- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
- Konu Sahibi inciitanesi
-
- #1.161
Selam canim ben hala buralardayim direniyorum. Sanirim 3umuz kaldik zaten. Keske herkes geri gelse.Kızlar selam, kilo bildirimi yapmaya geldim ama kimse uğramıyor artık galibaolsun ben hedefe ulaşana kadar bildirim yapmaya devam edeceğim. Bu hafta hiç dikkat etmedim 78.3-78.4-77-76.8 en azından almamışım hatta 200 gr gitmiş çok mutluyum:)
Canim o esik noktalarini kirmak cok zor ya. Bende 1 aydir hatta 1.5 aydir 75in altina inememistim. Cuma gunu feci hasta oldum midem hic bisey almadi o yuzden 75in altina inebildim. Yoksa hala 76larda sayikliyordum. Simdi de cok dikkat ediyorum ki tekrar cikmiim. Sende merak etme 58lerde bile kalman cok ii. En azindan kendini sabitlemis oluyosun.Merhaba kızlar ben de 58,8geldşm sabah 58direncinş bir kuramadım bir aydın aynı yerlerdeuim ama spor falan yapmadığım için göbek çevrem bel çevrem arttı hissediyorum en koşa zamanda ip atlamaya tekrar başlamam lazım
Evet haklısın canım ben de oruç tuttuğum günler çok güzel beslendim akşam yemeği tıkıyor zaten bişey yemedim sahura kadar, en tehlikeli benim için öğle akşam arası o ara da oruçlu olunca kaçamaksın geçirmiştimİnşallah canım bence de oruç tutarken daha sağlıklı besleniyor insan. Aburcubur yok iftarda akşam yemeği sahurda da kahvaltı ohhh mis:)
Bence de yavaş yavaş da olsa eksi olsun bizim olsunSelam canim ben hala buralardayim direniyorum. Sanirim 3umuz kaldik zaten. Keske herkes geri gelse.
Bence ii gidiyorsun sakin moralini bozma. 200 gr 200 grdir. Hafifliyosun ya bosver gerisini.
Benim de 58e inme serüvenim tam öyle olmuştu, 60civarına takılmıştım birden bulantı kusma besin zehirlenmesi geçirdim 5gün falan çok az yedim canım hiçbirşeyi istemedi sonra bir baktım 58lere inmişim aslında midem küçülmüştü hissettim bunu sonra azıcık dikkat etsem daha da inerdim de sütüm azaldı ben de tatlıya yüklendim yine alışkanlık oldu bırakamıyorum tatlıyıCanim o esik noktalarini kirmak cok zor ya. Bende 1 aydir hatta 1.5 aydir 75in altina inememistim. Cuma gunu feci hasta oldum midem hic bisey almadi o yuzden 75in altina inebildim. Yoksa hala 76larda sayikliyordum. Simdi de cok dikkat ediyorum ki tekrar cikmiim. Sende merak etme 58lerde bile kalman cok ii. En azindan kendini sabitlemis oluyosun.
Ben birkaç kere başladım ama 3-4gün dayanabildim en fazla, Ramazan’ın ilk iki günü oruç tutmuştum hiç tatlı gelmedi aklıma aslında şekersiz 21gün yapabilirim diye düşünmüştüm ama halsiz kısım çok orucu bıraktım yine tatlılara dadandım ama yapmayı isterim birlikte olursak dağ motive oluruz hem , şekersiz 21gün sonunda 4-5kilo veren bile var, hurma gün kurusu falan yeriz şekersiz fit tarifler var Çan’ımız çok tatlı isterse, denemekten bir zarar olmaz benveKizlar sekersiz 21 gun yapmak istiyorum. Motivasyona ihtiyacim var. Yapan varmi yada yapmak isteyen?
