- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
- Konu Sahibi inciitanesi
-
- #1.081
Bende cuma bildirim yapayim senin icin. Hadi bismillah. Bende memleketw gidicem ama 1 haftalik. Tum hafta yicem. Bakalim donuste ne kadar kilo almis olucam. Allahm ins fazla olmazYalnız ben de bu cuma memlekete gidiyorum iki hafta oradayım inşallah:) bu cuma tartılıp bildirim yapacağım ama
İnşallah fazla olmaz canım:)ben de memlekette de dikkat edicem diyorum ama inşallah kararlı olabilirimBende cuma bildirim yapayim senin icin. Hadi bismillah. Bende memleketw gidicem ama 1 haftalik. Tum hafta yicem. Bakalim donuste ne kadar kilo almis olucam. Allahm ins fazla olmaz
Bence kesin dikkat edersn. Ama baska yerde yiyemeyecegin bisey varsa kacirma ye bence.İnşallah fazla olmaz canım:)ben de memlekette de dikkat edicem diyorum ama inşallah kararlı olabilirim
Hic sanmıyorum vericegime aldim canım hamur isi tatlı cok kacirdim bu haftaMaşallah Cumartesi’ye 56lı kilolar bekliyoruz senden rakibe
Insallah gorursun memlekete gidince illaki hersey yenilir ozamana kadar dusmeye bakGünaydın kızlar bu ara memlekete gitme zamanı galiba ben de haftaya cumartesi on günlüğüne gidicem o ara ölçemeyebikitim kilomu ama o zamana kadar 56ı görmek istiyorum iki cumartesim var
Tatildr Çok abartma cankm unutma kilo almak çok kolay ama vermek aylarını alıyor insanın, ne zaman dönüyorsun aramıza85.3 ~ 84.7 ~84.3 ~83.7~ 82.7 ~81.6 ~79.6~80.4~79.4~78.1~ 77.2
1 kilo daha verip tatile kaciyorum ben.
Maşallah canım darısı 60lara inşallah :) hedefin kaçtı seninKizlarrr bugun sevincten olecektim. 1 haftadr 78de takilip kalmistim. Bugun 77.3u gordum. Artik gonul rahatligiyla tatilde yiyip icebilkrim
Ben de yerdimBence kesin dikkat edersn. Ama baska yerde yiyemeyecegin bisey varsa kacirma ye bence.ben kesin yerdim ki yicem
Tatildr Çok abartma cankm unutma kilo almak çok kolay ama vermek aylarını alıyor insanın, ne zaman dönüyorsun aramıza
Evet haklisin canim cok abartmamaya calisicam. Haftaya ctesi bildirim yapamicam. Sonraki hafta ctesi bildirim yaparim.Maşallah canım darısı 60lara inşallah :) hedefin kaçtı senin
Canım merhaba anca yazabiliyorum tartım bozuldu cuma bildirim yapamadım şimdi de memleketteyim ama yarın bildirim yaparım inşallah ama senin kadar verebildiğimi düşünmüyorum arkadaşım durmak yok yola devam:)
Vermissindir canim. Valla ben su an yemenin dibine vuruyorumCanım merhaba anca yazabiliyorum tartım bozuldu cuma bildirim yapamadım şimdi de memleketteyim ama yarın bildirim yaparım inşallah ama senin kadar verebildiğimi düşünmüyorum arkadaşım durmak yok yola devam:)
Hala aynıyım 78 ne almışım ne vermişim off ya boşuna mı aç kalıyorumVermissindir canim. Valla ben su an yemenin dibine vuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?