canım hiç moralini bozma folik asite de başla evet 3 ay önemli ben değerlendirememiştim ama folik asit falan da içmediğimden pişmanımCokkk cokkk istiyorum benide ekleyin 15 aydir bekliyorum bebisimi dun rahim filmi cekindim bu ay ve 3 ay boyunca sansimin % 80 arttigini soyluyo doktorum ama esim araligin 5indd yolcu inslh o gitmeden bi mucize olur gelir bebisim calismalar basladiii allahimmmm isteyen herkes mutlu haberi alir inslh
hoşgeldin canım aramıza hemen ilk sayfadaki listeye ekliyorum
rica ederim 2016 bebek konumuzda 32 hamişimiz olmuştu burada inşallah daha fazla olurTeşekkür ederim canım
inşallah hayırlarla amin canım hepimiz seviniriz ben de uğur getirsin diye hamilelik takvimi yaptım totem1 aydir kullaniyorum folit asit inslh burdan guzel haberleri birbirimizle paylasiriz ugur getirir burasii bizr
ben de hep öyle dua ediyorum canım 2.5 yıl oldu nasıl sabrettim diyorum ama meyvesi çok tatlı olacak inşallah cümlemizin de hayırlarla aminBu ay gelicek hepimiz bebisleri inaniyorumm yada esim gidicek diye inanmak isyorum bilmiyorum ama cok guzel bi umut var icimde dua ederken inanirmisiniz allahim hep ben demiyorum oncelikle isteyen bekleyen kullarina iclerindede bana diyorum.
Amiiinnnnnnn inşallaaahhrica ederim 2016 bebek konumuzda 32 hamişimiz olmuştu burada inşallah daha fazla olur
Bu ay gelicek hepimiz bebisleri inaniyorumm yada esim gidicek diye inanmak isyorum bilmiyorum ama cok guzel bi umut var icimde dua ederken inanirmisiniz allahim hep ben demiyorum oncelikle isteyen bekleyen kullarina iclerindede bana diyorum.
Tamam ışte canim hamilesin masallah aman dinlen bol bol şimdi bebisinin tutunma dönemleri cok dikkat et bol su ic ayyy insallah darısı basimiza yaaaaKizlar ben kan verdim sonuç 35,45 adetin 1 gün geçti. Perşembe tekrarlicam sizce normal mi değer
Hayırlı olsun,canım hadi bakalım darısı başımıza inşallah bize de dua et :)Saol canim inşallah darisi basiniza :)
İnşallah canim hep diyorum Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinHayırlı olsun,canım hadi bakalım darısı başımıza inşallah bize de dua et :)
Amin canımcımm inşallah Allah razı olsunİnşallah canim hep diyorum Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?