İnşallah allah hepimizin gönlüne göre versinhayırlısıyla sevinirsin gülüm hayırlarla inşallah amin
hayırlarla inşallah canım ne kadardır istiyorsun bebek canımİnşallah allah hepimizin gönlüne göre versin
bir sorun var mı canım ben de 3 seneyi geçti evleneli gülüm 2.5 senedir bebeğim olmuyor sorunumuz olmamasına rağmen aman nasip kısmet birkaç ay sonra aşılama düşünüyorumTam bir yıldır evliyim evlendigim günden beri korunmadim eşimde bende bebek istiyorduk 1 aydır Dr a gidip geldim yani tedavi sürecine yeni başladım
Bu arada benim ablamda 3 yılı aşkın evli eşi varikosel ama ameliyat oldu hala olmuyor yanında çalışan kadınlada eşinde de bişey yokmuş kadın tedaviyi bırakıp artık nolur sana olsun dediği ay hamile kalmış çok da takip üzülmemek gerek fakat elimizde m8 hayır en iyi biz bilirizbir sorun var mı canım ben de 3 seneyi geçti evleneli gülüm 2.5 senedir bebeğim olmuyor sorunumuz olmamasına rağmen aman nasip kısmet birkaç ay sonra aşılama düşünüyorum
hadi hayırlarla inşallah sevinirsin canım sevincini de bizlerle paylaşırsın ALLAH hayırlarla sevindirdin gülüm amin ben 3 kez klomen kullandım ama nasip olmadı belki bizim nasip de aşılamadadırEvet ben de kist var 3cm fakat yumurtalarimda bayağı az çalışıyormuş eşimde bisikinti yok klomen ardından catlatma iğnesi şimdi 1 hafta kaldı adetime bekliyorum sabırsızlıkla kendimi mi dinliyorum bilmiyorum ama demin duş alırken gogumusun uçları sızladı bide koyu gibi geldi bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah
canım söylemesi ayıp yani karı koca olurken bile aklımda hep bebek oluyor ama işte artık oluruna bırakmak lazım çığu tamam olmayacak dediği an hamile kalıyorBu arada benim ablamda 3 yılı aşkın evli eşi varikosel ama ameliyat oldu hala olmuyor yanında çalışan kadınlada eşinde de bişey yokmuş kadın tedaviyi bırakıp artık nolur sana olsun dediği ay hamile kalmış çok da takip üzülmemek gerek fakat elimizde m8 hayır en iyi biz biliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?