2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Kızlar instagramdan takip ettiğim bir bayanın önerisiyle sabah güne 1 çay kaşığı çörek otu yağı içip, üstüne yarım bardak suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup içerek başladım. Yağ yakımı ve metabolizmayı hızlandırıyormuş.

beyazinci----------hedef:55-----64-

ervanazım---------hedef:70-----86

meleğimveben---hedef:75-----94,4-

suuka---------------hedef: 75 ----90,1

ervahafsa----------hedef:62-----68

zeyno_82----------hedef:59-----69,8-

elif_ay--------------hedef: ------71,6

superi5------------hedef:60------75

sakyuz-------------hedef: 50 -----62,7

toronto------------hedef:64------75

sertk60------------hedef:65------71,5

salihas-------------hedef:65------74

beyazBulut-------hedef:60-----87

bulut29-----------hedef:51-----61,6

kızlar böyle bir şablon çıkardım tablo yapmayı beceremedim, eksikler varsa affedin, siz kopyalayıp word e eksik kısmı ekleyip geri buraya yapıştırın, bir hfta sonra nu şablon üzerinden sağa doğru yeni kiloları hafatlık ekleriz

Kızlar merhaba Benide ekleyin bir ay önce anne çocuk diyetisyenine başvurdum 2200 kalorilik bir diyet listem var. Boyum 172 kilom 75 öncelikli amacım beğimin laktoz intoleransı olduğu için sağlıklı beslenmek süt ürünü tüketemiyorum bu yüzden sütümün kalitesi düşmesin istiyorum. Badem sütü ve tahini her gün tüketiyorum. Sütü azaltan üç şey var; az su tüketimi, ara öğün yapmayıp saatlerce aç kalmak ve stres dedi doktorum

40 kilo nasıl gider eceyimi takip ediyosun :) bende elma sirkesi içmeyi düşündüm ama süte etkisi olurmu tereddüt ettim

Canım hurma,kuru kayısı kuru incir, tatçınlı süt bbnları tüketebilirsin. Tarçın kan şekerini düzenlemek için süper bir öğün.

Süper bilgi teşekkür ederim.

40 kilo nasıl gider eceyimi takip ediyosun :) bende elma sirkesi içmeyi düşündüm ama süte etkisi olurmu tereddüt ettim
Evet tatlım Ece'yi takip ediyorum. Walla şoktayım nasıl o kadar kiloyu vermiş. Ameliyatsız olması şüpheli gibi
Ben çok etki etmeyeceğini düşünerek , sabahları içiyorum.

Evet tatlım Ece'yi takip ediyorum. Walla şoktayım nasıl o kadar kiloyu vermiş. Ameliyatsız olması şüpheli gibi
Ben çok etki etmeyeceğini düşünerek , sabahları içiyorum.
Ben çok eski takipçisiyim ameliyatsız yanlız o karbonhidrat pek tüketmedi başlarda sıfıt ekmek kuru bakliyat da yemedi ve çok spor yapıyor

Kızlar bu akşam öğün olarak saat 18.00 de yulaf ezmesi tükettim inanırmısınız o kadar doyurucuymuş ki resmen yarım kase zor yedim diğer yarın kaseyide yarına bıraktım. İlk defa denedim ve bayıldım . Hemen siz sevgili arkadaşlarımla paylaşmak istedim.

Muzlu yulaf ezmesi:

1.5 su bardağı sü
4 yemek kaşığı yulaf
Yarım elma
Yarım muz
4 tam ceviz
1 çay kaşığı ceviz
Yarım avuç kadar kuru üzüm

Yapılışı:
İlk önce sütü ve yulafı ocağa koyuyoruz.
Elmaları küp küp doğrayıp içine koyuyoruz .
Cevizi küçük küçük parçalara ayırarak ekliyoruz .
Kuru üzüm ve tarçınıda ekliyoruz.
10 dk kadar kaynatıyoruz yulaflar yumulayıncaya kadar.
Sonra kaseye alıp üzerine muz dilimlerini koyuyoruz enfes bir şey oluyor gerçekten.

İşte tam bu saatlerde acıkıyorum ben işte halbuki ara öğün yaptım gece ne oluyor sa oluyor bana

Ben çok severim. Bu sabah kahvaltıda bende yulaf lapası yedim.

İyi geceler kızlar yemeyi kesin aetık sabaha kadar , gece beslenmesine son bu Arada ben bugün kaçamak yaptım birkaç kaşık Nutella yedim çok mahçubum :/

İyi geceler kızlar yemeyi kesin aetık sabaha kadar , gece beslenmesine son bu Arada ben bugün kaçamak yaptım birkaç kaşık Nutella yedim çok mahçubum :/

Canım bir günde en fazla 2-4 kare olmak kaydıyla bir ara öğün olarak bitter çikolata yiyebilirsiniz. Ama içşndeki kakao oranı %85 ve üzeri olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…