- 29 Ocak 2017
- 4.524
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Cok tesekkurler. 2 haftadir calisiyorum canim. 13e kadar.Sen çalışıyor musun canım? İnşallah tez zamanda düzelir oğlunun uykuları, uyku eğitimi işini be yaptın? Ben kızıma verdim destek lazım olursa her zaman desteğe hazırım:)
Geçmiş olsun bu arada inşallah çabuk toparlar
Super canim bende aksam yemeginden sonra birsey yemiyorum ama 8 8bucuk oluyor biz yemekten kalkana kadarKahvaltı dışında ekmek yemem zaten ben, kahvaltıda da bir dilim, şekerli ve paketli gıda yememeye çalıştım chia ile Puding yaptım onu yedim ara öğün olarak, 18den sonraya bırakmadım akşam yemeğini, pilav makarna yemedim hiç, akşam zencefil çayı içiyorum o iştahı kapatıyor baya akşam atıştıranlarını bıraktım böylece, tarçınlı sür veya ufak meyve yiyorum acıkırsam,Leslie e pek vaktim kalmıyor vakit ve enerjim olursa ip atlıyorum evde
Canim benim oğlum doğduğu ilk gunden beri uyku düzeni kötü.bu uyku işi evet eğitim vs.ama biraz da kişilik özelliği sanirim .kızımda hiç bir çabam olmadı ama uykuları cok düzeniydi.gece çok az uyanırdı.ama oğlumda uyku sorununu son raddeye kadar yaşıyorum.ogretmenim ikinci dönem başladım okula .hafta ici genelde 3-4saatlik uykularla okula gidiyorum.Cok tesekkurler. 2 haftadir calisiyorum canim. 13e kadar.
Insallah toparlar valla. Aslinda nasil egitim verdin biraz anlatsan cok faydasi olur. Benim oglum 4.5 ayliktan 6ya kadar kendi kendine uyudu. Sonra cildirdi. Simdi de artik uyku komusunda kendimi cok yipranmis hissediyorum. Cunku oglum dogdugundan beri uyku konusunda kitap okuyorum. Artik sıkildm sanirim
Benim oglum aslinda ii uyuyordu. Ama ek gida bizi fena carpti. Bi yanim egitimi falan bosver diyor, diger yanim cocuga eziyet ediyosun ver egitimi gtsin diyor.Canim benim oğlum doğduğu ilk gunden beri uyku düzeni kötü.bu uyku işi evet eğitim vs.ama biraz da kişilik özelliği sanirim .kızımda hiç bir çabam olmadı ama uykuları cok düzeniydi.gece çok az uyanırdı.ama oğlumda uyku sorununu son raddeye kadar yaşıyorum.ogretmenim ikinci dönem başladım okula .hafta ici genelde 3-4saatlik uykularla okula gidiyorum.
Darısı 60ların başına inşallah canım çok iyi gidiyorsun :)) ufak bir kaçamak hemen fazlasıyla yansıyor ya kiloya tatlı hemen ödem mi tutuyor bilmem, ben de dün biraz kaçamak yaptım cıma sabah 58olan kilom bugün 58,5çıktıGunaydin guzel anneler. Haftanin ilk bildirimi benden gelsin.
85.3 ~ 84.7 ~84.3 ~83.7~ 82.7 ~81.6 ~79.6~80.4~79.4
Dun 79.0i gordum. Bunu kutlamak icin dun kek yaptim. Bugunun tarti gunu oldugunu unuttum
Hadi ins canim. Yaparsin sen. Iste yogun mu calisiyosun? Yogun calisirken yemek akla gelmiyo. Iste sorunum yok da. Aksam bozmaya meyilliyim bende. Ama insallah haftaya 77.9u gormek istiyorum. Gerci adet olucam haftaya. Bakalim kismetDarısı 60ların başına inşallah canım çok iyi gidiyorsun :)) ufak bir kaçamak hemen fazlasıyla yansıyor ya kiloya tatlı hemen ödem mi tutuyor bilmem, ben de dün biraz kaçamak yaptım cıma sabah 58olan kilom bugün 58,5çıktıkilo almış görünüyorum yani ama bu hafta ceza verdin kendime çok dikkat edicem Akşamları hafif yücem tatlı da yok haftaya 56,9u görmek istiyorum hasret kaldım 56ı görmeye çünkü
