:)2017'DE ANNE OLACAĞINA İNANANLAR:)

Kizlar ben kan verdim sonuç 35,45 adetin 1 gün geçti. Perşembe tekrarlicam sizce normal mi değer
değer canım iyi bence adetin ne kadar geçti zaten 2 gün içinde ikiye falan katlamış olursa normal o zaman için rahatlar

1 gün geçtikten sonra bu değer cikti yarin tekrarlicam canim inşallah güzel bir artis olur :)
bir gün geçip bu değer çıkmışsa için rahat olsn canım iyi çıkmış ne zaman tekrar kan tesli yaptıracaksın iki gün geçtikten sonra tekrarlıyorlar artışa bakıyorlar yine yaptır kan testini artışı gör gülüm

Yarin yaptiricam tatlim tam 2 gün geçmiş oluyor inşallah güzel bir yükseliş olur .. Bugün migdem çok garip hem yaniyo hem bulaniyo gibi ve çok klasik agrim var bakalim yarin gorcez Allahin izniyle

Yarin yaptiricam tatlim tam 2 gün geçmiş oluyor inşallah güzel bir yükseliş olur .. Bugün migdem çok garip hem yaniyo hem bulaniyo gibi ve çok klasik agrim var bakalim yarin gorcez Allahin izniyle
iki kat olmuşsa ona yaklaşmışsa güzel artış olmuş demektir.. yani 60-90 arası güzel..

benim de dün gece sol kasığıma bir ağrı saplandı sanki beynim yerinden hopladı umutlansam mı bu ay için bilemedim

Kizlar simdi lavaboya girdim çok afedersiniz sümüksü bisry geldi koyu sari anlamadim nedir ?

@hayatiminrengi canım ne oldu kan testi sonucun arttı mı sessizsin
bir süredir ailevi problemlerim vardı düne kadar bende bilmiyodum direk muayene etti doktor Hamdolsun ki hamileymisim kese göründü bir hafta sonrada kalp atışına gidicez inş dua eden herkese çok tsk ediyorum Rabbim bir kapıyı kapatıp bir kapıyı açtı çok şükür

ay gülüm çok sevindim :)kuzum dualarını bizden eksik etme ben de bu ay çok umutla bekliyorum dün akşam kasık ağrım oldu bir sol kasığıma bir ağrı battı beynimden hissettim ağrıyı acaba umutlansam mı

4. hamişimizin de müjdesini aldıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Kilit Açıcı Dua
Ni’metallâhi lâ tuhsûhâ,innel insâne le zalûmûn keffârun.14 / İbrâhîm - 34
Eğer Allah’ın nimetlerini saymaya kalkışsanız sayamazsınız. Şüphesiz insan çok zalimdir, çok nankördür.

Yerlerin ve Göklerin hazinesi kilit açıcı dua Bir gün okunması bile hastalık için etkilidir.

Efendimiz s.a.v tarafından Hz. Osmana öğretilen dua

La ilahe illallahü vallahü ekber
Ve Sübhanallahi vel hamdülillahi
Estağfirullah ellezi la ilahe illa hu
Huvel evvelu vel âhiru vez zâhiru vel bâtınu
yuhyî ve yümît, ve hüve hayyün lâ yemût,
biyedikel-hayru ve hüve alâ külli şey'in kadîr.

Bu dua günlük 100 defa okunur.

1-Tüm geçmiş günahları afolur
2-Hastalıklardan korunur
3-Rahmet ve bereket hazineleri üzerine gelir.
4-Kuranı kerim hatmetmiş sevabı alır.
5-Zafer tacı ile onurlandırılır
6-Cennet ona bir köşk verilir
7-Kensine güzel bir eş nasip olur

aaynaa cım nasılsın bu ay sende totem yapmışsın inşallah tutar benim regl belirtileri basladı..
Aslında uzun zaman oldu boyle listelere katılmayalı ama gordumki 27. Sıra boş yani benim evlendiğim yaş..beni ekle gitsin
Her sene oldugu gibi 2017 den de umudum var.Allahtan umit kesilmez
İnşallah tez zamanda meleklerimize kavusuruz

Inşallah canım tüm kalbimle dua ediyorum Rabbim en kisa zamanda yüzünü güldürsun ben umudunu kesmistim Eşim ameliyat olucaktı ve biz 6 ay ertelicektik mecburen ameliyattan 3 gün önce hamileliğimi öğrendim anladım ki Rabbim ol demeden olmuyor ve hicbirzaman umudu kesmemek lazımmış inş güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…