2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de ilk haftadan belli var Burun tıkanıklığı şimdi biraz daha azaltı sma Benide çok yordu zaten astımım var ilk gebelik belirtinde nefes tıkanlığıydı

bende tek taraftan nefes alıyorum. Kemik var diğerinde beni de çok zorladı inşallah en kısa zamanda geçer. Benimde nefes tıkanıklığıydı sanki aldığım nefes yetmiyodu

Bende kendimi zor tutuyorum ama diyorum erken gitsem beklenen sonucu almasam üzülürüm randevu tarihinden sonra gideyim kesin öğrenmiş olurum diyorum onada dayanamam heralde sabirsizim çünkü:)

ben de aynı durumdayım canım ama sabredeceğim inşaallah doktor 4 Ocak dedi ben 10unda gideceğim sonu güzel olur inşaallah

oklava geliyo oklava yok öyle bişey ben sana öğrenme dedim kötü düşünmek yasak burda iyi düşünelim iyi olsun interiorarchitect sende bebeği göreceksin yorum yapacaz daha ona göre
yüzümde gülücüklere sebep olan arkadaşima çook tesekkur ediyorum. Tmm pozitif oluyorum hersey yolunda kucük haşhaşim hizla büyüyor bol su içiyorum yaşasin yemek yemek demiyorum daha dur diyorumkontrollu git. Hedef 10 kiloyu gecmemek bakalim. Kiz ne güzel moral verdin öpüyorumm

Benimde bugun heyecan dorukta mide bulantim tavan yapti bos gebelikten cok korkuyorum saat 3 olmadi sabahtan beri insallah kuzumun pit pitlarini duysam ne guzel olur dualariniza ihtiyacim var
Rabbim minnağının pıtpıtlarinı sana duyurur inşallah kötü düşünme sadece duyacagin sese odaklan bizide haberdar etmeyi unutma

MERHABA BENİ DE EKLER MİSİNİZ ARANIZDA YENİYİM SON ADET 23-11-2017 VE GEBEYİM :)

ben de aynı durumdayım canım ama sabredeceğim inşaallah doktor 4 Ocak dedi ben 10unda gideceğim sonu güzel olur inşaallah
Seninle ayniyiz zaten biz ben 5 ocakta kesin giderim yaa ama belki azıcık sabretsem pzt gününe kalırım haftasonu araya giriyor diye sende kese sat la aynimi ilerliyor

Seninle ayniyiz zaten biz ben 5 ocakta kesin giderim yaa ama belki azıcık sabretsem pzt gününe kalırım haftasonu araya giriyor diye sende kese sat la aynimi ilerliyor

aynen kese sat'la aynı ilerliyor canım ama 4 haftada görememişti 6+0'da gördü, ben 4ünde gidersem doktor duyamadım derse moralim bozulacak o yüzden 10unda gideceğim inşallah 8+5 olacağım

MERHABA BEN ARANIZDA YENİYİM Bİ SORUM OLACAK KESEYİ KAÇINCI HAFTA DA GÖREBİLİRİZ BİLGİNİZ VAR MI

ben 4+0'da göremedim sonra 6+0'da gittim o zaman gördüm ama ortalama 5. haftada gözüküyor.

Gözün aydın canım inşallah bu sefer sağ salim bebişini kucagına alırsın.. ilk düşükten sonra düşük nedenini araştırdı mı doktor
Aslında araştırmasına pek gerek kalmadı adet günüme 2 gün varken kontrolüm vardı ve acayip bi kasık sancısı çekiyordum çok fazla. Doktorum muayene etti sonra da adet olacaksın deyip adet söktürücü verdi hamile olduğumu sonradan öğrendim ve sonuç maalesef düştükle sonuçlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…