hoşgeld,n canım aramızaKızlar ben de varım13 aydır evliyim hiç korunmadım, bebeğimi bekliyorum.. 2017'de nasip eder Rabbim inşallah
Hoşbulduk canım sağol, sen hamilesin galiba hayırlı olsun :)hoşgeld,n canım aramıza
yok kuzum bu ay uğur getirsin diye yaptım bakalım adetime de bayağı var belki ALLAH söyletmiştir inşallah amin:)Hoşbulduk canım sağol, sen hamilesin galiba hayırlı olsun :)
Ay inşallaaahh :) hepimiz güzel haber alalım.. Ne zamandır deniyordunuz canımyok kuzum bu ay uğur getirsin diye yaptım bakalım adetime de bayağı var belki ALLAH söyletmiştir inşallah amin:)
2.5 senedir olmuyor canımAy inşallaaahh :) hepimiz güzel haber alalım.. Ne zamandır deniyordunuz canım
Doktora gittin mi peki neden olmadığı belli mi tatlım?2.5 senedir olmuyor canım
gittim eşim de gitti sorun çıkmadı rahim filmi de çekindim tüplerim de açık ama zamanı gelmeden olmuyor demek kşDoktora gittin mi peki neden olmadığı belli mi tatlım?
Benim de aynen durum bugittim eşim de gitti sorun çıkmadı rahim filmi de çekindim tüplerim de açık ama zamanı gelmeden olmuyor demek kş
hehe ben de unutsaydım sanırım hamile kalırdım ama bu ay en son eşimle beraber olduğumda unuttum gibi olduBenim de aynen durum budr.um ne zaman unutursun o zaman hamilesin dedi sanki mümkünmüş gibi
Ben bu ay klomen kullandım canım ama çat.iğnesi vurmadı doktor.. İki gün önce adet oldum sandım ama olmamışım bakalım umutla bekliyorum yarın Bathehe ben de unutsaydım sanırım hamile kalırdım ama bu ay en son eşimle beraber olduğumda unuttum gibi olduama ilişkiden sonra yataktan çıkmadım yine hatırladım tutunsun diye güya
ben de 3 kez klomen kullandım ama nasip olmadı canım kilo yaptı bende de bayağı 10 kilo aldım sonra da bıraktım zatenBen bu ay klomen kullandım canım ama çat.iğnesi vurmadı doktor.. İki gün önce adet oldum sandım ama olmamışım bakalım umutla bekliyorum yarın Bat
Hadi ya ciddi misinnben de 3 kez klomen kullandım ama nasip olmadı canım kilo yaptı bende de bayağı 10 kilo aldım sonra da bıraktım zaten
ilkinde iğne vurdu sonrakilerde vurmadı benim doktorum çok ilgili değildi yani doz olarak hatırlamıyorum 5 gün falan sabah akşam içiyordumHadi ya ciddi misinnpeki iğne oldun mu bir de kaç doz kullandın
Anladım canım.. Bu ay olur inşallah dua edelim birbirimizeilkinde iğne vurdu sonrakilerde vurmadı benim doktorum çok ilgili değildi yani doz olarak hatırlamıyorum 5 gün falan sabah akşam içiyordum
edelim canım ben sürekli listedeki arkadaşlarıma ediyorumAnladım canım.. Bu ay olur inşallah dua edelim birbirimize
hoşgeldin canım aramıza hemen ilk sayfadaki listeye ekliyorumMerhaba arkadaşlar beni de ekler misiniz takvime bat 9 aralık inşallah uğur getirir :) hepimiz hayirlisiyla güzel haberler alalım tez vakitte inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?