Evet kullanıyormyanında folik asit de kullanıyor musun gülüm
ben de canım devlete gittiğimde hep klomen verdi ve çatlatma iğnesi de yapmadı progrstanı zuhal arkadaşımdan duydum sanki bebeğim tutunamadığı için hamilelik gerçekleşmiyor gibi geliyor bana bu ilacı duyuyordum ama neden verildiğini bilmiyordumCanım bende ozelde bir doktora gidiyordum bütün testler yapıldı hersey iyi dedi klomen ve estrofem verdi kontrole çağırıp iğne verdi catlatma için ama sonra kontrole cagirmadi tekrar catladimi diye kist oldu tabi 2 kere bi sonuç alamadim
yani bebek isteyen tüm hastalara veriyorlar mı bunu canım progestanı?Evet kullanıyorm
Çatlatma iğnesindenn sonra aslında çağırması lazımdı Dr un yada sana hangi saatte ilişkiye gireceğini söylemesi lazımdı.36 saat içinde çatlıyor zaten vurduğun saatten sonra baana Dr saat kaçta vuracağımı söylemişti sonra saat kaçta ilişki olacağını söylemişti ama tutmadı orası ayrı mesele:) bide canım hastalandığın zaman 2. veya 3. Günü gidecektin Dr A bakacaktı kist kalmışmı diye varsa ona göre bişey derdi artık.ben gittiğimde yumurta çatlamış ve kist olmamış temiz demişti rahat etmiştimCanım bende ozelde bir doktora gidiyordum bütün testler yapıldı hersey iyi dedi klomen ve estrofem verdi kontrole çağırıp iğne verdi catlatma için ama sonra kontrole cagirmadi tekrar catladimi diye kist oldu tabi 2 kere bi sonuç alamadim
Yani genelde çoğu kişiye veriliyor bebeğin tutunması daha kolay olsun diyeyani bebek isteyen tüm hastalara veriyorlar mı bunu canım progestanı?
bu devlettekiler neden bu kadar umursuz acaba bilemedim :)Yani genelde çoğu kişiye veriliyor bebeğin tutunması daha kolay olsun diye
Canım burda araştırıp okuyabilirsin kk da progestan ile birsürü yazı var bi bak derimben de canım devlete gittiğimde hep klomen verdi ve çatlatma iğnesi de yapmadı progrstanı zuhal arkadaşımdan duydum sanki bebeğim tutunamadığı için hamilelik gerçekleşmiyor gibi geliyor bana bu ilacı duyuyordum ama neden verildiğini bilmiyordum
bakayım canım hep hissediyorum bebeğim tutunmuyor diye insan kendini 2.5 senedir bilmez miCanım burda araştırıp okuyabilirsin kk da progestan ile birsürü yazı var bi bak derim
ay canım ikisi de sana can olur evlat olur hayırlarla sağlıcakla inşallah kuzum benim inşallah aminaaynaa Hadi hayırlı olsun yeni başlık :)
Benim karnımda iki bebişim var biliyor musun canım :)
Çarşamba günü transfer yapıldı, haftaya cumartesi test yapacağım
İnşallah canımmmay canım ikisi de sana can olur evlat olur hayırlarla sağlıcakla inşallah kuzum benim inşallah amin
Canım listeyi birinci mesaja eklesen daha rahat takip ederiz ama sen daha iyi bilirsin.2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)
1.@aaynaa
2.@Kereminannesi22
3.@darkgirl1906
4.@hiranur3419
5.@Zuhalim23
6.@hsevda
7.@Mrvmdpl
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz
11.@
tabii canım haklısın hemen eklerim ilk msja..Canım listeyi birinci mesaja eklesen daha rahat takip ederiz ama sen daha iyi bilirsin.
listeye ekleyeyim miBende 2017 sonlarına doğru belkimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?