:)2017'DE ANNE OLACAĞINA İNANANLAR:)

Merhaba kızlar. Ben de önümüzdeki ay denemeye başlayacağım. Bat 20 aralık. Beni de eklerseniz sevinirim:)

hayirli cumalar kizlar dualarimiz kabul olsun insallah

kızlar uğur getirsin diye hamişlik takvimi yaptım ya içimde kalmıştı

kızlar uğur getirsin diye hamişlik takvimi yaptım ya içimde kalmıştı
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canımcımm :) Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin kuzum darısı bizim başımıza inşallah ya benim de 23 de adet günüm bakalım bu ay ne olcak banada dua et canım hepimize dua et hamişlerin duası kabul olur Allahın izniyle

ay canım hamiş değilim henüz::::::::
uğur getirsin diye yaptım içimde kaldı ama adet olursam silerken çok üzüleceğim

ay canım hamiş değilim henüz::::::::
uğur getirsin diye yaptım içimde kaldı ama adet olursam silerken çok üzüleceğim
Kız Allah iyiliğini versin:)) bendw cadıbetule yazmıştım ana bide baktım sana geldi isme bakmadan yazdım sonradan yazdığını gördüm msjı göndermiştim bile:) olsun kuzum inşallah en kısa zamanda bizde hamile kalırız hiç moral bozmak yok pes etmek yok mücadeleye devam Allahın izniyle herzaman sonuna kadar

ay bir kez daha yapmıştım hemen silmiştim şimdi bekleyeyim be dedim içimdeen geldi

ay bir kez daha yapmıştım hemen silmiştim şimdi bekleyeyim be dedim içimdeen geldi
Kıyamam sana canım bu kadar kafana takma oluruna bırak en azından dene oluruna bırakmayı dene Allah büyüktür canım
Olsun yap bunda bişe yok :)

Kıyamam sana canım bu kadar kafana takma oluruna bırak en azından dene oluruna bırakmayı dene Allah büyüktür canım
Olsun yap bunda bişe yok :)
ay canaım benim bu ay kadar kendime hiç önem vermemiştim bebek için elimden geleni yapıyorum TAKTİR ALLAH'INDIR

beklemeye devam inşallah . bugun 36.gunum hala adet olmadim :/ 6-7 ayda bir boyle 36 38lere kadar cikar benim döngü . ama beklemek cok zor.keske boyle 28 gunde bir tik tik olsam ben de.
33.gun test negatifti malesef
bakalim hayırlısı ..

benim de çok gecikiyor 7-8 aydır adetim hayırlısı olsun bakalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…