- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #24.541
Yok ben bi sabah doktora giderken sabah kahvaltı yaptım gittim 9 daydı randevu üzerine bi kare çikolata yedim hatta ama bebekte tık yok uyuyodu sonra bi ay sonra randevum yine 9 daydı bu sefer ac gideyim dedim yine uyuyodu çikolata her zaman dogru olmayabilir yani.. ya da bünyeden bünyeye değişebilir mi acaba?Gerçektenmi canım çok şükür sende çikolata falan denedinmi hareket etmesi için? Çikolata yedikten 1 saat sonra hareket etmezse acil doktora gidin diye bir yazı okudum aklım gitti
Kiz bi sakin ol benimde sancim varken kac gun oynamadiGünaydın hepinize ben 2 gündür oğlumun hiçbir hareketini hissetmiyorum ilk tekmelerini attı ve birdaha hareket etmedi karnımda kendini geriyordu oda yok herhangi başka birşeyde yok noluyor bilmiyorum kızlar ilk gebeliği olmayan anneler bu durum normalmi elim titreyerek yazdım bu 3. Gün olacak sabah çikolata yedim ne yaptıysam olmadı korkmaya başladım(
Karnım hiç oynamıyo canım elim hep karnımda ama denim kumandayı çok sağolGunaydin
Bu aralar uzun uyuyorlar canim.ve belki de el ayaklari organlara dogrudur.uzan guzelce ve karnina kumanda koy.hissetmedigim zamanlarda attiriyor kumandayi bizimki.rahat edemiyorsanda mutlaka git doktora.
Portakal suyu denedin mi. Taze sıkılmis portakal suyuna da tepki veriyorlar. Belki gun icinde oynuyor fakat hareketli isen sen anlamiyor olabilirsin.Günaydın hepinize ben 2 gündür oğlumun hiçbir hareketini hissetmiyorum ilk tekmelerini attı ve birdaha hareket etmedi karnımda kendini geriyordu oda yok herhangi başka birşeyde yok noluyor bilmiyorum kızlar ilk gebeliği olmayan anneler bu durum normalmi elim titreyerek yazdım bu 3. Gün olacak sabah çikolata yedim ne yaptıysam olmadı korkmaya başladım(
Bilmiyorumki canım valla internette dolaşmıyorum saçma sapan şeyler yazılıyor diye inşallah oğlum iyidirYok ben bi sabah doktora giderken sabah kahvaltı yaptım gittim 9 daydı randevu üzerine bi kare çikolata yedim hatta ama bebekte tık yok uyuyodu sonra bi ay sonra randevum yine 9 daydı bu sefer ac gideyim dedim yine uyuyodu çikolata her zaman dogru olmayabilir yani.. ya da bünyeden bünyeye değişebilir mi acaba?
Sakindim canım 3 gün geçince bide benimkiyle birbirimize girdik çok gerildim ya ondan korktumKiz bi sakin ol benimde sancim varken kac gun oynamadi
Alisverisi tamamladim yazmissin. Canim 2018 agustos annelerinin bebislerine aldiklari diye ayri bir sayfa acti wintersun. Oraya resimlerini atsana hem fikir olurBiz kendimiz getirtsek kargo buarayya olsa bilr yine inanilma pahali olur. Gumruk vs de girer isin icine. Dedigim gibi oradaki bir tanidigin senin icin alip getirnesi lazim anca oyle. Ben gecen yine trendyoldan topladim sepete bir suru. Sonra drdim krndi internet sitesine gireyim bi. Bir kampnayalar falan var aman allahim, bildigin buradaki yuzde elli indirimin bile yarisina geliyor. Ne alicam ya dedim vazglectim. Bu arada bebisin alisverislerini baya bi bitirdim ben zaten de iste bunlr da aklmda kalan seyler. Ozellikle tulum icin ayirmistim carters i ben. Kısmet bakalim. Bu arada carpintin ne durumda
Hemen denim onuda durun geliyorum saol canımPortakal suyu denedin mi. Taze sıkılmis portakal suyuna da tepki veriyorlar. Belki gun icinde oynuyor fakat hareketli isen sen anlamiyor olabilirsin.
