- 22 Haziran 2015
- 818
- 949
- 103
Amiiin amin Rabbim hepimizi 2017 de anne yapsın sağlıkla sıhhatle hayırlısyla süt kokulu evlatlatımıza kavuşalım. Ben uğraştıkça hep başka bişeyler çıktı o yüzden öyle yazdım yoksa illa ki uğraşacağız emek olmadan yemek olmaz. O zaman bi depara daha kalkalım hadi düşene dek. Yemişim fsh ı amh ı morfolojiyi. Gelin bebişler anneleriniz sizi çok özlediÖncelikle hoşgeldin tatlım :) evet aynen öyle Rabbim ol dedi mi oluyor herşey birer vesile ama elimizden geleni de yapalım Allah hiçbir emeği boşa çıkarmaz zamanı geldiğinde Rabbim bize de vericek inşallah en kısa zamanda meleklerimiz gelsin inşallah canım bol bol sıkça dua edelim birbirimize dualaşalım :)
canım hamile misin?Beeeennn inşallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Biliyorum bitanem hepimiz bişeylerle uğraşıyoruz eminim sende çok şey denemişsinizdir. zaten nerden ne duysak hemen yapıyoruz :) o onu yapmış hamile kalmış şunu içmiş hamile kalmış böyle durmuş kalmış bunu kullanmış kalmış:) sonunda ya midemizden olucaz:) yada kafayı yicez:) biran önce bişey olmadan anne oluruz inşallah tatlım:) hayırlısı ile tabi herşey birer vesile canım herşeyden umut ediyoruz.benimde en son rahim filmi çektiricektim ara verdim bir iki ay ara vericem şuan ilaç kullanıyorum bakalım artık Rabbim bize neyi nasip ederse inşallah hepimiz burdan güzel haberler veririz :)Amiiin amin Rabbim hepimizi 2017 de anne yapsın sağlıkla sıhhatle hayırlısyla süt kokulu evlatlatımıza kavuşalım. Ben uğraştıkça hep başka bişeyler çıktı o yüzden öyle yazdım yoksa illa ki uğraşacağız emek olmadan yemek olmaz. O zaman bi depara daha kalkalım hadi düşene dek. Yemişim fsh ı amh ı morfolojiyi. Gelin bebişler anneleriniz sizi çok özledi
Oldun mu tam adet hadi bakalım iç iç canım bende içmiştim iyi geliyo civan perçemi hayıt otu da kullandım ama şuan incir kürü yapıyorum diye ona ara verdim çünkü midem alt üst oldu:)ben de hayıt suyu alacağım kızlar bu ay şimdi civanperçem içiyorum adetim sköülsün diye
hala adet olmadım canımOldun mu tam adet hadi bakalım iç iç canım bende içmiştim iyi geliyo civan perçemi hayıt otu da kullandım ama şuan incir kürü yapıyorum diye ona ara verdim çünkü midem alt üst oldu:)
Hadi yahala adet olmadım canım
dün bir bardak içtim bugün de bir bardak içtim canım daha çok mu içsem bir bardak dahaH
Hadi yacivan perçemi iç bir iki güne olursun aslında soğan suyu da getirir adeti onu da dene bikaç gün iç inşallah olursun.
Ben günde 2 bardak içiyordum sabah akşam hemen 3 4 güne tam sökmüştü adetimidün bir bardak içtim bugün de bir bardak içtim canım daha çok mu içsem bir bardak daha
progestan ne ilacı oluyor gülümCanım ya senin stresdende olabilr 3 4 gün iç olmazsa git bi doktora ihmal etme o hasta olamamak insanı daha çok strese sokuyor ya.dr gidersen de adet söktürücü alma progestan verir zaten o bebeğe engel değil hem
progestan hem adeti düzenliyor canım hemde gebelik düşünenler için veriliyor rahim duvarını kalınlaştırıp bebeği tutuyor.düşük tehlikesi olanlara da veriliyor genelde bebek tutunsun diye.adeti çok güzel düzenliyor.bebeğe de engel değil gebelik boyunca da kullanılabilirprogestan ne ilacı oluyor gülüm
hımm bu doktor da bana sadece vermişti tarlutal diye tarlusal mı ne canım adet söktürücüyü verdi gitti ama doktora gittiğimde bunu ben kendim mi istesem acabaprogestan hem adeti düzenliyor canım hemde gebelik düşünenler için veriliyor rahim duvarını kalınlaştırıp bebeği tutuyor.düşük tehlikesi olanlara da veriliyor genelde bebek tutunsun diye.adeti çok güzel düzenliyor.bebeğe de engel değil gebelik boyunca da kullanılabilir
Sen bebek düşünüyorum dediğinde zaten doktor bunu veriyor tarlusal sadece adet söktürücü canım ama progestan bebek için de kolaylaştırıcı bebeğin tutulmasını sağlıyor.sen Dr A söyle gebelik düşünüyorum diye Dr zaten bunu verir başka bişe vermemesi gerekiyorhımm bu doktor da bana sadece vermişti tarlutal diye tarlusal mı ne canım adet söktürücüyü verdi gitti ama doktora gittiğimde bunu ben kendim mi istesem acaba
benim doktorum canım klomeni dayadı başka da bir şey dayamadı canım devletteki...Sen bebek düşünüyorum dediğinde zaten doktor bunu veriyor tarlusal sadece adet söktürücü canım ama progestan bebek için de kolaylaştırıcı bebeğin tutulmasını sağlıyor.sen Dr A söyle gebelik düşünüyorum diye Dr zaten bunu verir başka bişe vermemesi gerekiyor
Olur mu canım sade klomen değil klomen onunla birlikte progestan ve inofolic verilmesi gerekiyor eğer hormonlarda bişey varsa dostinex de veriyor bana estrofem de vermişti rahim duvarı daha çok kalınlaşsın diyebenim doktorum canım klomeni dayadı başka da bir şey dayamadı canım devletteki...
Özele gidiyorum.evet canım nasıl kullanılacağını doktor söylüyo zaten ben günde 3 defa alıyordum çok uyku yapıyo sürekli uyuyodum evet doktor verdi canımsen özele mi gitmiştin canım progestan nasıl kullanılıyor gülüm sen kullandın mı? kendim mi alsam da kullansam acaba
yanında folik asit de kullanıyor musun gülümÖzele gidiyorum.evet canım nasıl kullanılacağını doktor söylüyo zaten ben günde 3 defa alıyordum çok uyku yapıyo sürekli uyuyodum evet doktor verdi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?