2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Gündüz bir şekild e dayanabiliyor insan ama gece özellikle cayın yanında bir şey yemeden duramıyorum bunu nasil engelleyebiliriz .bir de günde 30 dakika oğlumu babaya bırakıp yürüyüş yapıyorum iyi geliyor.

Kuru dut yiyorum ben bir avuç canım, süt de yapıyor hem, dün bizim koz çaldırdı saat başı emdi neredeyse sütü bitirdi sürekli süt olsun diye yedim

Evde ne gibi spor hareketleri yapıyorsunuz kızlar biraz hareket de lazım sanırım
Ben henüz spor yapmayı düşünmüyorum benim için önemli olan sütü etkilemeden zatıflamak spor yaptıktan sonra emzirmek sorun oluyor eskilerin dediği yorgun süt verilmez bebeğe oyüzden yürüyüş en sağlıklısı ama onuda hergün yapamıyorum

Bu zamana kadar zaten en büyük sprunum gece oldu diyetler de canım sürekli atıştırmalık istiyor en güzel filtre kahve tıkıyor insanı açlığını gideriyor

Bende ne zamandır başlıcam yapamıyorum bu hafta yoğun geçti sabah 82.2 çıktım yapabildiğim ekmeksiz yemek. Tatlı krizlerinde tarçınlı süt ve ya yoğurt ve bol su ne kadar farkeder bakalım.

Benim süper gidiyor canım bugün evde misafir vardı tadına bile bakmadım ikramların hava güzel yarında yürüyüşe çıkacağım. Benim 6. Günüm bıgün

Tanıdık isimler görmek güzel oldu kızlar size katılmıyorum ama uzaktan takip edeceğim sizi hepinize başarılar bende kendi çapımda dikkat etmeye çalışıyorum 97 ile doğuma girmiştim şimdi 81 oldum 70 e kadar yolum var daha çocuklardan siteye girmeye zaman bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…