:)2017'DE ANNE OLACAĞINA İNANANLAR:)

Amiiin amin Rabbim hepimizi 2017 de anne yapsın sağlıkla sıhhatle hayırlısyla süt kokulu evlatlatımıza kavuşalım. Ben uğraştıkça hep başka bişeyler çıktı o yüzden öyle yazdım yoksa illa ki uğraşacağız emek olmadan yemek olmaz. O zaman bi depara daha kalkalım hadi düşene dek. Yemişim fsh ı amh ı morfolojiyi. Gelin bebişler anneleriniz sizi çok özledi

Biliyorum bitanem hepimiz bişeylerle uğraşıyoruz eminim sende çok şey denemişsinizdir. zaten nerden ne duysak hemen yapıyoruz :) o onu yapmış hamile kalmış şunu içmiş hamile kalmış böyle durmuş kalmış bunu kullanmış kalmış:) sonunda ya midemizden olucaz:) yada kafayı yicez:) biran önce bişey olmadan anne oluruz inşallah tatlım:) hayırlısı ile tabi herşey birer vesile canım herşeyden umut ediyoruz.benimde en son rahim filmi çektiricektim ara verdim bir iki ay ara vericem şuan ilaç kullanıyorum bakalım artık Rabbim bize neyi nasip ederse inşallah hepimiz burdan güzel haberler veririz :)

ben de hayıt suyu alacağım kızlar bu ay şimdi civanperçem içiyorum adetim sköülsün diye
Oldun mu tam adet hadi bakalım iç iç canım bende içmiştim iyi geliyo civan perçemi hayıt otu da kullandım ama şuan incir kürü yapıyorum diye ona ara verdim çünkü midem alt üst oldu:)

Oldun mu tam adet hadi bakalım iç iç canım bende içmiştim iyi geliyo civan perçemi hayıt otu da kullandım ama şuan incir kürü yapıyorum diye ona ara verdim çünkü midem alt üst oldu:)
hala adet olmadım canım

H

Hadi ya civan perçemi iç bir iki güne olursun aslında soğan suyu da getirir adeti onu da dene bikaç gün iç inşallah olursun.
dün bir bardak içtim bugün de bir bardak içtim canım daha çok mu içsem bir bardak daha

Canım ya senin stresdende olabilr 3 4 gün iç olmazsa git bi doktora ihmal etme o hasta olamamak insanı daha çok strese sokuyor ya.dr gidersen de adet söktürücü alma progestan verir zaten o bebeğe engel değil hem

Canım ya senin stresdende olabilr 3 4 gün iç olmazsa git bi doktora ihmal etme o hasta olamamak insanı daha çok strese sokuyor ya.dr gidersen de adet söktürücü alma progestan verir zaten o bebeğe engel değil hem
progestan ne ilacı oluyor gülüm

progestan ne ilacı oluyor gülüm
progestan hem adeti düzenliyor canım hemde gebelik düşünenler için veriliyor rahim duvarını kalınlaştırıp bebeği tutuyor.düşük tehlikesi olanlara da veriliyor genelde bebek tutunsun diye.adeti çok güzel düzenliyor.bebeğe de engel değil gebelik boyunca da kullanılabilir

hımm bu doktor da bana sadece vermişti tarlutal diye tarlusal mı ne canım adet söktürücüyü verdi gitti ama doktora gittiğimde bunu ben kendim mi istesem acaba

hımm bu doktor da bana sadece vermişti tarlutal diye tarlusal mı ne canım adet söktürücüyü verdi gitti ama doktora gittiğimde bunu ben kendim mi istesem acaba
Sen bebek düşünüyorum dediğinde zaten doktor bunu veriyor tarlusal sadece adet söktürücü canım ama progestan bebek için de kolaylaştırıcı bebeğin tutulmasını sağlıyor.sen Dr A söyle gebelik düşünüyorum diye Dr zaten bunu verir başka bişe vermemesi gerekiyor

benim doktorum canım klomeni dayadı başka da bir şey dayamadı canım devletteki...

sen özele mi gitmiştin canım progestan nasıl kullanılıyor gülüm sen kullandın mı? kendim mi alsam da kullansam acaba

benim doktorum canım klomeni dayadı başka da bir şey dayamadı canım devletteki...
Olur mu canım sade klomen değil klomen onunla birlikte progestan ve inofolic verilmesi gerekiyor eğer hormonlarda bişey varsa dostinex de veriyor bana estrofem de vermişti rahim duvarı daha çok kalınlaşsın diye

sen özele mi gitmiştin canım progestan nasıl kullanılıyor gülüm sen kullandın mı? kendim mi alsam da kullansam acaba
Özele gidiyorum.evet canım nasıl kullanılacağını doktor söylüyo zaten ben günde 3 defa alıyordum çok uyku yapıyo sürekli uyuyodum evet doktor verdi canım

Özele gidiyorum.evet canım nasıl kullanılacağını doktor söylüyo zaten ben günde 3 defa alıyordum çok uyku yapıyo sürekli uyuyodum evet doktor verdi canım
yanında folik asit de kullanıyor musun gülüm

Canım bende ozelde bir doktora gidiyordum bütün testler yapıldı hersey iyi dedi klomen ve estrofem verdi kontrole çağırıp iğne verdi catlatma için ama sonra kontrole cagirmadi tekrar catladimi diye kist oldu tabi 2 kere bi sonuç alamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…