Bisey olmaz fistigim simdi daha cok geriyorsun ama kendini biraz sakin ol daha oynayip oynamadigina gore bebgin iyi olup olmadigina karar vermek icin cok erkenSakindim canım 3 gün geçince bide benimkiyle birbirimize girdik çok gerildim ya ondan korktum
Gecen gun esine gerildigini soylemistin. Dun de hic girmedin sanki. Yoksa senin ki de mi odungillerden. Iki canliyiz ustelik sadece bizi degil dogmamis bebeklerini de uzuyorlar ama yine de hassas davranmiyorlar degil mi. Anlayis bekliyorsun bekledikce daha cok uzuluyorsun. Degismezler sen kendini uzdugunle kalirsin canimSakindim canım 3 gün geçince bide benimkiyle birbirimize girdik çok gerildim ya ondan korktum
Sende mi odunla evlisinGecen gun esine gerildigini soylemistin. Dun de hic girmedin sanki. Yoksa senin ki de mi odungillerden. Iki canliyiz ustelik sadece bizi degil dogmamis bebeklerini de uzuyorlar ama yine de hassas davranmiyorlar degil mi. Anlayis bekliyorsun bekledikce daha cok uzuluyorsun. Degismezler sen kendini uzdugunle kalirsin canim
Ay bende evhamlandım nerdeBisey olmaz fistigim simdi daha cok geriyorsun ama kendini biraz sakin ol daha oynayip oynamadigina gore bebgin iyi olup olmadigina karar vermek icin cok erken
2 tur bunlar bence kizlar.ya odun ya kalas.agac kalanini bulan yoktur bence.bosverin ne kadar az tepki ve kafaya takmama o kadar huzur.Sende mi odunla evlisin
Aynen öyle yontulmuş ve yontulmamışlar olarak ikiye ayırlıyorlar2 tur bunlar bence kizlar.ya odun ya kalas.agac kalanini bulan yoktur bence.bosverin ne kadar az tepki ve kafaya takmama o kadar huzur.
Ayyyy o yine bişeyler yazmıştı gece ama ondan uyuyor herhaldeAy bende evhamlandım nerdebasbelasiyim onu getirinn banaaa :) inşallah birşey yoktur yoksa ben bu adamı bogarımmmm
Benimki tam odun değil ama bazen zıttıma gidiyor birde maddi skıntılar çekiyoruz anası sağolsun bide anacı Allah kimsenin başına vermesin. İşte ben zorluğu çekerken birilerinin sefa sürmesi delirtiyo kendi aramızda sorun yok ama ah o anası varyaaaGecen gun esine gerildigini soylemistin. Dun de hic girmedin sanki. Yoksa senin ki de mi odungillerden. Iki canliyiz ustelik sadece bizi degil dogmamis bebeklerini de uzuyorlar ama yine de hassas davranmiyorlar degil mi. Anlayis bekliyorsun bekledikce daha cok uzuluyorsun. Degismezler sen kendini uzdugunle kalirsin canim
Tartistigimiz zamanlarda odun olduğunu dusunuyorum evet. Bi de herseyi soyleyip yaptirmak gerekiyor. Boyle karisinin etrafinda pervane bi tip drgil yani. Kismen odun diyelim. Cok sukur kaba saba bir adam degil. Ben beni daha cok düşünmesini istiyorumSende mi odunla evlisin
Kavga ettiğimizin ertesi günü sancılandım dünde hiç girmedim moralim bozuk sizler etkilenmeyin diye evdekiler yeterince geriyo zaten doğursak hayırlısıyla topuna saycam ....Gecen gun esine gerildigini soylemistin. Dun de hic girmedin sanki. Yoksa senin ki de mi odungillerden. Iki canliyiz ustelik sadece bizi degil dogmamis bebeklerini de uzuyorlar ama yine de hassas davranmiyorlar degil mi. Anlayis bekliyorsun bekledikce daha cok uzuluyorsun. Degismezler sen kendini uzdugunle kalirsin canim
En sessiz adam bile anasina laf edince kaplan kesiliyor. Sen kurnaz ol. Mesele neyse kocanla halledemezsin. Sadece tartistuginla kalirsin ve mesele oylece duruyordur. Simdi sorunun kaynagi ne. Kv. Ne yaptiysa mesele neyse direk onunla konussan. Ve kv ile konustugundan esinin haberi olmasin. Boyle olabilir mi.Benimki tam odun değil ama bazen zıttıma gidiyor birde maddi skıntılar çekiyoruz anası sağolsun bide anacı Allah kimsenin başına vermesin. İşte ben zorluğu çekerken birilerinin sefa sürmesi delirtiyo kendi aramızda sorun yok ama ah o anası varyaaa
Evet belki de bizim beklentilerimiz daha fazla tartısırken odun halt etmiş yanlarında koca kafasını kırasım geliyor bazenTartistigimiz zamanlarda odun olduğunu dusunuyorum evet. Bi de herseyi soyleyip yaptirmak gerekiyor. Boyle karisinin etrafinda pervane bi tip drgil yani. Kismen odun diyelim. Cok sukur kaba saba bir adam degil. Ben beni daha cok düşünmesini istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?