- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- 128
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #7.361
Ben de bugun bahçelievler medical parka gidicem meral hanimdi sanirim. Onu deneyecegim bu kontrolde. Bakalim
İnşllah güzel geçer iyi hastanede orası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bugun bahçelievler medical parka gidicem meral hanimdi sanirim. Onu deneyecegim bu kontrolde. Bakalim
İnşllah güzel geçer iyi hastanede orası
Canim ne zaman cagiriyorlar bilmiyorum onu net, yanlis bilgi vermiyeyim sana.fakat ben gittigimde 11+2 olucam nasipseBende 9+3teyim ne zaman cagirirlar canim
Insallah canim bu cuma hurmetine Rabbim bebeginizi size bağışlasın. Bende öyle düşünüyorum canim 7.haftayi gördükten sonra gidicem. Ama aksi durumlarda olabiliyor diş gebelik vakasindan korkuyorum herhangibir şikayetm yok sanci akinti vs. Ama 7 haftadan önce gidersem alttan muayene eder benim catal fobim var kabul edemem o yuzden beklicem 1 hafta daha
Kızlar 6+1 ilk gebeyim hesaplarıma göre ama daha doktora gidemedim maddi imkansızlar yüzünden ( birebirden eşimi işten çıkardılar) devletten randevu aldım 2 hafta sonraya verdi randevuyu. Bir düşüğüm var korkuyorum boş gebelik mi dış gebelik mi ya da bir sorun var mı diye ama gidemiyorum doktora arada bir ağrım oluyor adet sancısı gibi geçiyor çok az bulantım var korkuyorum sizce evhamlanıyor muyum yoksa ne yapıp edip özele mi gitmeliyim
Canim gozunaydiiin gordun bebisii:) terzi kendi sokugunu dikemezmis derler o misal:) prenses gibi ama nubta daha iyi anlasilir tabi gösterirse :)interiorarchitect karından ultrasonda bebeğim sağda yatıyordu ramziye göre benim kehanetin kendime hayrı yok galiba
Ben erkek hissediyordum prensesim oluyor sanırım![]()
Insallah canim bu cuma hurmetine Rabbim bebeginizi size bağışlasın. Bende öyle düşünüyorum canim 7.haftayi gördükten sonra gidicem. Ama aksi durumlarda olabiliyor diş gebelik vakasindan korkuyorum herhangibir şikayetm yok sanci akinti vs. Ama 7 haftadan önce gidersem alttan muayene eder benim catal fobim var kabul edemem o yuzden beklicem 1 hafta daha
Canım o biraz yapıyla alakalı bir arkadaşımuın kızı olacak bir kere bile midesi bulanmadı e benim ilki oğlan ondada 12 haftayla 16 hafta arası her sabah kustumBen de bugun bahçelievler medical parka gidicem meral hanimdi sanirim. Onu deneyecegim bu kontrolde. Bakalim nasil gececek...
Ben ilk dogumumu medilifeta yaptim evime de cok yakin. Doktorumdan inanilmaz memnundum fakat gel gor ki ladin benden sonra patlamış gitmis. Simdi randevu bulmak mumkun degil. Nasil yapicam bilmiyorum... sen kime gidiyorsun?
Brnim de ilk bebegim kizdi yine boyle bulantılo bir gebelikti. Bu da oyle malesef. Herkes erkek olsun bu sefer diyo daa senin de dedigin gibi bana da kiz gibi geliyor yine

