ben de şişemi yanımdan ayırmayacağım yoksa böyle olmaz hamilelik için de su çok önemlibence bi dene bi sey kaybetmezsin benim sisem hep yanimdadir sürekli icerim
öyle düsünme nasipten öteye yol yok biliyoruz bunu olacagina variyor hersey. sen spor falan yapiyor musunben hep hemen hamile olayım istedim ama işte eşim bekleme taraftarıydı o zaman da yok deseydim keşke ahh ahh
bence etkili bi yöntem canim denemelisin suyun tadini sevmiyorsan limonla falan icben de şişemi yanımdan ayırmayacağım yoksa böyle olmaz hamilelik için de su çok önemli
susuyorum ama su içmekten eriniyorum ama bundan sonra böyle olmazbence etkili bi yöntem canim denemelisin suyun tadini sevmiyorsan limonla falan ic
Her canlının dünyaya gelme ve gitme vakti bellidir bebişin zamanını bekliyorben de 3 senelik evliyim canım benim 2 seneyi geçti
inşallah hemen olur hayırlarla sağlıkla senin bizim gibi beklemezsin inşallah canım benim kafana hiç takma bizim biraz da taktığımızdan olmuyor heralde ben artık birkaç ay sonra aşılama düşünüyorum sabrım kalmadı belki tedavidedir kısmetimiz
ALLAH RAZI OLSUN CANIMHer canlının dünyaya gelme ve gitme vakti bellidir bebişin zamanını bekliyorinş tez vakitte gelir de anneciğini gözü yolda bırakmaz güzel duaların için teşekkür ederim müjdeli haberlerimizi paylaşırız inş
o zaman bugünden tezi yok su icmeye basla canim cuma zayiflama takimlarina katildin mi hic onlarda etkili oluyorsusuyorum ama su içmekten eriniyorum ama bundan sonra böyle olmaz
katılmadım rejim gruplarına katıldım ama insanın kendisi kafasında bitirmeli zayıflamayıo zaman bugünden tezi yok su icmeye basla canim cuma zayiflama takimlarina katildin mi hic onlarda etkili oluyor
karar vermek herseyden daha önemli tabii yoksa iki gün sonra hersey bitiyorkatılmadım rejim gruplarına katıldım ama insanın kendisi kafasında bitirmeli zayıflamayı
evet canım benim öyle aramızda başka aşılama falan düşünen var mı?karar vermek herseyden daha önemli tabii yoksa iki gün sonra hersey bitiyor
Bende olmaz ise düşünüyorum canım inşallah hiç gerek bile kalmaz ama eğer olmazsa önümüzdeki yıllar düşünürüm.evet canım benim öyle aramızda başka aşılama falan düşünen var mı?
bakalım ben de birkaç aya düşünüyorum nasipse gülüm..Bende olmaz ise düşünüyorum canım inşallah hiç gerek bile kalmaz ama eğer olmazsa önümüzdeki yıllar düşünürüm.
Ben bu ay incir kürüne başladım canım bakalım nasıl olucak bide bu ay nedense pek takmıyorum olursa olur olmazsa ne yapalım artık tedavi yöntemlerine başvuracaz artık Rabbim ol dediği zamsn olucak ve bizimle olucak evlatlarımız inşallah Allaha sığındık Rabbimden istiyoruz.. Allah isteyen herkese versin bize de inşallah canım hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah
Test.yaptın mı sen canımbakalım ben de birkaç aya düşünüyorum nasipse gülüm..
nerdeyse 22 gündür adet olmuyorum
yaptım hem de kaç tane canım ama negatifTest.yaptın mı sen canım
Hmm hayırlısı olsun canım ya bi Dr git progestan verir kesin yada canım civan perçemi var al iç onı hemeb adet olursun adeti düzenliyor önce adetin düzene girmesi lazım Rabbim yardımcımız olsunyaptım hem de kaç tane canım ama negatif
alacağım artık canım birkaç gün daha olmazsamHmm hayırlısı olsun canım ya bi Dr git progestan verir kesin yada canım civan perçemi var al iç onı hemeb adet olursun adeti düzenliyor önce adetin düzene girmesi lazım Rabbim yardımcımız olsun
Canım aşılama nasıl yapılıyor bilmediğim için soruyorum kusuruma bakmaALLAH RAZI OLSUN CANIM
Rabbim rüyamda ismini bile söyledi evladımın bana şimdi gelme zamanını hayırlı zamanda olmasını bekliyoruz inşallah amin
evet canım yumurtaları geliştiriyorlar eşinin spermini şırınga ile içine veriyorlar canım ben de çok araştırdım yoksa ben de ilk kez yaptıracağım gülümCanım aşılama nasıl yapılıyor bilmediğim için soruyorum kusuruma bakmatüp bebekten farklı bişey mi
Sperm kendisi ulaşamadığı için mi yoksa yumurtayı kaçırmamak için mi onlar şırıngalıyor acaba..hayırlısı olsun tutar inş Allah yüzünüzü güldürsünevet canım yumurtaları geliştiriyorlar eşinin spermini şırınga ile içine veriyorlar canım ben de çok araştırdım yoksa ben de ilk kez yaptıracağım gülüm
bilmiyorum canım ilaçlar falan veriliyor belki de tutunması için ilaçlar ama yumurtanın büyütüldüğünü falan biliyorumSperm kendisi ulaşamadığı için mi yoksa yumurtayı kaçırmamak için mi onlar şırıngalıyor acaba..hayırlısı olsun tutar inş Allah yüzünüzü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?