2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Ya benimde canım cok sıkıldı cumartesi 57.6 idim gecen haftaua gore zaten 600 gram almistim dün bi tartıldım 58.6 2gunde 1kilo daha almisim ya azicik birseu yemeye gelmiyor hemen kilolar hızla geri geliyor 1haftada 1bucuk kilo aldim dun butun gun aç gezdim resmen bune ya sinirlerim bozuldu

Kizlaaarr hayir vazgecmiyoruz. Oncelikle saglikli beslenmeye calisin yani zararli yaglardan paketli urunlerden ve beyaz undan uzak durun. Veya az yiyin. Sonra gidiyor kilolar. Bende gidiyor yani cok sukur. Gerci su an antepteyim yemedigim sey kalmadi. Su an karnim hala tok. Ve rahat 3 kilo falan aldim sanirim. Ama hizli alinan hizli verilir diyerek kendimi avutuyorum.

Yok vazgecmiyorum dikkat ediyorum ama yine misafirlerim olucak bu hafta iste misafirlik olunca illaki hamur isi tatli yeniyor sende antep gibi yerde yemiycende ne yapıcaksın gelince sıkı bir diyet yaparsın o lezzetler kaçmaz :)

Yok vazgecmiyorum dikkat ediyorum ama yine misafirlerim olucak bu hafta iste misafirlik olunca illaki hamur isi tatli yeniyor sende antep gibi yerde yemiycende ne yapıcaksın gelince sıkı bir diyet yaparsın o lezzetler kaçmaz :)
Evet canim gelince 1 hafta antepte aldigim kilolara calisicam

Kizlar kimse kilo bildirimi yapmamis 57.3 olmusim ben gecen cumrtesiye gire 300 gram ama pazartesiye gore 1.300 gram gitmis

Kizlaarr napiyosunuz zayiflayabildiniz mi? Uzun zamandir yoktum ise baslayinca yogunluk da basladi. Surekli inis cikislardan sonra pes ettim pztsi gunu karatay diyetine basladim bakalik nolucak :)

Kizlaarr napiyosunuz zayiflayabildiniz mi? Uzun zamandir yoktum ise baslayinca yogunluk da basladi. Surekli inis cikislardan sonra pes ettim pztsi gunu karatay diyetine basladim bakalik nolucak :)
Cok şükür az da olsa gidiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…