:)2017'DE ANNE OLACAĞINA İNANANLAR:)

Tam bir yıldır evliyim evlendigim günden beri korunmadim eşimde bende bebek istiyorduk 1 aydır Dr a gidip geldim yani tedavi sürecine yeni başladım

Tam bir yıldır evliyim evlendigim günden beri korunmadim eşimde bende bebek istiyorduk 1 aydır Dr a gidip geldim yani tedavi sürecine yeni başladım
bir sorun var mı canım ben de 3 seneyi geçti evleneli gülüm 2.5 senedir bebeğim olmuyor sorunumuz olmamasına rağmen aman nasip kısmet birkaç ay sonra aşılama düşünüyorum

Evet ben de kist var 3cm fakat yumurtalarimda bayağı az çalışıyormuş eşimde bisikinti yok klomen ardından catlatma iğnesi şimdi 1 hafta kaldı adetime bekliyorum sabırsızlıkla kendimi mi dinliyorum bilmiyorum ama demin duş alırken gogumusun uçları sızladı bide koyu gibi geldi bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah

bir sorun var mı canım ben de 3 seneyi geçti evleneli gülüm 2.5 senedir bebeğim olmuyor sorunumuz olmamasına rağmen aman nasip kısmet birkaç ay sonra aşılama düşünüyorum
Bu arada benim ablamda 3 yılı aşkın evli eşi varikosel ama ameliyat oldu hala olmuyor yanında çalışan kadınlada eşinde de bişey yokmuş kadın tedaviyi bırakıp artık nolur sana olsun dediği ay hamile kalmış çok da takip üzülmemek gerek fakat elimizde m8 hayır en iyi biz biliriz

hadi hayırlarla inşallah sevinirsin canım sevincini de bizlerle paylaşırsın ALLAH hayırlarla sevindirdin gülüm amin ben 3 kez klomen kullandım ama nasip olmadı belki bizim nasip de aşılamadadır

canım söylemesi ayıp yani karı koca olurken bile aklımda hep bebek oluyor ama işte artık oluruna bırakmak lazım çığu tamam olmayacak dediği an hamile kalıyor

Amin inşallah paylaşırım tabiki klomen ardından catlatma iğnesi olmadın mı peki canım evet benimde bu ay dediğin gibi oldu hep aklımdaydı ama hep dua ettim Rabbim bilir

Kizlar benim adetim 1 hafta geçti kan degerim 253 çıktı ama beta hcg degerim 3 gunde bir artiyor 2 gunde bir artmasi lazimmis birde degerim cok az degil mi yardımci olur musunuz

Varla yok arası bişey çıkmış git bi kan testi yaptir bence geç döllenme olduysa cikmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…