:)2017'DE ANNE OLACAĞINA İNANANLAR:)

aaynaa ablaa topik açarsın da beni etiketlemezsin heebuldum seni
İnşallah tüm isteyenler en kısa zamanda hamile kalır ve 2017 de doğurur da nüfus patlaması yaşanır aminnnnn
Bu arada bu odaya bayıldımmm herkes bana ikiz olsun diye dua ediyo. Ben eskiden çok korkardım ama artık içime bi sıcaklık geldi nedense. Herkes böyle dua ettiğine göre var bi hayır diyorum. Olursa böle 2 yatak yaparım artık gerçi yer sıkıntımız olur ama

ay canım benim kusura bakma sakın küsme kimseyi de aslında etiketledim mi de bilmiyorum sanırım etiketlemedim 2016 konu başlığına almak istiyorum buradaki listeyi orayı 2017 yapıp şuan tam 44 hamilemiz var orada :)
hayırlısıyla canım ben de 2017 den çok çok umutluyum bizler için hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip olur inşallah amin ...
ben yaşlıyım bakalım ikiz olsa nasıl bakarım bilemedim ama evet çok güzel bir oda ya benim eski komşum bana bir beşik vermişti ben onu kullanacağım canım borç var zaten başka eksiklerini alırız bebeğimizin

canım belirtilerin oldu mu benim geçen akşam kasığıma bir ağrı vurdu ta beynim zonkladı

evet canım bu ay çok şey yaptım ne bileyim ocak aynda aşılama düşünüyoruz diye ben de bir totem yapayım dedim gülüm 2 aralık doğum günümde test yapacağım nasipse her ay bize yeni umut seni de ekleyeyim mi listeye kuzum

Ekle canım 27. Sıraya ama
İnşallah supriz yapar meleğin
Benimde evlilik yıl donumum yaklasıyo aralıkta

aaynaa benden sonra gelenleri eklemişsin ama önce ben yazdım 27. Sıra boş evlendiğim yaş diye :-(

aaynaa benden sonra gelenleri eklemişsin ama önce ben yazdım 27. Sıra boş evlendiğim yaş diye :-(
tamam canım ekle dememişsin ya ben yine de sorayım dedim ekledim sırasıyla canım hayırlı olsun gerçi ben en sona mı yazsam kendimi diyorum en başa yazınca pek bir şey olmuyor gibi geliyor

Ay oğluşun mu olacak ismide cok guzelmiş tez zamanda kucakla oglusunu inşallah

Beni ekle gitsin diye yazmıstım canım

Ay oğluşun mu olacak ismide cok guzelmiş tez zamanda kucakla oglusunu inşallah

Beni ekle gitsin diye yazmıstım canım
rüyamda gördüm canım ismini babası kulağına okuttu ismi İbrahim diyorum çocuğumun emdiriyorum....
emreyi de daha önce gördüm nasipse hayırlı sağlıcakla olursa koyacağız inşallah isminş

Ben bugün adet oldum Aralık'a kaldı umutlar

yaşın kaç kiiii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…