canım 1 sene oldu rahim filmi çekindim tüplerim açık ama bebeğimiz olmadı nasip olmadı artık aşılamaya karar verdimKizlar asılama yaptirmadan once rahim filmi cektirin. ben o hatayi yaptim rahim filmi cektirmeden asilama yaptirdim ve sonuc negatif cunku tuplerim kapaliymis2senedir istiyoruz bzde. tüp bebek tedavisine baslicam Allah izin verirse.
birkaç aya kadar düşünüyorum canım siz özelde mi yaptırdınız aşılamayıInsallah olur canim. hayirlisi bol bol dua et ben oyle yapıyorum. aşilama yaptirmistim ben korkulcak bi durum degil alttan muayene oluyomus gbi agri hissetmiyosun pek.
evet özellerde bayağı para gidiyor değil miEvet canim ozelde yaptirdik. ama tüplerim kapaliymis zaten olmazmis yani o kadar stresi bosuna yasamisim malesef. yarin dokuz eylül uni. hastanesine gdicem. ozel hastaneler artik para avcisi sadece devlet hastanesinde iyi bi doktor bulup gtmek lazim bence.
ben de maddi olarak sıkışığım canım devlet hastanesi tercih edeceğizEvet malesef oyle
hacettepe düşünüyorum bakalım canımHayırlısı olsun tatlim. insallah bu sene icersinde bizde hamile kaliız. Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.iyice arastır devlet hastanelerini iyi bir doktora git
spermleri yıkıyorlar ve en kaliteli olanlarını şırınga ediyorlar diye biliyorum canım :)Sperm kendisi ulaşamadığı için mi yoksa yumurtayı kaçırmamak için mi onlar şırıngalıyor acaba..hayırlısı olsun tutar inş Allah yüzünüzü güldürsün
aşılama yaptıran arkadaşlardan ben de duydum ama bazı yerlerde en kalitelisi falan seçilmediği de oluyormuş heralde ben de ilk defa yaptıracağım nasipse bakalım birkaç aya çünkü 2 seneyi geçti olmuyorspermleri yıkıyorlar ve en kaliteli olanlarını şırınga ediyorlar diye biliyorum canım :)
sebepsiz mi olmuyor? valla benim de 17 aya yaklaştı. olmuyor. listelere adımı yazdırmaktan şimdiden bıktım :) yumurta tembelliği var bende de..aşılama yaptıran arkadaşlardan ben de duydum ama bazı yerlerde en kalitelisi falan seçilmediği de oluyormuş heralde ben de ilk defa yaptıracağım nasipse bakalım birkaç aya çünkü 2 seneyi geçti olmuyor
aynen canım benim sebepsiz olmuyor 2 seneyi geçti gülüm benim de olmayalı ..ben de ismimi her yere yazdırdım ama bakalım ya hayırlısı artık aşılamaya ondan karar verdim zatensebepsiz mi olmuyor? valla benim de 17 aya yaklaştı. olmuyor. listelere adımı yazdırmaktan şimdiden bıktım :) yumurta tembelliği var bende de..
Öncelikle hoşgeldin tatlım :) evet aynen öyle Rabbim ol dedi mi oluyor herşey birer vesile ama elimizden geleni de yapalım Allah hiçbir emeği boşa çıkarmaz zamanı geldiğinde Rabbim bize de vericek inşallah en kısa zamanda meleklerimiz gelsin inşallah canım bol bol sıkça dua edelim birbirimize dualaşalım :)Ben de geldim. Bir yanım çok umutlu diğer yanım bitik durumda. Hadi birbirimize destek olalım hep olumlu düşünelim olumlu konuşalım. Benim bi arkadaşımın tüm ailesi kısır kız erkek kardeşleri. Genetik bi durummuş. Evleniyorlar nasıl olsa olmayacak diye korunmuyorlar. İlk ayda hamile kaldı. Yani Rabbim ol derse herşey boş fsh,kistler, sperm, kürler...İnşallah bu sene olacak. 2017 bizim yılımız olsun.
hoşgeldin canım aramıza ah şimdiki aklım olsa ilk zamanlar korunmazdım ama bakalım sabrın sonu selamettir sen ne kadar zamandır istiyorsun canımBen de geldim. Bir yanım çok umutlu diğer yanım bitik durumda. Hadi birbirimize destek olalım hep olumlu düşünelim olumlu konuşalım. Benim bi arkadaşımın tüm ailesi kısır kız erkek kardeşleri. Genetik bi durummuş. Evleniyorlar nasıl olsa olmayacak diye korunmuyorlar. İlk ayda hamile kaldı. Yani Rabbim ol derse herşey boş fsh,kistler, sperm, kürler...İnşallah bu sene olacak. 2017 bizim yılımız olsun.
1 buçuk sene oldu. Kötü düşündükçe herşey kötü oldu hormonlarım da dahil. Eşimde de sorun var.hoşgeldin canım aramıza ah şimdiki aklım olsa ilk zamanlar korunmazdım ama bakalım sabrın sonu selamettir sen ne kadar zamandır istiyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?