• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Neyse onu bunu gecelim de
Adet olacakmis gibi kasik agrisi yasayanlar var mi. Ya ben cok kendimi dinlemeye basladim herhalde. Tuhaf tuhaf agrilarim var. Muayene gunune kadar kendimi yemezsem iyi

Adet olacakmis gibi kasik agrisi yasayanlar var mi. Ya ben cok kendimi dinlemeye basladim herhalde. Tuhaf tuhaf agrilarim var. Muayene gunune kadar kendimi yemezsem iyi
Benim bugün ağrım oldu çok. Sanki patlayacak gibi hissettim karnımı. Değişik bir ağrıydı benimki de . Yattım iki saat geçti gibi. Bir de hareketleri de hissedemiyorum daha o da evham yapıyor bu ara bende birşey mi oldu acaba diye? Muayene de daha çok var.

Ben de bel agrisi ve kasik agrisi yasiyorum. Kasiktan korkuyorum bel neyse. Detaylidan cikasiya kadar aklim karisik olacak belli. Bir de su rahim boyunu hic anlamadim. Kizlar olcturmus erken dogum riski denmis. Ondan endişeliyim ben de

Benimde agrim.var bugun alt karnim agriyor karnimdada cesitli agrilar var hatta vajinama bile vurdu bugun bende korkuyorum

Ben de bel agrisi ve kasik agrisi yasiyorum. Kasiktan korkuyorum bel neyse. Detaylidan cikasiya kadar aklim karisik olacak belli. Bir de su rahim boyunu hic anlamadim. Kizlar olcturmus erken dogum riski denmis. Ondan endişeliyim ben de
Canım yazdıklarım sizi endiselendirmesin lütfen. Mesela ben özellikle istememiştim serviks uzunlugunuz ölçülmesini ama doktorum hep gittiğimde bakar söylerdi bugun detaylı ultrason yapan doktorda bakip kısalma var diyince çıktı ortaya. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor tedbirli olmakta fayda var gittiğinde doktoruna sorarsın sende için rahat eder.

Canım yazdıklarım sizi endiselendirmesin lütfen. Mesela ben özellikle istememiştim serviks uzunlugunuz ölçülmesini ama doktorum hep gittiğimde bakar söylerdi bugun detaylı ultrason yapan doktorda bakip kısalma var diyince çıktı ortaya. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor tedbirli olmakta fayda var gittiğinde doktoruna sorarsın sende için rahat eder.
Benim ki rahim agzi kapali diyor o kadar. Uzunluktan falan hic bahsetmedi

Slm kizlar benimde 10 nisanda detayli var insallah birsey cikmaz bu konuda tecrubeli anneler hamisler doktora ozellikle sormam gereken birsey var mi acaba yada yapmam gereken :110: gidecegim doktora daha once hic muayene olmadim daha onceki ultrasyin fotolarini goturcem sadece cunku benim adet tarihimle bebisimin haftasi uyumlu degil:110:

Arkadaşlar geçen hafta 15+2 iken erkek dedi doktor görüntüye göre. Ama ultrason Makinesi o kadar kötüydüki bebeği bile tam seçemedim. Başı kıçı ayıramadım valla. Sizce hafta olarak ya da fotoğraftan yanılma payı olabilir ? Erken mi daha? Ağustos sonu ya da eylül başı gibi Doğum olacak hayırlısı ile
Canim doktor sana tam bacak arasi goruntusu vermis testisleri gorunuyor bebisinin erkek yani

Rahim.agzina bakiyorsa uzunlugada kesin bakiyodur bence endiselenme fethi beye gidiyordun dimi onun böle şeyleri atlicagini dusunmuyorum
Evet canim fethi beye gidiyorum. Hic olctugunu hatirlamiyorum sadece kapali diyor. Bakalim cumaya gidecem detayliya ne diyecek

Merhabalar anneler uzun zamandır giremiyorum yazamadım size nasılsınız ne durumdasınız düşük tehlikemi atlattık derken başka başka sorunlar çıktı kanamam tekrar başladı haftası büyük olunca doktor erken Doğum tehlikesi Dedi rahim agzımda incelme tespit edildi sürekli yatıyorum tuvalet harici kalkamıyorum hiç bi yere önümüzdeki hafta başka bir doktora randevu alacağız çok üzgünüm dualarınızı bekliyorum hepinizden çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye dualardan unutmayın bizi

Merhaba kızlar bugün detaylı ultrasona girdik çok şükür kızım gayet iyi sağlıklı ama rahim uzunluğu kısalmış dedi perinatolog muayene etti 24mm ölçüldü doktorunla görüş progestan başlamalısın sıkı takipte ol dedi erken doğum riski varmış. Doktorumda serklaj önerdi riske atmayalım 21 haftalık daha dedi. Pazartesi günü yapılacak dua edin bana ne olur. Tüp bebekle hamile kaldım çok zor sureclerden geçtim.
Merhaba kızlar
Geçmiş olsun bende 16. Haftada gittiğimde rahim uzunluğunda kısalma var dedi 30 mm idi evden çıkmıycaksın sürekli yatar halde olacaksın dedi
24 haftadan önce 25 mm altına inmemesi lazım dedi
Buraya gelirken de zarar görebileceğin için seni 4 hafta sonra göreceğim dedi
Ben 2 hafta sonra bebeklerimi görmek için huzursuz olduğum için gittim bi baktı ki 5 mm olmuş hemen yatırdı ertesi gün serklaj yapıldı
Böyle bir riskiniz varsa lütfen sürekli dinlenin 1 kg bile kaldırmayın ben gitmesem Allah muhafaza!!
Sürekli ölçüm yaptırın benim evde olamma rağmen iş te yapmadım uzandım arada ayaklandım sadece 2 haftada 25 mm gitti şimdi doğuma kadar yayaktan kalkmam komple yasak

Bizimki de cocuklarini baktirir evinde kira vermeden oturur, ustelik kendi evi olmasina ragmen. Evini kiraya verip bir de ordan gelir elde edecek cunki hasbam. Ehliyeti falan yok kaynim da uzakta calisir. Bir yere gidecegi zaman kayinpeder soforlugunu yapar. Niye kotu olsun niye imkanlarini tepsin.
Bana video gonderen kayinvalide, bir kez olsun sana ne yapip getireyim hamilesin canin ne cekiyor dememistir ama elti hamileyken ramazanda hergun ona yemek pisirirdi. Ustelik ayni sehirdeyiz tek fark onlar ayni apartmanda.
Ahan buraya yaziyorum yarin obur gun kv kp elden ayaktan dustugunde o apartmandan tasinmazsa ben de hicbirsey bilmiyorum. Kv kp yine belim elime bakacaklar
Aynı benim gibisin bizimkikerde bana kalacaklar yani

Screenshot_2018-03-24-21-27-36.webp

Kızlar bu çok mu basit zor park beşik beğenmiyorum pek ama

Back
X