:)2017'DE ANNE OLACAĞINA İNANANLAR:)

En son gittiğim doktor da özel ama çok tecrübeli biri tam anlamıyla bir tedavi olmamış dedi sonra yumurta takibi yaptı bana çok şükür yumurtam büyüyor ve çatliyor ama olmuyor onu anlamadım o yüzden bende aşılama düşünüyorum

ben de canım devlete gittiğimde hep klomen verdi ve çatlatma iğnesi de yapmadı progrstanı zuhal arkadaşımdan duydum sanki bebeğim tutunamadığı için hamilelik gerçekleşmiyor gibi geliyor bana bu ilacı duyuyordum ama neden verildiğini bilmiyordum

Çatlatma iğnesindenn sonra aslında çağırması lazımdı Dr un yada sana hangi saatte ilişkiye gireceğini söylemesi lazımdı.36 saat içinde çatlıyor zaten vurduğun saatten sonra baana Dr saat kaçta vuracağımı söylemişti sonra saat kaçta ilişki olacağını söylemişti ama tutmadı orası ayrı mesele:) bide canım hastalandığın zaman 2. veya 3. Günü gidecektin Dr A bakacaktı kist kalmışmı diye varsa ona göre bişey derdi artık.ben gittiğimde yumurta çatlamış ve kist olmamış temiz demişti rahat etmiştim

Canım burda araştırıp okuyabilirsin kk da progestan ile birsürü yazı var bi bak derim

progestan
ilacın adı bu demi canım kaç mg olduğu da belli mi?

aaynaa Hadi hayırlı olsun yeni başlık :)
Benim karnımda iki bebişim var biliyor musun canım :)
Çarşamba günü transfer yapıldı, haftaya cumartesi test yapacağım

bu listemiz bence 2016 listemizden daha kalabalık ve daha uğurlu olacak inşallah

ay canım ikisi de sana can olur evlat olur hayırlarla sağlıcakla inşallah kuzum benim inşallah amin
İnşallah canımmm
20 tane yumurtam toplandı, 18'i kaliteli çıktı. 2 tanesi transfer edildi, gerisi donduruldu canım.
Allah yüzümüzü güldürür inşallah 2017'de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…