2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçektenmi canım çok şükür sende çikolata falan denedinmi hareket etmesi için? Çikolata yedikten 1 saat sonra hareket etmezse acil doktora gidin diye bir yazı okudum aklım gitti
Yok ben bi sabah doktora giderken sabah kahvaltı yaptım gittim 9 daydı randevu üzerine bi kare çikolata yedim hatta ama bebekte tık yok uyuyodu sonra bi ay sonra randevum yine 9 daydı bu sefer ac gideyim dedim yine uyuyodu çikolata her zaman dogru olmayabilir yani.. ya da bünyeden bünyeye değişebilir mi acaba?

Kiz bi sakin ol benimde sancim varken kac gun oynamadi

Gunaydin
Bu aralar uzun uyuyorlar canim.ve belki de el ayaklari organlara dogrudur.uzan guzelce ve karnina kumanda koy.hissetmedigim zamanlarda attiriyor kumandayi bizimki.rahat edemiyorsanda mutlaka git doktora.
Karnım hiç oynamıyo canım elim hep karnımda ama denim kumandayı çok sağol

Portakal suyu denedin mi. Taze sıkılmis portakal suyuna da tepki veriyorlar. Belki gun icinde oynuyor fakat hareketli isen sen anlamiyor olabilirsin.

Bilmiyorumki canım valla internette dolaşmıyorum saçma sapan şeyler yazılıyor diye inşallah oğlum iyidir

Alisverisi tamamladim yazmissin. Canim 2018 agustos annelerinin bebislerine aldiklari diye ayri bir sayfa acti wintersun. Oraya resimlerini atsana hem fikir olur

Sakindim canım 3 gün geçince bide benimkiyle birbirimize girdik çok gerildim ya ondan korktum
Bisey olmaz fistigim simdi daha cok geriyorsun ama kendini biraz sakin ol daha oynayip oynamadigina gore bebgin iyi olup olmadigina karar vermek icin cok erken

Sakindim canım 3 gün geçince bide benimkiyle birbirimize girdik çok gerildim ya ondan korktum
Gecen gun esine gerildigini soylemistin. Dun de hic girmedin sanki. Yoksa senin ki de mi odungillerden. Iki canliyiz ustelik sadece bizi degil dogmamis bebeklerini de uzuyorlar ama yine de hassas davranmiyorlar degil mi. Anlayis bekliyorsun bekledikce daha cok uzuluyorsun. Degismezler sen kendini uzdugunle kalirsin canim

Sende mi odunla evlisin

Benimki tam odun değil ama bazen zıttıma gidiyor birde maddi skıntılar çekiyoruz anası sağolsun bide anacı Allah kimsenin başına vermesin. İşte ben zorluğu çekerken birilerinin sefa sürmesi delirtiyo kendi aramızda sorun yok ama ah o anası varyaaa

Kavga ettiğimizin ertesi günü sancılandım dünde hiç girmedim moralim bozuk sizler etkilenmeyin diye evdekiler yeterince geriyo zaten doğursak hayırlısıyla topuna saycam ....

En sessiz adam bile anasina laf edince kaplan kesiliyor. Sen kurnaz ol. Mesele neyse kocanla halledemezsin. Sadece tartistuginla kalirsin ve mesele oylece duruyordur. Simdi sorunun kaynagi ne. Kv. Ne yaptiysa mesele neyse direk onunla konussan. Ve kv ile konustugundan esinin haberi olmasin. Boyle olabilir mi.

Evet belki de bizim beklentilerimiz daha fazla tartısırken odun halt etmiş yanlarında koca kafasını kırasım geliyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…