2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar birşey sorcam benim kızım yani eşimin kızı 16 yaşlarda sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyor dktr ilerde anne olması İçin Rahmi etkileyebilir dendi böbreklerine bakıldı bir sorun yok sürekli karın ağrısı çekiyor babasında endişeleniyor tabi bende kronik idrsr yolu enfeksiyonu İçin neyapılabilir bilen varmı iy bir dktr tedavi

Ben emzige karsiydim mantıki olarak ama cidden ise yarayan biseymis ver tabi
Ben kizimda kullanmadim hicte zorlanmadim yine vermeyecegim hem agiz ve dis sagligi icin hemde emzik tokluk hissi veriyor ve meme reddini tetikliyor beni emsin napicak o plastik parcasini :) ayrica bende yalnizim kimsem yok oldugum yerde.

Bol su canim. Baska tedavisi yok. Bir de civanpercemi diye bir ot var. Kadin yollarina ve idrar yollarina cok iyidir. Gunde bir bas cicegin uzerinden kaynar su gezdir. Cicegi 2 dk beklet suda. Sari ve biraz da aci bir su oluyor. Onu icmesi lazim. Benim sifam o olmustu

Ben kizimda kullanmadim hicte zorlanmadim yine vermeyecegim hem ahiz ve dis sagligi icin hemde emzik tokluk hissi veriyor ve meme reddini tetikliyor beni emsin napicak o plastik parcasini :) ayrica bende yalnizim kimsem yok oldugum yerde.
Oyle aham saham emmedi onuda benim sipa uyuyana kadar sonrasinda atti zaten bende karsiydim da aglama krizlerinde iyi oluyor seninde mi kimsen yok etrafinda

Oyle aham saham emmedi onuda benim sipa uyuyana kadar sonrasinda atti zaten bende karsiydim da aglama krizlerinde iyi oluyor seninde mi kimsen yok etrafinda
Evet ailem istanbulda esimin esimin ailesi 130km mesafede merkezde Edirnede. Ama esim yanimda kimsem yok diyemem :)

Sağol cnaım bunuda söyliyeyimde yaptırsınlar yazık üzülüyor insan kız çoçuğu ilerde birşey olur Rahime zarar verir diye

Bence anlamaz. Belki de baaak beni hic aramiyor diyr kocana sikayet ediyor. Yani senin aramaman kadinin ekmegine yag suruyor belki. Boyle tipler suc kabul edermi ki senin aramaman ona koysun. Burda biraz saf dusunuyon bence
Aramayı denedim her aradığımda başkasının yaptığı şeyleri anlatıp sende böyle yap dedi örnek gösterdi delirtmek için bende aramadım. Kesin anlatıyordur çünkü duyuyorum

Anaaaaammm ayni o bahsettigim tip. Vah vaaahhhh. Ay Allah yardimcin olsun canim benim.
Kiz sen de fenalas. Ayil bayil. Agla sizla. Edepsizle edepsiz olacaksin baska turlu olmaz.
Hiç yapamıyorum o tür şeyleri o yüzden bu durumdayım

En iyisi mesafeli olmak galiba

Günaydın güzel hamişler güzel bir hafta sonu olsun inşllah ben dünden belli çok melankolik bir haldeyim yine hormonlar heralde:) Çok mutsuz hissediyorum kendimi yarın dktra gidicem belki düzelir morelim
İnşallah düzelir canım bendede var o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…