:)2017'DE ANNE OLACAĞINA İNANANLAR:)

bu ay ben de beklemedeyim daha çok var adetime ama bakalım işe yaradı mı folik asitler kabak çekirdekleri falan

Kızlar ben de varım 13 aydır evliyim hiç korunmadım, bebeğimi bekliyorum.. 2017'de nasip eder Rabbim inşallah

yok kuzum bu ay uğur getirsin diye yaptım bakalım adetime de bayağı var belki ALLAH söyletmiştir inşallah amin:)
Ay inşallaaahh :) hepimiz güzel haber alalım.. Ne zamandır deniyordunuz canım

Benim de aynen durum bu dr.um ne zaman unutursun o zaman hamilesin dedi sanki mümkünmüş gibi
hehe ben de unutsaydım sanırım hamile kalırdım ama bu ay en son eşimle beraber olduğumda unuttum gibi oldu ama ilişkiden sonra yataktan çıkmadım yine hatırladım tutunsun diye güya

hehe ben de unutsaydım sanırım hamile kalırdım ama bu ay en son eşimle beraber olduğumda unuttum gibi oldu ama ilişkiden sonra yataktan çıkmadım yine hatırladım tutunsun diye güya
Ben bu ay klomen kullandım canım ama çat.iğnesi vurmadı doktor.. İki gün önce adet oldum sandım ama olmamışım bakalım umutla bekliyorum yarın Bat

Ben bu ay klomen kullandım canım ama çat.iğnesi vurmadı doktor.. İki gün önce adet oldum sandım ama olmamışım bakalım umutla bekliyorum yarın Bat
ben de 3 kez klomen kullandım ama nasip olmadı canım kilo yaptı bende de bayağı 10 kilo aldım sonra da bıraktım zaten

Hadi ya ciddi misinn peki iğne oldun mu bir de kaç doz kullandın
ilkinde iğne vurdu sonrakilerde vurmadı benim doktorum çok ilgili değildi yani doz olarak hatırlamıyorum 5 gün falan sabah akşam içiyordum

Merhaba arkadaşlar beni de ekler misiniz takvime bat 9 aralık inşallah uğur getirir :) hepimiz hayirlisiyla güzel haberler alalım tez vakitte inşallah

Merhaba arkadaşlar beni de ekler misiniz takvime bat 9 aralık inşallah uğur getirir :) hepimiz hayirlisiyla güzel haberler alalım tez vakitte inşallah
hoşgeldin canım aramıza hemen ilk sayfadaki listeye ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…