlaka yapın/hiç bişey yapamazsanız ip atlayın evde/ chia tohumu tok tutuyor ben dün puding yapmaya başladım onunla tavsiye ederim, zencefil çayı hem tok tutuyor hem metabozlizmayı hızlandırıyor / Türk kahvesi de metabolizmayı hızlandırıyor
Nacizane tavsiyelerim

Gunaydinn kizlaar. Su an cok mutluyum. 10 senedir gormedigim bi kilomu gordum bugun. 80lerin altina inebildim. 79.6 olmusum.
85.3 ~ 84.7 ~84.3 ~83.7~ 82.7 ~81.6 ~79.6
seni çok iyi anlıyorum canım 79,9 bile olsa 7li haneyi görmek mutlu eder insanı, inşallah darısı 6lı hanelerin başına :) gayet güzel istikrarlı devam ediyorsun

Evet kızlar bende bu hafta 700 gram vermisim 59.6 dım suan 58.9 cok sükür 58 leri gordum dogum oncesi kiloma geri dondum ama benim en az 5kilo daha vermem lazim daha ideal olması icin
sen de gayet iyi gidiyorsun canım az kalmış hedefe:) bu arada kilolrımız da yakınmış benim hedefim 55, motive olmak için yarışalım mı bu hafta pazar kadar kim daha çok kilo verecek diye ne dersin

aman canım dikkat et anne yanında çok kaçırma yemekleri :)

Bakici ayarladim canm. Cok sukur ii biri gibi duruyor. Ins boyle devam eder. Isim cok yogun zaten 13.30a kadar calisiyorum ama bitiyorum eve gelince. Oglumun da bu ara uykulari rezil. O yuzden zorlaniyorum
inşallah memnun kalırsın bakıcından da devam edersin canım:) iş hayatı da metabolizmasını hızlandırıyor bence insanın, gündüz uykulaeı mı gece uykulaı mı kötü? uyku eğitimi vermeyi düşünmez misin

evet ya aslında sağlıklı beslensek kilolar gider zaten yavaş yavaş, salata et süt ürünü ağırlıklı beslenmek lazım:)
ben de yaza yazlıklarımın içine girmeyi çok istyorum şimdi hamile kıyafetlerimi giyiyorum hala öncekiler olmuyor, yaza kadar ideal kiloma gelicem inşallah

ben de hala olmadım canım, 1 yaşa kadar yolu vardır diye düşünüyorum, benim adetlerim ağrılı geçerdi zaten şikayetçi değilim bu durumdan

diyetisyene başladın mı canım? sünnet nasıl geçti, oğlun nasıl?

Kızlar merhaba bu konuyu tamamen unutmuştum. Aile yanindaydim geldim oğlum uykuları perişan halde.hala aynı hala aynı. Kg vermeden gidiyorum çok da mutsuzum. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum insallah

seni çok iyi anlıyorum canım 79,9 bile olsa 7li haneyi görmek mutlu eder insanı, inşallah darısı 6lı hanelerin başına :) gayet güzel istikrarlı devam ediyorsun

Cok tesekkur edwrim canm evet 7li hane gormek beni acayip motive etti. Ilk hedefim 80di. Cok sukur oldu. Simdi 75 hedefim. Ins basarirm.
Cok sukur bakicimiz iyi simdilik. Evet bu hafta ise basladim ve 2 kilo gitti. 6. Aydan sonra hem gece hem gunduz uykulari rezil oldu. Uyku egitimini cok istiyorum. Cok buyuk ihtimalle pinar sibirskyden danismanlik alicam. Ama su an yeni eve tasindik, oglumun odasini ayirdim falan butun bunlara alissin diye bekliyorum

diyetisyene başladın mı canım? sünnet nasıl geçti, oğlun nasıl?
Çocuk cerraha götürdük uygun bulmadı sünnet için oğlumun pipisini . 2 yaşından sonra dedi. O gün hastaneye gidip geldikten sonra burnu akmaya başladı kuzumun bütün gece uyuyamadık ve rahatsız olduğu için cumartesi günü de gidemedim diyetisyene önümüzde ki cumartesiye erteledim randevuyu

Kızlar merhaba bu konuyu tamamen unutmuştum. Aile yanindaydim geldim oğlum uykuları perişan halde.hala aynı hala aynı. Kg vermeden gidiyorum çok da mutsuzum. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum insallah
Ortam değişikliğinden mi etkilendi oğlun canım? Öncelik bebekler canım kiloyu her türlü verilsin sıkma canını:) hamurişi şekerli gıda çok tüketmemeye çalış sadece

Diş sıkıntıları falan da etkiliyor bu dönem uykuları, inşallah en kısa zamanda düzene girer uykular sen de dinlenirsin canım , işe başlamak metabolizmayı arttırıyor gerçekten

Oğlun düzeldi mi canım nasıl şimdi ? Haftaşçi yoğundum ancak yazabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…