ben folik asite başladım canım tek bir yandan da hayıt suyu içiyorum böyle hamile kalan arkadaşlarolduMerhabala kızlar,
Hamilelik öncesi kullandığınız takviye/ilaçlar neler ?
hoşgeldin aramıza canım tabii eklerim bir yoldaşımız daha oldu bu uğurdaMerhaba kızlar. Ben de önümüzdeki ay denemeye başlayacağım. Bat 20 aralık. Beni de eklerseniz sevinirim:)
canim ben inofolik combi koenzim q10 ve omega 3 kullaniyorum yumurta kalitei icin. pcom var onlara basladigim dönemden beri adetim 40 güne sabitlendi normalde düzeni yoktur.Merhabala kızlar,
Hamilelik öncesi kullandığınız takviye/ilaçlar neler ?
canım hemen ekliyorum sizi de listeyeŞükürler olsun ki bu listeye bende dahilim artık :))
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canımcımm :) Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin kuzum darısı bizim başımıza inşallah ya benim de 23 de adet günüm bakalım bu ay ne olcak banada dua et canım hepimize dua et hamişlerin duası kabul olur Allahın izniylekızlar uğur getirsin diye hamişlik takvimi yaptım ya içimde kalmıştı
ay canım hamiş değilim henüz::::::::Hayırlı uğurlu olsun inşallah canımcımm :) Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin kuzum darısı bizim başımıza inşallah ya benim de 23 de adet günüm bakalım bu ay ne olcak banada dua et canım hepimize dua et hamişlerin duası kabul olur Allahın izniyle
Kız Allah iyiliğini versin:)) bendw cadıbetule yazmıştım ana bide baktım sana geldi isme bakmadan yazdım sonradan yazdığını gördüm msjı göndermiştim bile:) olsun kuzum inşallah en kısa zamanda bizde hamile kalırız hiç moral bozmak yok pes etmek yok mücadeleye devam Allahın izniyle herzaman sonuna kadaray canım hamiş değilim henüz::::::::
uğur getirsin diye yaptım içimde kaldı ama adet olursam silerken çok üzüleceğim
ay bir kez daha yapmıştım hemen silmiştim şimdi bekleyeyim be dedim içimdeen geldiKız Allah iyiliğini versin:)) bendw cadıbetule yazmıştım ana bide baktım sana geldi isme bakmadan yazdım sonradan yazdığını gördüm msjı göndermiştim bile:) olsun kuzum inşallah en kısa zamanda bizde hamile kalırız hiç moral bozmak yok pes etmek yok mücadeleye devam Allahın izniyle herzaman sonuna kadar
Kıyamam sana canım bu kadar kafana takma oluruna bırak en azından dene oluruna bırakmayı dene Allah büyüktür canımay bir kez daha yapmıştım hemen silmiştim şimdi bekleyeyim be dedim içimdeen geldi
ay canaım benim bu ay kadar kendime hiç önem vermemiştim bebek için elimden geleni yapıyorum TAKTİR ALLAH'INDIRKıyamam sana canım bu kadar kafana takma oluruna bırak en azından dene oluruna bırakmayı dene Allah büyüktür canım
Olsun yap bunda bişe yok :)
benim de çok gecikiyor 7-8 aydır adetim hayırlısı olsun bakalım canımbeklemeye devam inşallah . bugun 36.gunum hala adet olmadim :/ 6-7 ayda bir boyle 36 38lere kadar cikar benim döngü . ama beklemek cok zor.keske boyle 28 gunde bir tik tik olsam ben de.
33.gun test negatifti malesef
bakalim hayırlısı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?