Bu arada bu odaya bayıldımmm herkes bana ikiz olsun diye dua ediyo. Ben eskiden çok korkardım ama artık içime bi sıcaklık geldi nedense. Herkes böyle dua ettiğine göre var bi hayır diyorum. Olursa böle 2 yatak yaparım artık
hoşgeldin canım aramıza tabii eklerim
canım belirtilerin oldu mu benim geçen akşam kasığıma bir ağrı vurdu ta beynim zonkladıInşallah canım tüm kalbimle dua ediyorum Rabbim en kisa zamanda yüzünü güldürsun ben umudunu kesmistim Eşim ameliyat olucaktı ve biz 6 ay ertelicektik mecburen ameliyattan 3 gün önce hamileliğimi öğrendim anladım ki Rabbim ol demeden olmuyor ve hicbirzaman umudu kesmemek lazımmış inş güzel haberlerini bekliyorum
evet canım bu ay çok şey yaptım ne bileyim ocak aynda aşılama düşünüyoruz diye ben de bir totem yapayım dedim gülüm 2 aralık doğum günümde test yapacağım nasipse her ay bize yeni umut seni de ekleyeyim mi listeye kuzumaaynaa cım nasılsın bu ay sende totem yapmışsın inşallah tutar benim regl belirtileri basladı..
Aslında uzun zaman oldu boyle listelere katılmayalı ama gordumki 27. Sıra boş yani benim evlendiğim yaş..beni ekle gitsin
Her sene oldugu gibi 2017 den de umudum var.Allahtan umit kesilmez
İnşallah tez zamanda meleklerimize kavusuruz
Ekle canım 27. Sıraya amaevet canım bu ay çok şey yaptım ne bileyim ocak aynda aşılama düşünüyoruz diye ben de bir totem yapayım dedim gülüm 2 aralık doğum günümde test yapacağım nasipse her ay bize yeni umut seni de ekleyeyim mi listeye kuzum
benim de doğum günüm 2 aralık yaş oluyor 32Ekle canım 27. Sıraya ama
İnşallah supriz yapar meleğin
Benimde evlilik yıl donumum yaklasıyo aralıkta
tamam canım ekle dememişsin ya ben yine de sorayım dedim ekledim sırasıyla canım hayırlı olsun gerçi ben en sona mı yazsam kendimi diyorum en başa yazınca pek bir şey olmuyor gibi geliyoraaynaa benden sonra gelenleri eklemişsin ama önce ben yazdım 27. Sıra boş evlendiğim yaş diye :-(
rüyamda gördüm canım ismini babası kulağına okuttu ismi İbrahim diyorum çocuğumun emdiriyorum....Ay oğluşun mu olacak ismide cok guzelmiş tez zamanda kucakla oglusunu inşallah
Beni ekle gitsin diye yazmıstım canım
hayırlısı olsun canım umutları kırmak yok gülüm bl bol dua etBen bugün adet oldumAralık'a kaldı umutlar
Bilmezdim 1 ayın bu kadaaarr uzun olduğunuhayırlısı olsun canım umutları kırmak yok gülüm bl bol dua et
öyle oluyor ben de 2.5 sene nasıl geçti diyorum kendimeBilmezdim 1 ayın bu kadaaarr uzun olduğunumeğer beklemek ne zormuş
yaşın kaç kiiii?ay canım benim kusura bakma sakın küsme kimseyi de aslında etiketledim mi de bilmiyorum sanırım etiketlemedim 2016 konu başlığına almak istiyorum buradaki listeyi orayı 2017 yapıp şuan tam 44 hamilemiz var orada :)
hayırlısıyla canım ben de 2017 den çok çok umutluyum bizler için hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip olur inşallah amin ...
ben yaşlıyım bakalım ikiz olsa nasıl bakarımbilemedim ama evet çok güzel bir oda ya benim eski komşum bana bir beşik vermişti ben onu kullanacağım canım borç var zaten başka eksiklerini alırız bebeğimizin
2 aralıkta 32 olacağım canım nasipseyaşın kaç kiiii?
ben de 33 yaşındayım .........2 aralıkta 32 olacağım canım nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?