2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım gidip ötede bayılsa sorun yok ha bide benim kv nin sahte kriz geçirmeleri fenalaşmaları falanda var zor durumda kalınca kullandığı... çok fena çokk
Anaaaaammm ayni o bahsettigim tip. Vah vaaahhhh. Ay Allah yardimcin olsun canim benim.
Kiz sen de fenalas. Ayil bayil. Agla sizla. Edepsizle edepsiz olacaksin baska turlu olmaz.

Teşekkür ederim

Canim muz falan yedinmi hareket eder belki sen hissetmezsin olmadi dr a gitsen orda oluyormu bilmiyorum korkma sakin birsey olmamistir insallah

Benim kv sadece eşime hizmet ediyor kocası falan kimse umrunda degil. Töbe töbe bişey dicem karılar kocalarına yapmıyo okadar

E Egepam ONTK aynı durumdayız maalesef benim kv de de ayılıp bayılır çok güzel artık karışmıyorum bende
Bizimki ayilip bayilmiyor herhalde. Evlatlar arasinda ayrim yapması ve dusuncesizlik etmesi benim problemim ha bir de para beklentisi. Yoksa herkes evinde isinde gucunde. En son 4 ay once falan gitmisim mesela evine. Ben nerdeyse 2yildir onlari almiyorum misafir olarak. Gorusmeyiz zaten

Benim eşim ve erkek kardeşi var olmasına rağmen kaynanam böyle.

Rahatsın yani sen biz ancak bi kavga öıkarsa o mesafeyi koyabiliyoruz birde şimdi rahatsızımm ayağına gitmiyorum kendiler dengelmiyor dur bakalım benim koca da kvde de ne kadar dayanacak bu durum. O oara beklentileri beni yedi bitirdi zaten kendi diğerlerine yedirir herşeyi bizden beklerler eşimde bunaldı artık ama yüze çıkmıyor zavallı

Sağol canım. Geçti şükür. Acile gitmek istiyordum artık bir şey olur diye. Sabahladım resmen . Bilmiyordum ki kan azlığı yapar diye, korktum

Yoh anam yohhh bende birakamadim dun cok agrim oldu o kv cok gerdi beni simdi dusunuyorum keske konustugunda odama gitseymisim naparsa yapsaydi su kadinla.muhatap olmak istemedikce burnuma giriyor
Kızlar takmayın bebeği üzüyorsunuz bak benim hmt dediğim yerde kv kıvırmaya başlar o kıvama geldi çok şükğr ama arkamdan konuşur sözlü tepki veremiyorsan o şekilde ver sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…