2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ultrasonaa bakinca karindan ultrasonsa soldaysa bebis erkek tam tersiyse kiz vajinalde de tam tersi durum olay bu :) ama bebis daha hareketlenmemis olmasi lazim malum hareketlenince yer degistirebiliyor o zaman kese konumu manasiz oluyor
Yaaa canım gecmiş olsun .. Kafanı cok takma belkide hiç bişey değildir. Rabbim korusun hepimizi

Ayy maşallah
Hadi gözün aydın canım iyi yapmışsın gitmekle için rahatladı susamınıda görmüş oldun.Darısı pıt pıtlara inşallah

Ooo fikrini begenmislerse sen bu işi olmuş bil Perşembe gaza ihtiyaç kalmamış sen zaten begeniyi kapmissin

Hayırlı olsun :)

Soğanda folik asit var, belki o yüzden canın çekiyordur.

Hmmm olabilir. Ben bol bol soğan yiyeyim :))) İştahımın da açılmaya ihtiyacı vardı Bilgilendirme için çoook teşekkür ederim; ))

Bendim o hemen araştıracağım yeri tam nerede ümraniyede bakayım internetten belki gidip gelebilirim teşekkürler canım
Kadıköye yakın aslında haritadan bakarsan yerine.normal dogumu destekliyor .Emegi hakkı odenmez hem onun hem ebelerinin.o civarda tavsiye ederim kesinlikle

İyi akşamlar herkese. Kızlar sizlere birşey sormak istiyorum. Hamileliğinizi ilk öğrendiğinizde bat günü falan kasık ağrınız bel ağrınız çok mu oldu. Maşallah dieyim bende yorgunluk ve uyku hissinden başka birşey yok hiç bir ağrım sızım buda düşündürüyor insanı herkes kasığım ağrıyor yazmış falan.

Aynen kuzum Allahıma binlerce kez şükürler olsun biz gördük, darısı umutla heyecanla bekleyen diğer annişlere olsun
Zamanla dengelenirmiş zaten şimdilik önde olsada... Allah sağlıklı gebelik sağlıklı bebekler nasip etsin

Kizlar selam. O kadar bitik haldeyim ki takip edeniyorum.. bi yandan 10 aylik kizim diger yandan bulantilar.. hic bisey yiyemiyorum.. siz nasılsınız?

Ayyy sanırım dayanamayıp ben de bir foto yukleyecegim. Cumartesi kontrole gittiğimde yeni bir görüntü isteyim de sağlam olsun

Ayy maşallah
Hadi gözün aydın canım iyi yapmışsın gitmekle için rahatladı susamınıda görmüş oldun.Darısı pıt pıtlara inşallah
Sağol canım amiinn inşallah.. pıt pıt için 2 hafta sonra çağırdı 7. Haftada yani :) benim doktorun 2 hafta takıntısı var :)

Ben de rahatsız edici pek birşey hissetmiyorum canım. Rahmimin genişlediğini kasılıp gevşediğini hissediyorum. Bir de sıcak basıyor, nabzım normalde 65 falan atardı şimdi 80-90 ve yanaklarım kızarık. Benim haftam da senin gibi burdaki arkadaşlara göre erken... Hafta ilerledikçe hisler artıyor olabilir belki

Ben sana yuzde doksan erkek diyorum oglumda bu taraftaydi benim.adetten 3 gun sonra ki degerim 6400 lerdeydi.ya ikiz ya erkek demisti doktorum nitekim oğlum oldu.
Hayırlısı olsun banada ikiz olabilir demişlerdi değerlerim yüksek geliyordu... sanırım oğluşum olacak hayırlısı olsun ilk bebeğim olunca hiççç fark etmez yeterki sağlıklı olsun... benim minik meleğim

Yani kasık ağrın bel ağrın yokmu canım. Banada öyle geliyor daha çok erken diye belirti olmayabilir belki ilerleyen haftalarda olacaktır

Yaaaa ben seni yerim kiii canimmm cok tesekkur ederim valla sayenizde yerlerde olan moralim simdi saha kalkti :)

Kuzucum gözün aydın hadi bakalımmm
Biz ne kadar yoruluyorsak sen üç katı yoruluyorsun iyice dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…