2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Yalnız ben de bu cuma memlekete gidiyorum iki hafta oradayım inşallah:) bu cuma tartılıp bildirim yapacağım ama
Bende cuma bildirim yapayim senin icin. Hadi bismillah. Bende memleketw gidicem ama 1 haftalik. Tum hafta yicem. Bakalim donuste ne kadar kilo almis olucam. Allahm ins fazla olmaz

Günaydın kızlar bu ara memlekete gitme zamanı galiba ben de haftaya cumartesi on günlüğüne gidicem o ara ölçemeyebikitim kilomu ama o zamana kadar 56ı görmek istiyorum iki cumartesim var

Günaydın kızlar bu ara memlekete gitme zamanı galiba ben de haftaya cumartesi on günlüğüne gidicem o ara ölçemeyebikitim kilomu ama o zamana kadar 56ı görmek istiyorum iki cumartesim var
Insallah gorursun memlekete gidince illaki hersey yenilir ozamana kadar dusmeye bak

Kizlarrr bugun sevincten olecektim. 1 haftadr 78de takilip kalmistim. Bugun 77.3u gordum. Artik gonul rahatligiyla tatilde yiyip icebilkrim

85.3 ~ 84.7 ~84.3 ~83.7~ 82.7 ~81.6 ~79.6~80.4~79.4~78.1~ 77.2
1 kilo daha verip tatile kaciyorum ben.

Günaydın kızlarrr 57,9çıktım ben de çok mutluyum
Bu sefer gaza gelip yemeyi abartmıcam haftaya memlekete gidiyorum ben de iki hafta kilo bildirimi yapamıcam ama gitmeden 56ları görmek istiyorum 56,9da olsa kabulüm

Tatildr Çok abartma cankm unutma kilo almak çok kolay ama vermek aylarını alıyor insanın, ne zaman dönüyorsun aramıza

Maşallah canım darısı 60lara inşallah :) hedefin kaçtı senin
Evet haklisin canim cok abartmamaya calisicam. Haftaya ctesi bildirim yapamicam. Sonraki hafta ctesi bildirim yaparim.
Hedefim 65 insallah. Ama 75e inince bikac ay kendimi zorlamicam. Kilomu sabitlemeye calisicam.
Ama en onemli konu emzirme bitince kilo almamak. Onada 1 sene var daha nasil olsa. O zamana kadar ne kadar kilo versem kar.

Canım merhaba anca yazabiliyorum tartım bozuldu cuma bildirim yapamadım şimdi de memleketteyim ama yarın bildirim yaparım inşallah ama senin kadar verebildiğimi düşünmüyorum arkadaşım durmak yok yola devam:)
Vermissindir canim. Valla ben su an yemenin dibine vuruyorum

Dün yazamadim 2gundur cok yogunum misafirlikler alinan kilolar malesef haftanin kilo alani olarak 600 gram aldim 57.6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…