- 29 Ocak 2017
- 4.524
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi inciitanesi
-
- #1.061
Ne güzel nereye gidiyorsunuz tatile? Bol bol yürüyüş yap orda da yediklerini yakmış olursunEvet bi anlik gaflet nelere maloluyor. Neyse hayirlisi. hftaya ctesi tatilegidicez. O zamana kadar boraz vereyimki tatilde kacamak hakkim olsun
Akraba ziyareti canim. Adana osmaniye nigde kayseri antep falan. Bi tur aticaz insNe güzel nereye gidiyorsunuz tatile? Bol bol yürüyüş yap orda da yediklerini yakmış olursun
Adana, Antep ne yaAkraba ziyareti canim. Adana osmaniye nigde kayseri antep falan. Bi tur aticaz ins
Zaten sirf yemegine gidiyoruz desem yalan olmaz. Adana kebabi nasil ozledim bi bilsen.Adana, Antep ne ya
Gitmeden baya baya kilo vermen lazım snein aman dikkat et oralarda aşırı kaçırma yemekleri mutfakları enfes oraların
Gitmişken ye tabi ben olsam ben de yerdimZaten sirf yemegine gidiyoruz desem yalan olmaz. Adana kebabi nasil ozledim bi bilsen.
1.72 benimde. Yakinmisiz. Yarisalim mi o zaman1.65 canım, senin?
İllaki olur diye demistim ama olmadı aynı kiloda kaldım ama az once biraz büskivi yedm cayla sabaha kac kilo cıkarım bilmiyorum :) yanlız birsey var midem kücülmüs biraz fazla yiyince cok rahatsız oluyorum artık simdide yedigime pisman oldum midem bulandıBugün kaçamak planın mı var :)
Maşallah Cumartesi’ye 56lı kilolar bekliyoruz senden rakibeOzaman bir kontrol tartısıda benden olsun 57.6 idim dün simdi 57.0 cıktım
Bu hafta yarisalim bence.suukaa yarışta mıyız şimdi:)
Yalnız ben de bu cuma memlekete gidiyorum iki hafta oradayım inşallah:) bu cuma tartılıp bildirim yapacağım amaBu hafta yarisalim bence.
Haftaya yarisamam. Ama sonra hedefe kadar durmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?