2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Cok tesekkurler. 2 haftadir calisiyorum canim. 13e kadar.
Insallah toparlar valla. Aslinda nasil egitim verdin biraz anlatsan cok faydasi olur. Benim oglum 4.5 ayliktan 6ya kadar kendi kendine uyudu. Sonra cildirdi. Simdi de artik uyku komusunda kendimi cok yipranmis hissediyorum. Cunku oglum dogdugundan beri uyku konusunda kitap okuyorum. Artik sıkildm sanirim

Super canim bende aksam yemeginden sonra birsey yemiyorum ama 8 8bucuk oluyor biz yemekten kalkana kadar

Canim benim oğlum doğduğu ilk gunden beri uyku düzeni kötü.bu uyku işi evet eğitim vs.ama biraz da kişilik özelliği sanirim .kızımda hiç bir çabam olmadı ama uykuları cok düzeniydi.gece çok az uyanırdı.ama oğlumda uyku sorununu son raddeye kadar yaşıyorum.ogretmenim ikinci dönem başladım okula .hafta ici genelde 3-4saatlik uykularla okula gidiyorum.

Benim oglum aslinda ii uyuyordu. Ama ek gida bizi fena carpti. Bi yanim egitimi falan bosver diyor, diger yanim cocuga eziyet ediyosun ver egitimi gtsin diyor.

Slm kizlar...
inciitanesi bildirim gelmedi canım cocuklar da huysuz bu ara unutuyorum
102 ye düştüm bende cok şükür 109 la baslamistim bu hafta 1.300 gr gitti
Bide artık emzirmiyorum oğlan da bıraktı emmeyi çünkü

Gunaydin guzel anneler. Haftanin ilk bildirimi benden gelsin.
85.3 ~ 84.7 ~84.3 ~83.7~ 82.7 ~81.6 ~79.6~80.4~79.4
Dun 79.0i gordum. Bunu kutlamak icin dun kek yaptim. Bugunun tarti gunu oldugunu unuttum

Dun 79.0i gordum. Bunu kutlamak icin dun kek yaptim. Bugunun tarti gunu oldugunu unuttum
Darısı 60ların başına inşallah canım çok iyi gidiyorsun :)) ufak bir kaçamak hemen fazlasıyla yansıyor ya kiloya tatlı hemen ödem mi tutuyor bilmem, ben de dün biraz kaçamak yaptım cıma sabah 58olan kilom bugün 58,5çıktı kilo almış görünüyorum yani ama bu hafta ceza verdin kendime çok dikkat edicem Akşamları hafif yücem tatlı da yok haftaya 56,9u görmek istiyorum hasret kaldım 56ı görmeye çünkü

Hadi ins canim. Yaparsin sen. Iste yogun mu calisiyosun? Yogun calisirken yemek akla gelmiyo. Iste sorunum yok da. Aksam bozmaya meyilliyim bende. Ama insallah haftaya 77.9u gormek istiyorum. Gerci adet olucam haftaya. Bakalim kismet

Ya ben de kilo bildirimi için geldim ama utanıyorum yazmaktancuma günü hem gündüz hem de akşam davetliydik bu davetler bana kilo olarak yansıdı sil baştan başlıyorum

Hepimiz hafta sonunun azizligine uğradık sanırım 900 gram vermistim bu hafta 57.6 yı gördüm 58.5tim ama dün aksam misafirlikteydik 1tane börek 2cesit tatli ve dolma yedim sabah bir kalktim hop 58.2 olmisum bence bu kilo bildirimlerini hafta sonu yapmayalim sevkim kırılıyor hep ya gecen haftaya gore 300 gram vermis oldum yani butin hafta ac kaldim bide 1gun kacamak yaptik hepsi bosa gitti

Merhaba kızlar kusura bakmayın yoğun geçti haftaşçi burdan gelen iletinin de farkında olmamışım şimdi yazabiliyorum

Aramıza hoşgeldin canım, bu aralar yoğundum cevap yazamadım yazına ben de aynı senin gibiyim, hamilelikte az kilo aldım sonra emzirme sürecinde aşırı iştahım arttı sürekli tatlı yedim, bir tepsi kek bitiriyordum bazen o derece, sonra kendime bir dur demeye karar verdim bu grubu açtım ama hala istediğim gibi değilim bir hafta çok güzle gidiyor kilo veriyorum ertesi hafta hooop iştehım artıyor paketli gıda tüketimim artıyor kilolar geri geliyor, bu hafta çok abarttım mesela artı çıkıcam büyük ihtimalle ama bu sabah itibariyle şeker ve paketli gıda diyetine başladım haftaya cumaya kadar hiçbiri YÖK, bol su içip ywşilllik meyve vs yeidğimizde zaten süt olur, sütün tatlıyla ilgisi YÖK, bizim işimize öyle geldiği için ama emziriyorum tatlı yemem lazımın arkasına sığınıyoruz, haftalık kilo bildirini yaparak bize katılabilirsin, kaçamak yaptığında veya yapmadan önce buraya yazıp motive olabilirsin , dikkat eriştiğinizde şeyleri birbirinizle paylaşabiliriz

Merhaba canım öğleden sonra müsait bir zamanımda ayrıntılı yazıyım sana, sizin uykular ne alemde, haklısın canım uykusuz olunca dinlenmiş hissetmiyor insan kendini yorgunluk ikiye katlanıyor

Bu hafta nasıl geçti canım? Diyet grubuna devam ediyor Muş’un? Tamamen mi bıraktın emzirmeyi?

Haftasonu Kaçamak çok oluyor ya en azından keyif kahvaltısı istiyor insan al sana kaçamak
Cuma diyet yarışmalarına üyeyim ben cuma onlara kilo bildirimi yapıyorum iki gün sonra da buraya illakş burda fazla çıkıyorum haftasonu gevşiyorum biraz, tartı gününü Cuma sabaha mı çeksek ne dersiniz

Hadi ins canim. Yaparsin sen. Iste yogun mu calisiyosun? Yogun calisirken yemek akla gelmiyo. Iste sorunum yok da. Aksam bozmaya meyilliyim bende. Ama insallah haftaya 77.9u gormek istiyorum. Gerci adet olucam haftaya. Bakalim kismet
Evet yoğun geçiyor öğleye kadar kaçamak yapmıyorum sabah da haşlanmış yumurta peynir falan yiyorum kahvaltıda, öğle yemeği de işte oraya kadar sıkıntı YÖK öğlenden sonra eve gelince acayip bir atıştırma hissi oluyor durduramıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…