hoşgeldin aramıza canımekle canım çok sevinirim
Hoşbulduk canımhoşgeldin aramıza canım
sen ne kadar zamandır istiyorsun bebek canımHoşbulduk canım
15 aylık evliyim canım. 2 aydır korunmuyoruz hayırlısı bakalımsen ne kadar zamandır istiyorsun bebek canım
ALLAH hayırlarla nasip eder inşallah canım amin15 aylık evliyim canım. 2 aydır korunmuyoruz hayırlısı bakalım
Amin inşaALLAH(c.c) hepimize olsun canım sen ne zamandır istiyorsun mucizeniALLAH hayırlarla nasip eder inşallah canım amin
2.5 yıldır istiyorum canım ben de 3 seneyi geçti evliliğimAmin inşaALLAH(c.c) hepimize olsun canım sen ne zamandır istiyorsun mucizeni
hayırlısı ile tez vakitte sağlıklıca olsun inşaALLAH(c.c)...2.5 yıldır istiyorum canım ben de 3 seneyi geçti evliliğim
dua et canım sen de bu ay çok umutluydum ama dün adet oldum hayırlısı bakalımhayırlısı ile tez vakitte sağlıklıca olsun inşaALLAH(c.c)...
ederim canım neden etmeyim sende dua et...dua et canım sen de bu ay çok umutluydum ama dün adet oldum hayırlısı bakalım
ederim canım hayırlarla sevinirsin inşallah amin..ederim canım neden etmeyim sende dua et...
Hayırlısı olsun canım sonraki ay nasip olur inşaALLAH(c.c)...
Amin kardeşim amin kandilde bol bol dua edelimederim canım hayırlarla sevinirsin inşallah amin..
ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin cümlemize sana da canım inşallah hayırlarla amin
edelim canım inşallah hayırlarla benim de başlı bir hatmim var onu tamamlamak istiyrum bu sene bitmeden bakalım hayırlısıylaAmin kardeşim amin kandilde bol bol dua edelim
ALLAH(c.c) kabul etsin canımedelim canım inşallah hayırlarla benim de başlı bir hatmim var onu tamamlamak istiyrum bu sene bitmeden bakalım hayırlısıyla
amin canım ALLAH RAZI OLSUNALLAH(c.c) kabul etsin canım
hayırlısıyla sevinirsin gülüm hayırlarla inşallah aminBende inanıyorum inşallah olucak inanmak yeterli 1 yıldır üyeyim bu bloga yeni geldim inşallah 2017 de isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin Rabbim bende 1 yıldır istiyorum bu ay hap iğne tedavisine başvurduk beklemedeyim adetime 1 hafta var sabirsizlikla bekliyorum dualarımız bir olsun kabul olsun bu mübarek gecede insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?