Aramıza hoşgeldin canım, bu aralar yoğundum cevap yazamadım yazınaSelam kızlar, uzun süredir sizleri takip ediyorum ama bir türlü yazmak nasip olmadı. Ben de kendimce diyet yapıyorum daha doğrusu dikkat ediyorum kilo bakımından güzel bir hamilelik süreci geçirmiştim. Oldum olası toplu biriydim ama kilo alma süreci evlendikten sonra daha da hızlandı. 63 kiloyla evlenmiştim iki sene sonra hamile kaldığımda 70 kiloydum. Zaten kilolu başladığım için hamilelikte çok fazla kilo alma gibi bir lüksüm olmadığına karar verdim ve Doğumdan bir hafta önce tartıldığımda 82 kiloydum erken Doğum yapınca o anki şokla Doğuma kaç kilo olarak girdiğimi bilmiyorum neyse lohusalık sürecim de iyi ilerlemişti kilolar birer birer gidiyordu çok iştahım yoktu en son 76 ya düşmüştüm ta ki 40 ımız çıkana kadarDaha sonra ben de bir iştah patlaması oldu ki ben geri 81.4 çıktım. Tatlıya çok düşkünüm daha doğrusu sigara alkol gibi tatlı bağımlısıyım diyebilirim( en sonunda bağımlı olduğuma karar verdim) bütün gün hiçbir şey yemesem tek tatlıyla geçiştirebilirim. Evde can sıkıntısından oğlum huysuzlandıkça stresten durmadan yiyordum abur cubur vs. Tartıda Doğum kiloma yaklaştığımı görünce artık dur deme zamanının geldiğini farkettim ve hayatımda ilk defa kendimce diyete başladım. Birkaç hafta yaptım 4 kilo verdim 77.8 düştüm ama sonra geri bıraktım ve 1 kilo geri almışım. Geçen salı itibariyle geri başladım şu an güncel kilom 77.5 hedef ise 65 inşallah. Yaza kadar vermem lazım, emzirdiğim için diyet olarak da tatlıyı kestim ve akşam yemekten sonra birşey yemiyorum sadece bu kadar, normal yemekleri yiyorum ayrıca havalar ısındığı için yürüyüşe de başladık oğlumla günde en az 3 km yürüyoruz bakalım sonuç ne olacak. Bu tatlı bağımlılığı her an niyetimi bozdurabilir, gidişatım daha da kötü olabilir buraya sizlerin yardımıyla bu bağımlılıktan kurtulmak için geldim. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin kuzuların da bal yanaklarından benim için öpün güzel anneler
Merhaba canım öğleden sonra müsait bir zamanımda ayrıntılı yazıyım sana, sizin uykular ne alemde, haklısın canım uykusuz olunca dinlenmiş hissetmiyor insan kendini yorgunluk ikiye katlanıyorCok tesekkurler. 2 haftadir calisiyorum canim. 13e kadar.
Insallah toparlar valla. Aslinda nasil egitim verdin biraz anlatsan cok faydasi olur. Benim oglum 4.5 ayliktan 6ya kadar kendi kendine uyudu. Sonra cildirdi. Simdi de artik uyku komusunda kendimi cok yipranmis hissediyorum. Cunku oglum dogdugundan beri uyku konusunda kitap okuyorum. Artik sıkildm sanirim
Yemeği biraz dah erkene çekmeye çalış canım mümkün mü? Eşin geç geliyorsa da sen yemeği önceden yesen de onunla çorba yoğurt falan yesen sadece?Super canim bende aksam yemeginden sonra birsey yemiyorum ama 8 8bucuk oluyor biz yemekten kalkana kadar
Alerji falan mı oldu canım ya da tam doymuyor mu acaba ondan mı huysuzlanıyorBenim oglum aslinda ii uyuyordu. Ama ek gida bizi fena carpti. Bi yanim egitimi falan bosver diyor, diger yanim cocuga eziyet ediyosun ver egitimi gtsin diyor.
Bu hafta nasıl geçti canım? Diyet grubuna devam ediyor Muş’un? Tamamen mi bıraktın emzirmeyi?Slm kizlar...
inciitanesi bildirim gelmedi canım cocuklar da huysuz bu ara unutuyorum
102 ye düştüm bende cok şükür 109 la baslamistim bu hafta 1.300 gr gitti
Bide artık emzirmiyorum oğlan da bıraktı emmeyi çünkü
Haftasonu Kaçamak çok oluyor yaGunaydin guzel anneler. Haftanin ilk bildirimi benden gelsin.
85.3 ~ 84.7 ~84.3 ~83.7~ 82.7 ~81.6 ~79.6~80.4~79.4
Dun 79.0i gordum. Bunu kutlamak icin dun kek yaptim. Bugunun tarti gunu oldugunu unuttum
Evet yoğun geçiyor öğleye kadar kaçamak yapmıyorum sabah da haşlanmış yumurta peynir falan yiyorum kahvaltıda, öğle yemeği de işte oraya kadar sıkıntı YÖK öğlenden sonra eve gelince acayip bir atıştırma hissi oluyor durduramıyorum kendimiHadi ins canim. Yaparsin sen. Iste yogun mu calisiyosun? Yogun calisirken yemek akla gelmiyo. Iste sorunum yok da. Aksam bozmaya meyilliyim bende. Ama insallah haftaya 77.9u gormek istiyorum. Gerci adet olucam haftaya. Bakalim kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?