- 29 Ocak 2017
- 4.524
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi inciitanesi
-
- #1.041
evet ya motive edelim birbirimizi gerekirse her gn menü yazbailiriz birbirimizin menülerine yorum yaaprız gaz agelirizCok tesrkkur ederim. Hep birlikte olsun ins. Birbirimizi motive edelim. Yarin yeni bir baslangic yeniden.
afyon çok soğuk ya afyon diyince aklıma gelen tek şey buBen adanaliyim. Buraya tayin oldum. Ins seneye burdan gitmeyi planliyorum. Afyon insani yabancilara biraz kapali sanki. Bizi pek iclerine almadilar.
tamam canım fazla abatmadan hafif beslenirsin bişey olmazVaktim hic olmuyorki canım 2cocukla ugrasmaktan esim gliyor bebegi alıyorda ben gidip.masayı hazırlıyorum oyuzden bekliyorum
oo rakibe incelmişsn iyice, ben kilo aldımKızlar hangi gun bildirim yapiyoruz iyice karısmıs cuma cumartesi pazar denmis eger cuma ise bu sabah 57.9 idim bu arada adet donemindeyim suan bu hafta 3kisi cok zayıflamıssın dedi bana buna cok sevindim motivasyonum arttı
geçmiş olsun canım şimdi nasıl bebişin, olsun canım önemli olan bebeklerin iyi olması, tekrar başlarsın diyete :)Şubatta okula başladım hem iş hem ev çok yorucu bebişim onbeş gün falan ishal amip oldu yeni yeni geçti şükür bende o sırada uykusuz halsiz kaldıkça yedim
Cumartesi yapalım haftaiçi sabahciyim evden nasıl çıktığımı bilemiyorum bildirim yapamamcuma veya cumartesi yapalım o zaman kızlar pazar olursa kötü oluyor gerçekten, haftaiçi mi olsun haftasonu mu şu gün bildirim yapamam diyen olursa ona göre fixleyelim de hep düzenli gidelim
Tşk ederim canım iyi şimdi Allaha şükür aynen bugün başlıyorum tartıldım 72.1geçmiş olsun canım şimdi nasıl bebişin, olsun canım önemli olan bebeklerin iyi olması, tekrar başlarsın diyete :)
Buraya girmek zor oluyor grup gibi olsa çok düzenli olurda artık motivasyon için gireceğim buraya daevet ya motive edelim birbirimizi gerekirse her gn menü yazbailiriz birbirimizin menülerine yorum yaaprız gaz ageliriz
Tamam canım yarısalım verirsin senoo rakibe incelmişsn iyice, ben kilo aldımyarışalım mı yine
Ozaman calisan arkadaslarida düsünere cumartesi yapalım canımcuma veya cumartesi yapalım o zaman kızlar pazar olursa kötü oluyor gerçekten, haftaiçi mi olsun haftasonu mu şu gün bildirim yapamam diyen olursa ona göre fixleyelim de hep düzenli gidelim
Bugün kaçamak planın mı var :)Ozaman benim bildirimde gelsin bu sabah 57.6 cıktım gecen haftaya göre 900 gram vermisim tabi yarın tartılsam daha fazla cıkarim cumartesi tartılmak iyi oldu :))
Bana uyar valla. L lwyr03 canim boyun kacti?kızlar hedefler yakın madem eşleşseniz ya bu hafta yarışın bakalım, motive eder belki, kim daha çok kilo verirse bir kaçamak hakkı olsun (minik bir kaçamak ama tüm gün kaçamak değil)
evet ya dun yediklerim bana kilo olarak geri dondu.tartı çok nenkör değil mi bir gün yiyince hemenertesi gün baya almış gibi çıkıyor insan
evet lokumu eti kaymagi cok guzel. Ama daha evimize 100 gr bile lokum almadik.afyon çok soğuk ya afyon diyince aklıma gelen tek şey bubir kere gttim nisan ayında deli gibi soğuk vardı ve kar yağdı
bir de kaymaklı lokumları çok iyi, ama diyet grubna yakışmadı bu yorum geri alıyorum hemen. lokum mu lokum neydi
Nasıl uydurmuşum sonunu otomatik düzeltmenin azizliğiBen de 58,2çıktum isteyen bugün isteyen yarın tartılsın bu haftalık haftaya herkes cay sabah
Haftasonu dikkat edersen pazartesi sabah farkı görürsün canım, moral bozma sakın şimdi bile sabitsin kaçamak olmasa kilo vermiştin çoktan85.3 ~ 84.7 ~84.3 ~83.7~ 82.7 ~81.6 ~79.6~80.4~79.4~79.4
Cok buyuk ihtimalle yarin daha az cikardim. Artik haftaya bakariz
Evet bi anlik gaflet nelere maloluyor. Neyse hayirlisi. hftaya ctesi tatilegidicez. O zamana kadar boraz vereyimki tatilde kacamak hakkim olsunHaftasonu dikkat edersen pazartesi sabah farkı görürsün canım, moral bozma sakın şimdi bile sabitsin kaçamak olmasa kilo vermiştin çoktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?