Canım geç döllenme mi oldu acaba? Yum gününü yakalamış mıydınKizlar ben kan verdim sonuç 35,45 adetin 1 gün geçti. Perşembe tekrarlicam sizce normal mi değer
değer canım iyi bence adetin ne kadar geçti zaten 2 gün içinde ikiye falan katlamış olursa normal o zaman için rahatlarKizlar ben kan verdim sonuç 35,45 adetin 1 gün geçti. Perşembe tekrarlicam sizce normal mi değer
1 gün geçtikten sonra bu değer cikti yarin tekrarlicam canim inşallah güzel bir artis olur :)değer canım iyi bence adetin ne kadar geçti zaten 2 gün içinde ikiye falan katlamış olursa normal o zaman için rahatlar
bir gün geçip bu değer çıkmışsa için rahat olsn canım iyi çıkmış ne zaman tekrar kan tesli yaptıracaksın iki gün geçtikten sonra tekrarlıyorlar artışa bakıyorlar yine yaptır kan testini artışı gör gülüm1 gün geçtikten sonra bu değer cikti yarin tekrarlicam canim inşallah güzel bir artis olur :)
Yarin yaptiricam tatlim tam 2 gün geçmiş oluyor inşallah güzel bir yükseliş olur .. Bugün migdem çok garip hem yaniyo hem bulaniyo gibi ve çok klasik agrim var bakalim yarin gorcez Allahin izniylebir gün geçip bu değer çıkmışsa için rahat olsn canım iyi çıkmış ne zaman tekrar kan tesli yaptıracaksın iki gün geçtikten sonra tekrarlıyorlar artışa bakıyorlar yine yaptır kan testini artışı gör gülüm
iki kat olmuşsa ona yaklaşmışsa güzel artış olmuş demektir.. yani 60-90 arası güzel..Yarin yaptiricam tatlim tam 2 gün geçmiş oluyor inşallah güzel bir yükseliş olur .. Bugün migdem çok garip hem yaniyo hem bulaniyo gibi ve çok klasik agrim var bakalim yarin gorcez Allahin izniyle
hamilelerde oluyor öyle akıntılar canımKizlar simdi lavaboya girdim çok afedersiniz sümüksü bisry geldi koyu sari anlamadim nedir ?
Herşeyden nem kapiyorum ya kotu tecrübelerim var çünkühamilelerde oluyor öyle akıntılar canım
yok gülüm kötü düşünme oluyor oHerşeyden nem kapiyorum ya kotu tecrübelerim var çünkü
bir süredir ailevi problemlerim vardı düne kadar bende bilmiyodum direk muayene etti doktor Hamdolsun ki hamileymisim kese göründü bir hafta sonrada kalp atışına gidicez inş dua eden herkese çok tsk ediyorum Rabbim bir kapıyı kapatıp bir kapıyı açtı çok şükür@hayatiminrengi canım ne oldu kan testi sonucun arttı mı sessizsin
ay gülüm çok sevindim :)bir süredir ailevi problemlerim vardı düne kadar bende bilmiyodum direk muayene etti doktor Hamdolsun ki hamileymisim kese göründü bir hafta sonrada kalp atışına gidicez inş dua eden herkese çok tsk ediyorum Rabbim bir kapıyı kapatıp bir kapıyı açtı çok şükür
Inşallah canım tüm kalbimle dua ediyorum Rabbim en kisa zamanda yüzünü güldürsun ben umudunu kesmistim Eşim ameliyat olucaktı ve biz 6 ay ertelicektik mecburen ameliyattan 3 gün önce hamileliğimi öğrendim anladım ki Rabbim ol demeden olmuyor ve hicbirzaman umudu kesmemek lazımmış inş güzel haberlerini bekliyorumay gülüm çok sevindim :)kuzum dualarını bizden eksik etme ben de bu ay çok umutla bekliyorum dün akşam kasık ağrım oldu bir sol kasığıma bir ağrı battı beynimden hissettim ağrıyı acaba umutlansam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?