- Konu Sahibi inciitanesi
-
40 kilo nasıl gider eceyimi takip ediyosun :) bende elma sirkesi içmeyi düşündüm ama süte etkisi olurmu tereddüt ettimKızlar instagramdan takip ettiğim bir bayanın önerisiyle sabah güne 1 çay kaşığı çörek otu yağı içip, üstüne yarım bardak suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup içerek başladım. Yağ yakımı ve metabolizmayı hızlandırıyormuş.
benim de öyle yaa, normalde bol olan eşofmanlarıma bile zor giyiyorum, pantolonları hiç denemdim bile :/ tatlı krizlerine çözüm bulmak lazım, bende de oluyır, sabahları zor tutuyorum kenimi çokokrem yememek için
Kızlar instagramdan takip ettiğim bir bayanın önerisiyle sabah güne 1 çay kaşığı çörek otu yağı içip, üstüne yarım bardak suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup içerek başladım. Yağ yakımı ve metabolizmayı hızlandırıyormuş.
EV40 kilo nasıl gider eceyimi takip ediyosun :) bende elma sirkesi içmeyi düşündüm ama süte etkisi olurmu tereddüt ettim
Canım hurma,kuru kayısı kuru incir, tatçınlı süt bbnları tüketebilirsin. Tarçın kan şekerini düzenlemek için süper bir öğün.
Süper bilgi teşekkür ederim.
Evet tatlım Ece'yi takip ediyorum. Walla şoktayım nasıl o kadar kiloyu vermiş. Ameliyatsız olması şüpheli gibi40 kilo nasıl gider eceyimi takip ediyosun :) bende elma sirkesi içmeyi düşündüm ama süte etkisi olurmu tereddüt ettim
Rica ederim canım burada ne için varızCanım hurma,kuru kayısı kuru incir, tatçınlı süt bbnları tüketebilirsin. Tarçın kan şekerini düzenlemek için süper bir öğün.
Süper bilgi teşekkür ederim.
Ben çok eski takipçisiyim ameliyatsız yanlız o karbonhidrat pek tüketmedi başlarda sıfıt ekmek kuru bakliyat da yemedi ve çok spor yapıyorEvet tatlım Ece'yi takip ediyorum. Walla şoktayım nasıl o kadar kiloyu vermiş. Ameliyatsız olması şüpheli gibi
Ben çok etki etmeyeceğini düşünerek , sabahları içiyorum.
Maşallah o zaman , aynı azim bizlerin başınaBen çok eski takipçisiyim ameliyatsız yanlız o karbonhidrat pek tüketmedi başlarda sıfıt ekmek kuru bakliyat da yemedi ve çok spor yapıyor
Aynen aynen !!! bende de bir açıklık başladı felaket ne yapayım 5 tane badem yedim 1 bardak süt içip yatacağım pilim bitti.İşte tam bu saatlerde acıkıyorum ben işte halbuki ara öğün yaptım gece ne oluyor sa oluyor bana
Ben çok severim. Bu sabah kahvaltıda bende yulaf lapası yedim.Kızlar bu akşam öğün olarak saat 18.00 de yulaf ezmesi tükettim inanırmısınız o kadar doyurucuymuş ki resmen yarım kase zor yedim diğer yarın kaseyide yarına bıraktım. İlk defa denedim ve bayıldım . Hemen siz sevgili arkadaşlarımla paylaşmak istedim.
Muzlu yulaf ezmesi:
1.5 su bardağı sü
4 yemek kaşığı yulaf
Yarım elma
Yarım muz
4 tam ceviz
1 çay kaşığı ceviz
Yarım avuç kadar kuru üzüm
Yapılışı:
İlk önce sütü ve yulafı ocağa koyuyoruz.
Elmaları küp küp doğrayıp içine koyuyoruz .
Cevizi küçük küçük parçalara ayırarak ekliyoruz .
Kuru üzüm ve tarçınıda ekliyoruz.
10 dk kadar kaynatıyoruz yulaflar yumulayıncaya kadar.
Sonra kaseye alıp üzerine muz dilimlerini koyuyoruz enfes bir şey oluyor gerçekten.
İyi geceler kızlar yemeyi kesin aetık sabaha kadar , gece beslenmesine sonbu Arada ben bugün kaçamak yaptım birkaç kaşık Nutella yedim çok mahçubum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?