2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Adana, Antep ne ya
Gitmeden baya baya kilo vermen lazım snein aman dikkat et oralarda aşırı kaçırma yemekleri mutfakları enfes oraların
Zaten sirf yemegine gidiyoruz desem yalan olmaz. Adana kebabi nasil ozledim bi bilsen.

Zaten sirf yemegine gidiyoruz desem yalan olmaz. Adana kebabi nasil ozledim bi bilsen.
Gitmişken ye tabi ben olsam ben de yerdim ama aşırıya kaçma bir öğün yersen bir öğün hafif geçiştir tatlıları çok sık tüketme , Nefsini kandıracak kadar ye, bir porsiyonu eşinle paylaş mesela

Valla su an bunlara tamam desem seni kandirmis olurum tatliyla cok aram yok cok sukur. Ama ete doyacam

68.2 kg çıktım sabah ama kaçamak yaptim bugün. Kim kimle yarışıyor.kilosu bana yakın barda birlikte yarışalım.motive oluruz belki.

Gunaydin kizlarr. 78.1 ciktim bu sabah. Gecen hafta pazara gore 1.3 kilo kaybim. Cok sukur.

85.3 ~ 84.7 ~84.3 ~83.7~ 82.7 ~81.6 ~79.6~80.4~79.4~78.1
Kendime liste olsun diye bu hafta pazardan guncelleyip birakayim. Haftaya ctesi bildirim yaparim.

Bugün kaçamak planın mı var :)
İllaki olur diye demistim ama olmadı aynı kiloda kaldım ama az once biraz büskivi yedm cayla sabaha kac kilo cıkarım bilmiyorum :) yanlız birsey var midem kücülmüs biraz fazla yiyince cok rahatsız oluyorum artık simdide yedigime pisman oldum midem bulandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…