2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım inşallah bu sefer sağ salim bebişini kucagına alırsın.. ilk düşükten sonra düşük nedenini araştırdı mı doktor

Çok şanslısın arkadaşım ben de pco vardı ve bana da zor hamile kalırsın dedikleri için 3 yıldır hiç korunmadim

Aslında hapla korunmak adet döngüsünü düzenlediği için yumurtlama gününü bulmanı kolaylaştırdığı için hamile kalma ihtimalini yükseltiyormuş. Hamile kaldıktan sonra öğrendim.

Gecen hafta bende doymuyordum yemek yerken bile daha sonra ne yiyeceğimi tasarlıyodum ama 2 3 gündür hicbirşey yemek istemiyorum kusma yok ama feci bulantı var sanada gelirler yakında yada inşallah gelmezler
Amann yok gelmesinler ben zaten zayıfım o zaman daha da zayıflarım

Canim benimmm cok tesekkur ederimmm yarin juriden sonra da bebisi gormeye gidicez :) bi juri de orasi benim için ya goremezsem falan diye bos gebelik yasadim ya daha once insan bi korkuyor
Aklına getirme öyle bisey allahın izniyle evladını görürsün belki hiç beklemediğin kadar iyi geçer dr görüşmen:)

Kan değeriniz nasıl ilerliyor bildiğim kadarıyla ikiz olunca değerlerde normale göre daha hızlı ilerliyormuş

Kan değerime en başında baktırmıştım 2 günde 2 kat artmıştı sonra baktırmadım, kese gördü 2 tane ama birinde bebek gördü, dedem de ikiz o yüzden olabilir diye düşünüyorum. Rabbim ne verirse kabulüm çok merakta değilim göreceğim 2 hafta sonra inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…