- Konu Sahibi inciitanesi
-
- #1.021
Bence Cumartesi sabah yapalım çünkü haftasonu illaki kaçamaklar oluyor ya dışarıda oluyoruz ya da misafirlikti davetti vs . Sonra moraller yerde malum:)pazar sabah yapalım madem , ben de bilemdim aldık mı almadık mı cumaya diye birkaç kişi kaldık zaten, kalan sağlar bizimdir yola devam
ben de öyşle ya eve ne alsam bir günde kurutuyorum en iyisi almamak hiçNe kadar guzel. Ben hic birsey yapmadim. Yarin sabah kahvaltiya misafirlerim var. Cikolatayi onlar icin aldim aslinda. Kendime almiyordum. Cunku evde olunca dayanamiyorum. Cok cok pismanim. Neyse yarin hafif gecircem. 3.5 aydir aksamlari hafif yemeye alistigim icin su an resmen aci cekiyorum. Karnim cok sancilaniyor
Hemen hemen aynıyız canım bende ilk olarak 75i hedefledim inşallah düşeriz bir an önceAmiiiiinnnnn. Aslinda benim goruntum baya degisti. Motivasyonumda var yani. Ama bi 10 kilom daha var vermem gereken. Su an 78lerdeyim sanirim. 2. Hedefim 75. Olucak ins
Ben de güya almıyorum ama illaki bir an geliyor alınıyor sorun bizde anacım yemesek ne olur sanki:)ben de öyşle ya eve ne alsam bir günde kurutuyorum en iyisi almamak hiç
Haklisin aslinda ama o an beynim mantik kismini kapatiyor sanki.ben de aynı öyleydim canım ne oldu 800gram aldım bir hafatda almak çok kolay ama vermek nasl zroluor bunu düşün lütfen
ben bugun cok yedim. Yarin bildirim yapmiim. Ctesiye cekersek haftaya bildiririm kilomu. Bu hafta pazar veriim.Bence Cumartesi sabah yapalım çünkü haftasonu illaki kaçamaklar oluyor ya dışarıda oluyoruz ya da misafirlikti davetti vs . Sonra moraller yerde malum:)
ah keskeben de öyşle ya eve ne alsam bir günde kurutuyorum en iyisi almamak hiç
insallah. Ben 92lerden dustum bu kiloya. 10 senedir 80in altini gormemistim. Cok sukurHemen hemen aynıyız canım bende ilk olarak 75i hedefledim inşallah düşeriz bir an önce
Başarılarının devamını diliyorum o zaman:)Haklisin aslinda ama o an beynim mantik kismini kapatiyor sanki.
ben bugun cok yedim. Yarin bildirim yapmiim. Ctesiye cekersek haftaya bildiririm kilomu. Bu hafta pazar veriim.
ah keske
insallah. Ben 92lerden dustum bu kiloya. 10 senedir 80in altini gormemistim. Cok sukur
Cok tesrkkur ederim. Hep birlikte olsun ins. Birbirimizi motive edelim. Yarin yeni bir baslangic yeniden.Başarılarının devamını diliyorum o zaman:)
İnşallah canım çok fena gaza geldim inşallah kararlı olurumCok tesrkkur ederim. Hep birlikte olsun ins. Birbirimizi motive edelim. Yarin yeni bir baslangic yeniden.
Bu arada Afyon’da oturan arkadaş sen miydinCok tesrkkur ederim. Hep birlikte olsun ins. Birbirimizi motive edelim. Yarin yeni bir baslangic yeniden.
Evet canim senin 03 afyondan mi geliyor?Bu arada Afyon’da oturan arkadaş sen miydin
Aynen Afyonluyum daha doğrusu emirdağlıyım. Sen neresindensin ya da görev gereği mi oradasınızEvet canim senin 03 afyondan mi geliyor?
Ben adanaliyim. Buraya tayin oldum. Ins seneye burdan gitmeyi planliyorum. Afyon insani yabancilara biraz kapali sanki. Bizi pek iclerine almadilar.Aynen Afyonluyum daha doğrusu emirdağlıyım. Sen neresindensin ya da görev gereği mi oradasınız
Bence süper olurBenim de öyle oluyor canım cuma ile oazar arasında baya fark oluyor. Cuma sabah yapmaya be dersiniz bildirimleri? Haftasonu hafif kaçamak yapsak bile hftaşçi dikkat edip telafi etme imkanı da olur
Vaktim hic olmuyorki canım 2cocukla ugrasmaktan esim gliyor bebegi alıyorda ben gidip.masayı hazırlıyorum oyuzden bekliyorumYemeği biraz dah erkene çekmeye çalış canım mümkün mü? Eşin geç geliyorsa da sen yemeği önceden yesen de onunla çorba yoğurt falan yesen sadece?
Anladım canım doğrudur biz ilçe olarak biraz Eskişehir’e yakınız Afyon merkezle hiç alakamız yok diyebilirim, kültürümüz tamamen farklıBen adanaliyim. Buraya tayin oldum. Ins seneye burdan gitmeyi planliyorum. Afyon insani yabancilara biraz kapali sanki. Bizi pek iclerine almadilar.
Henüz belli değil sanırımKızlar hangi gun bildirim yapiyoruz iyice karısmıs cuma cumartesi pazar denmis eger cuma ise bu sabah 57.9 idim bu arada adet donemindeyim suan bu hafta 3kisi cok zayıflamıssın dedi bana buna cok sevindim motivasyonum arttı
Şubatta okula başladım hem iş hem ev çok yorucu bebişim onbeş gün falan ishal amip oldu yeni yeni geçti şükür bende o sırada uykusuz halsiz kaldıkça yedimhoşgeldin canım merak ettim seni bayadrı yoktun bebişin nasıl
kızlar hedefler yakın madem eşleşseniz ya bu hafta yarışın bakalım, motive eder belki, kim daha çok kilo verirse bir kaçamak hakkı olsun (minik bir kaçamak ama tüm gün kaçamak değilHemen hemen aynıyız canım bende ilk olarak 75i hedefledim inşallah düşeriz bir an önce
tartı çok nenkör değil mi bir gün yiyince hemenertesi gün baya almış gibi çıkıyor insanHaklisin aslinda ama o an beynim mantik kismini kapatiyor sanki.
ben bugun cok yedim. Yarin bildirim yapmiim. Ctesiye cekersek haftaya bildiririm kilomu. Bu hafta pazar veriim.
ah keske
insallah. Ben 92lerden dustum bu kiloya. 10 senedir 80in altini gormemistim. Cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?