Tatlidan vazgecmeliyiz iste. Benimde b9zdugum gunler hep tatli yuzunden. O yuzden seni co k ii anliyorum. Ama su an bunu degerlendrmelym. 70e inebilmem icin firsat buBenim de 58e inme serüvenim tam öyle olmuştu, 60civarına takılmıştım birden bulantı kusma besin zehirlenmesi geçirdim 5gün falan çok az yedim canım hiçbirşeyi istemedi sonra bir baktım 58lere inmişim aslında midem küçülmüştü hissettim bunu sonra azıcık dikkat etsem daha da inerdim de sütüm azaldı ben de tatlıya yüklendim yine alışkanlık oldu bırakamıyorum tatlıyı
Hani dikkat etsem de veremesem neyse de sorun bende yani dikkat edemiyorum çok kaçamak yapıyorum
Evet ya davetler gercekten tehlikeli oluyor. Disarda uyku isini napiyosunuz? Aman allahim ben cesaret edemiyorum. Esim disarda iftar yapalim diyip duruyorBu hafta 2si dışarda 1i evde olmak üzere 3yere davetliyim, çok tehlikeli
Evet ya yapalim bi ara. Sekersiz 21 gun kitabini okudum ben. Ordaki tarifleein birini de denedim ama tadi istedigim gibi olmadi. Yada ben yapamadim. Benim vermem gereken 5 kilom falan kaldi zaten. Onuda bununla verebilirim belkiBen birkaç kere başladım ama 3-4gün dayanabildim en fazla, Ramazan’ın ilk iki günü oruç tutmuştum hiç tatlı gelmedi aklıma aslında şekersiz 21gün yapabilirim diye düşünmüştüm ama halsiz kısım çok orucu bıraktım yine tatlılara dadandım ama yapmayı isterim birlikte olursak dağ motive oluruz hem , şekersiz 21gün sonunda 4-5kilo veren bile var, hurma gün kurusu falan yeriz şekersiz fit tarifler var Çan’ımız çok tatlı isterse, denemekten bir zarar olmaz benve
Aslında ev gezmesinde tatlı aramıyorum hiç evde yapılan şerbetli tatlılarla o kadar aram yok, sörf ayıp olmasın diye-bizi beğenmiyor vs demesinler diye tadımlık alıyorum genelde sütlü tatlıya düşkünüm ben ama dışarıdaki şerbetli tatlılar fena hayır demek zorEvet ya davetler gercekten tehlikeli oluyor. Disarda uyku isini napiyosunuz? Aman allahim ben cesaret edemiyorum. Esim disarda iftar yapalim diyip duruyor
Aslına tarife bile gerek yok çok fazla kilolar değiş istediğimiz benim de 3kilım var fazladan sadece, birkaç hafta kuru meyveyle hurmayla geçiştirsek öyle bile verilebilirEvet ya yapalim bi ara. Sekersiz 21 gun kitabini okudum ben. Ordaki tarifleein birini de denedim ama tadi istedigim gibi olmadi. Yada ben yapamadim. Benim vermem gereken 5 kilom falan kaldi zaten. Onuda bununla verebilirim belki
Ayyy maşallah suphanallah canım:) darısı başımıza:)Gunaydin kizlar. Bende 75 esigimi dun itibariyle kirmis bulunuyorum.
85.3 ~ 84.7 ~84.3 ~83.7~ 82.7 ~81.6 ~79.6~80.4~79.4~78.1~ 77.2 ~ 78.5~75.7 ~76lar(1 ay boyunca)~ 74.5
Boylece 2. Hedefim de tamam. Sira 3. Ve son hedef olan 69.9
Aynen katılıyorum arkadaşım gitsin de gram gram gitsin yeter ki:)Bence de yavaş yavaş da olsa eksi olsun bizim olsun
Benim için davetler kaçamak fırsatları:) davete gidicem diye öncesinde hep dikkat ediyorum ama sen bence çok da kaçamak yapma dayan arkadaşım:)Bu hafta 2si dışarda 1i evde olmak üzere 3yere davetliyim, çok tehlikeli
Aslına tarife bile gerek yok çok fazla kilolar değiş istediğimiz benim de 3kilım var fazladan sadece, birkaç hafta kuru meyveyle hurmayla geçiştirsek öyle bile verilebilir
Dile kolay ama yapmaya zor
Bir de oruçlu değilim çok aç olmuyorum ama o kadar ısrar ediyorlar ki yemek için, yemeği de az yerim normalde çorba vs tıkıyır zatenBenim için davetler kaçamak fırsatları:) davete gidicem diye öncesinde hep dikkat ediyorum ama sen bence çok da kaçamak yapma dayan arkadaşım:)
Ben o hatayı iki ay önce yaptım canın 57,9u görmüştüm ipin ucunu kaçırdım iki aydır 58lerdeyim ulaşamadım bir dahasuukaa Maşallah kızlar sizin az kalmış benim daha çok yolum var benim problemim de hemen azıcık kilo veriyim sanki hedefe ulaşmış gibi ipin ucunu bırakıyorum bu hafta hiç dikkat etmedim mesela ahh sürekli yapabilsem çok iradesizim ya
Hedef 65 Canım, 70 olursa da olur:) ama 65 i zorlayacağım canımBen o hatayı iki ay önce yaptım canın 57,9u görmüştüm ipin ucunu kaçırdım iki aydır 58lerdeyim ulaşamadım bir daha
Senin hedefin kaç , kaç kilon var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?