2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

pazar sabah yapalım madem , ben de bilemdim aldık mı almadık mı cumaya diye birkaç kişi kaldık zaten, kalan sağlar bizimdir yola devam
Bence Cumartesi sabah yapalım çünkü haftasonu illaki kaçamaklar oluyor ya dışarıda oluyoruz ya da misafirlikti davetti vs . Sonra moraller yerde malum:)

ben de öyşle ya eve ne alsam bir günde kurutuyorum en iyisi almamak hiç

ben de aynı öyleydim canım ne oldu 800gram aldım bir hafatda almak çok kolay ama vermek nasl zroluor bunu düşün lütfen
Haklisin aslinda ama o an beynim mantik kismini kapatiyor sanki.
Bence Cumartesi sabah yapalım çünkü haftasonu illaki kaçamaklar oluyor ya dışarıda oluyoruz ya da misafirlikti davetti vs . Sonra moraller yerde malum:)
ben bugun cok yedim. Yarin bildirim yapmiim. Ctesiye cekersek haftaya bildiririm kilomu. Bu hafta pazar veriim.

ben de öyşle ya eve ne alsam bir günde kurutuyorum en iyisi almamak hiç
ah keske

Hemen hemen aynıyız canım bende ilk olarak 75i hedefledim inşallah düşeriz bir an önce
insallah. Ben 92lerden dustum bu kiloya. 10 senedir 80in altini gormemistim. Cok sukur

Başarılarının devamını diliyorum o zaman:)

Aynen Afyonluyum daha doğrusu emirdağlıyım. Sen neresindensin ya da görev gereği mi oradasınız
Ben adanaliyim. Buraya tayin oldum. Ins seneye burdan gitmeyi planliyorum. Afyon insani yabancilara biraz kapali sanki. Bizi pek iclerine almadilar.

Yemeği biraz dah erkene çekmeye çalış canım mümkün mü? Eşin geç geliyorsa da sen yemeği önceden yesen de onunla çorba yoğurt falan yesen sadece?
Vaktim hic olmuyorki canım 2cocukla ugrasmaktan esim gliyor bebegi alıyorda ben gidip.masayı hazırlıyorum oyuzden bekliyorum

Kızlar hangi gun bildirim yapiyoruz iyice karısmıs cuma cumartesi pazar denmis eger cuma ise bu sabah 57.9 idim bu arada adet donemindeyim suan bu hafta 3kisi cok zayıflamıssın dedi bana buna cok sevindim motivasyonum arttı

tartı çok nenkör değil mi bir gün yiyince hemenertesi gün baya almış gibi çıkıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…