• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Birçok hastalıktan 90 ve üzeri oran alınıyor. Ama araç alımı için bu oran değil ortopedik engel oranı isteniyor.
Dediğiniz şekilde doğruymuş. Tanıdıklarım yıllar öncesinde bu şartlarda almışlardı. Şu an “%90 üzeri engel türüne bakılmaz” ibaresi getirilmiş

Birçok hastalıktan 90 ve üzeri oran alınıyor. Ama araç alımı için bu oran değil ortopedik engel oranı isteniyor.
O zaman bu duzenleme yeni. Yakin arkadasim bu sekilde 5 yil once almisti arabasini. Ortopedik ozur sarti ilk defa duydum. Hastane engelli raporu verdi onlarda aldi.

Fiziksel veya ruhsal %40 engelli raporu olan arac aliminda bunu kullanabiliyor. Ortopedik engel sart degil bildigim kadari ile. Vucudunda kiriktan dolayi platin olsa bile %40 i aliyorsun. Cok da zor değil

Canim icindekileri ayri ayrida alabilirsin ama bu sekilde takim oluyor hepsi en az bir tane almalisin zibin takimi cok alacaksan. Nasilsin bu arada gorusemiyoruz
Haftaici pertim canim ya inan 10 a kalamdan kanepedw uyukluyorum :( yahu saka maka 5 ay oldu hala benim hicbirseyim yok :)))) e bebekte bakiyorum da sorayim dedim

Isin asli int alisverisini hic sevmiyorum cokta almayayim belki disarida cikabilirom.diyorum :) bilemedim valla

sormaa sabahtan beri bakıyorum alışveriş yapasım geldi
ama hiçbir şeyi içime sindiremedim
sanki ellesem daha rahat olacak gibi

bana dediler ki 2 takım hastane çıkışı al
5-6 tane 0-3 ay badi
sonrasını 3-6 ay al

eğer yettiremezsen aldırırsın
benim yakınımda e bebek var mesela
annem de kardeşim de gider bulur alırlar yetmeyecek gibi olursa
benim zaten makinam kurutmalı yıka kurut giydir yapabilirim

Ben henüz bir şey almadım. Kayınvalidem bu duruma kızıp kendisi 6 ayı çıkaracak kadar kuyafet almış. Belki 50den fazla parça var. Annemleri de biliyorum, onlar da bir sürü alacak, ee ben de özenip alacağım. Derken lüzumsuz derecede kıyafet ve eşya yığını olacak evde.

Ben henüz bir şey almadım. Kayınvalidem bu duruma kızıp kendisi 6 ayı çıkaracak kadar kuyafet almış. Belki 50den fazla parça var. Annemleri de biliyorum, onlar da bir sürü alacak, ee ben de özenip alacağım. Derken lüzumsuz derecede kıyafet ve eşya yığını olacak evde.
Ayni seyi kizimda yasadim tek kiz torun diye teyzeleri annem ne buldularsa aldilar bende cok fuzuli almamak icin ve alsamda firsat bulup giyemeyecegi icin daha ileri donemleri aldim yani 9-12/ 12-18 ay aldim begendigim seyleri. Sende oyle yapabilirsin.

sormaa sabahtan beri bakıyorum alışveriş yapasım geldi
ama hiçbir şeyi içime sindiremedim
sanki ellesem daha rahat olacak gibi

bana dediler ki 2 takım hastane çıkışı al
5-6 tane 0-3 ay badi
sonrasını 3-6 ay al

eğer yettiremezsen aldırırsın
benim yakınımda e bebek var mesela
annem de kardeşim de gider bulur alırlar yetmeyecek gibi olursa
benim zaten makinam kurutmalı yıka kurut giydir yapabilirim
Aynen bende oyle diyorum 2 takim hastane cikisi alayim ozaman 3 takim 0-3 ay alayim 2 sette onluk eldiven sapka seti aldim gerisinide 6 ay alayim sonrada heralde disari cikanilirim :)

ordan alişveriş normal de yapıyorum canım yıllardır, hatta bence bu instagram satıcıalrının coguda ordan alıp satıyor:)
bende birkaç tane denemelik alıcam bakıcam kumaşlar güzelse ordan almayı düşünüyorum
Aldım canım. Öneririm. 100%cotton olanlar güzeller. Tek sorun bir aya gelmesi, onu hesaplarsak tamamdır. Bodiler var ya,4-5li takımlar :KK200::KK200::KK200:

Ayni seyi kizimda yasadim tek kiz torun diye teyzeleri annem ne buldularsa aldilar bende cok fuzuli almamak icin ve alsamda firsat bulup giyemeyecegi icin daha ileri donemleri aldim yani 9-12/ 12-18 ay aldim begendigim seyleri. Sende oyle yapabilirsin.[/QUOTE
doğru diyorsunuz. Böyle daha mantıklı olur. Aslında bana kalsa kendim seçer alırım her şeyini. Ama söz geçiremiyorum. Anneme yine sıkı tembih ettim, büyük bir şey alacaksan sor bana diye. Ama kayınvalidemin sevinçten gözü dönmüş durumda. Küvetini vs her şeyini almış. Oda takımına bakmış. Sanırım bebek arabası bile almış ya da almayı kafasına koymuş da olabilir. Çünkü ısrarla yönlendiriyor :KK51:

Back
X