2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ama çok uzun iki hafta geçmek bilmiyor :) keşke haftalık çağırsalar doğuma kadar hep görsek bebişlerimizi :)
Süper olurrr:) Hastaneden doktordan nefret ederim ama bebişimi görmek için hergün bile giderim
Bir anne atasözü der ki: sen iyi olda ben görmemeye razıyım..
Anne olunca anlarsın laflarını tek tek yaşıyoruz şu günlerde.
Gece gece duygusala bağladım sanırım:)

Merhaba ise yaradi.bulanti gitti yerine geniz akintisi geldi.o azaldi simdi de mide yanmasi fena halde var.sonuc ol@rak daha iyi hissediyorum eskiye nazaran.

İşe yarıyor mu peki ?

Merhaba ben varim.bugun neti didik didik ettim.tarcin bal karisimi ve haslanmis tuzsuz patatesi denedim iyi geldi gibi.bir de sut urunleri kotu ettigi icin soya sutu ictim biraz.daha iyiyim simdi.

Merhaba kızlar bende bebis haberini yeni alanlardanim testte çıktı hemen doktora gittik ve 4+2 de kese henüz görünmedi haftasonu keseyi görebilmek için yeniden gidecez inşallah görürüz öncesinden bi düştüğüm olduğu için çok endişeliyim

Ama çok uzun iki hafta geçmek bilmiyor :) keşke haftalık çağırsalar doğuma kadar hep görsek bebişlerimizi :)
ayda 1e cikicak o randewular:)
hosgeldiniz saglikla gelsin insallah minik..stress olmayin

bu kadar kisa zamanda boyle guzel dualar eden iyi dileklerde bulunan beni boyle guclendirip cesaretlendiren arkadaslarim olduysa ne mutlu bana gerçekten ne mutlu banaa seviyorum hepinizi iyi geceler opuyorum hepinizi en çokta minnoslarinizi
Canım başarılar şimdi den yaparsın sen bebeğinin şansına çok güzel geçecek

Günaydın şekerler bu burun tıkanıklığı ne fena bisey ya uyuyamiyirum belimde çok ağrıyor ne daha ne sola dönemiyorum uzanınca belimde bi ton ağırlık var gibi oluyor kalkamıyorum

En cok kalsiyum sutte degil kasar peynirde var aslinda eger sırf bu yüzden icmeye calisiyorsan belki onu denersin :)
en çok süt ürünlerinde var diye yazıyorlar evet ama benim doktorum süt demiş bulundu eşime anlatamıyorum. İçmiyorum diye gözüne batıyor adamın bir gün aralıklı içmede anlaştık ama ona bile sabrım Yok :) kaşar mevzusuna yükleneyim ben sağol canımmmm

Günaydın şekerler bu burun tıkanıklığı ne fena bisey ya uyuyamiyirum belimde çok ağrıyor ne daha ne sola dönemiyorum uzanınca belimde bi ton ağırlık var gibi oluyor kalkamıyorum
Geniz akıntım var, akıntı öksürük yapıyor dün öksürmekteyiz kustum. Geçecek canımmmm melekler gelecek hepsi geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…