- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi inciitanesi
-
- #1.121
Oy kiyamam hayirli olsun incinizValla buyuyolar cok sukur canim
Hastalardi gecti şükür ama huysuzlar
Dis cikardi kizim 2hafta olacak 1tane baska cikmadi ikisininde ama huysuzlar hâlâ
Teşekkür ederizOy kiyamam hayirli olsun incinizdis donemi cok zor geciyor biz 4ledik 5 ve 6 da yoldaymis doktor oyle dedi
Ben 200gr almisim 101 kiloyum gecen hafta 100.8 dimGunaydin kizlar. Bugun itibariyle sahalara geri donuyorum. Guncel kilom 78.5. Tatil bana 2 kilo hediye etmisti. Hic dikkat edemedim. Hatta her aksam aburcubur yedim. Neyseki 1 kiloya yakinini vermisim. Artik eskiye donme zamani. Hadi kizlar nerdesiniz?
85.3 ~ 84.7 ~84.3 ~83.7~ 82.7 ~81.6 ~79.6~80.4~79.4~78.1~ 77.2 ~ 78.5
Gecen hafta nasildin canm? Dikkat edemedin mi yoksa olagan duraklamA mi?Ben 200gr almisim 101 kiloyum gecen hafta 100.8 dim
Wc cikamama durumu var malesefGecen hafta nasildin canm? Dikkat edemedin mi yoksa olagan duraklamA mi?
Offf. Cok zordur bilirim. Gecmus olsun. Elma kuri erik kayisi falan yersen daha rahat cikabilirsin canimWc cikamama durumu var malesef
Sabah ac olarak yiycem canimOfff. Cok zordur bilirim. Gecmus olsun. Elma kuri erik kayisi falan yersen daha rahat cikabilirsin canim
Maşallah Canım, beni geçmişsin:) inşallah ben de yetişirim sana85.3 ~ 84.7 ~84.3 ~83.7~ 82.7 ~81.6 ~79.6~80.4~79.4~78.1~ 77.2 ~ 78.5~75.7
En son 2 hafta once bildirim yapmisim. Cok sukur kilo vermeye devam ediyorum.
Kizlar nerelerdesiniz? Gelin de Destek olalim birbirimize
Tesekkur ederim canim. Insallah yetisir hatta beni gecersin.Maşallah Canım, beni geçmişsin:) inşallah ben de yetişirim sana
Ben de kendimi öyle hayal ediyorum sürekli:) inşallah canım hep birlikte kurtuluruz şu kilolardan tez zamandaTesekkur ederim canim. Insallah yetisir hatta beni gecersin.
Benim en buyuk motivasyonum aynadaki degisimim. Cok sukur. Birde kendimi hergun 65 kilo olan halimle hayal ediyorum. Acayip gaza getiriyor. Tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?