Doktorum hergun bir maden suyu icmemi soylemisti kizimda ama sade iceceksen ic yoksa icme demisti.kızlar meyvelı sodalar zararlı mıdır su dönemde bebeğe
yanı ıkı gundur yemek sonrası ıcıyorum bıraz olsun rahatlatıyo
yarın doktora da soracagım bı akslık ckmazsa ama sızın tecrubelerınızden de yararlanmak ıstedım:)
Kim çağırcak canım doktor mu? sen en son gittiğinde bişey demediler mi? 12. haftada ikili tarama oluyo sen çağırmalarını beklemeden git istersen.Bende 9+3teyim ne zaman cagirirlar canim
Rabbim bir kapıyı kapatırsa diğer kapıyı açar mübarek cuma günü daha iyi bir iş bulur inşallah sen stres yapma ağrılarn da normal ilk haftalarda hepimiz yaşadık adet sancıları ani batmalar akıntılar kanaman olmadığı sürece bekle bence Allah yardımcın olsun arkadaşım.Kızlar 6+1 ilk gebeyim hesaplarıma göre ama daha doktora gidemedim maddi imkansızlar yüzünden ( birebirden eşimi işten çıkardılar) devletten randevu aldım 2 hafta sonraya verdi randevuyu. Bir düşüğüm var korkuyorum boş gebelik mi dış gebelik mi ya da bir sorun var mı diye ama gidemiyorum doktora arada bir ağrım oluyor adet sancısı gibi geçiyor çok az bulantım var korkuyorum sizce evhamlanıyor muyum yoksa ne yapıp edip özele mi gitmeliyim
Bende sade içiyorum illaki meyveli olsun dersen limon falan atsan?kızlar meyvelı sodalar zararlı mıdır su dönemde bebeğe
yarın doktora da soracagım bı akslık ckmazsa ama sızın tecrubelerınızden de yararlanmak ıstedım:)
Canım benim üzülme inşllah bebeğin sağlıklıdır az kalmış randevunada devlet hastanesine aciline git canım çok ağrım var diye orda bakarlarKızlar 6+1 ilk gebeyim hesaplarıma göre ama daha doktora gidemedim maddi imkansızlar yüzünden ( birebirden eşimi işten çıkardılar) devletten randevu aldım 2 hafta sonraya verdi randevuyu. Bir düşüğüm var korkuyorum boş gebelik mi dış gebelik mi ya da bir sorun var mı diye ama gidemiyorum doktora arada bir ağrım oluyor adet sancısı gibi geçiyor çok az bulantım var korkuyorum sizce evhamlanıyor muyum yoksa ne yapıp edip özele mi gitmeliyim
ilk M MinisGeliyo gidiyor canim yarin onun.sonra benim sanirim bende dort gözle bekliyorum sizlerede yazicam Allah izin verirse![]()
Canım hiç strese girme Allahın izniyle iki hafta sonra gittiğinde bebişini de görürsün kalp atışlarını da duyarsın inşallah. Eşin için de dua ediyorum Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla bi iş nasip etsin inşallah.Kızlar 6+1 ilk gebeyim hesaplarıma göre ama daha doktora gidemedim maddi imkansızlar yüzünden ( birebirden eşimi işten çıkardılar) devletten randevu aldım 2 hafta sonraya verdi randevuyu. Bir düşüğüm var korkuyorum boş gebelik mi dış gebelik mi ya da bir sorun var mı diye ama gidemiyorum doktora arada bir ağrım oluyor adet sancısı gibi geçiyor çok az bulantım var korkuyorum sizce evhamlanıyor muyum yoksa ne yapıp edip özele mi gitmeliyim
Canım sadece soda içebilirsin günde 1-2 tane doktorlarda için diyor. İçindeki mineraller annenin kemik erimesi için çok faydalı, bebeğin kemik gelişimi için de aynı şekilde çok faydalıymış.kızlar meyvelı sodalar zararlı mıdır su dönemde bebeğe
İnş bunuda sıkıntısız atlatırız.gerçi bu bebek bana rabbimden hediye geldi herşekilde razıyım yani.
İkili taraması yaklaşan anneler oğlumda ikili tarama da 12+6 da cinsiyetini öğrenmiştik
Güzel haberlerinizi bekliyoruz![]()
Kızlar 6+1 ilk gebeyim hesaplarıma göre ama daha doktora gidemedim maddi imkansızlar yüzünden ( birebirden eşimi işten çıkardılar) devletten randevu aldım 2 hafta sonraya verdi randevuyu. Bir düşüğüm var korkuyorum boş gebelik mi dış gebelik mi ya da bir sorun var mı diye ama gidemiyorum doktora arada bir ağrım oluyor adet sancısı gibi geçiyor çok az bulantım var korkuyorum sizce evhamlanıyor muyum yoksa ne yapıp edip özele mi gitmeliyim

kızlar meyvelı sodalar zararlı mıdır su dönemde bebeğe

benım ılk hamılelıgımde vajınal ultrasanda yıne sedyede uzanıyodun o sekılde muyane edıyodu
çatalda hıc muyane etmedı
ama her doktorun calısma seklı farklı tabı
Hayırlısı canım. Doğum korkum hıç yoktu olmazda inşallahcok gecmıs olsun cnm. lsun ıkı sezeryan lmus bırı olarak hıc korkulacak bır durum degıl bence.
Erkek olunca bulantı azalıyormuymuş?! Benim 8. Haftaya kadar ağlayacak kadar bulantım oldu sonra aniden hafifledi geçti, 8+1de doktor kontrolünde olmamış olsam birşey oldu diyecektim ama bebek gayet iyiydi. Şimdi yine kurt düştü içime dünden beri benim bulantım nereye gitti diye. Acilin muamelesi çok kötü diye gitmek istemiyorumValla ben rüyalarımda hep kız çocuğu görüyorum annemde hep kız görüyor ama bulantılarım azaldı sanki erkek gibi hissediyorum :) hayırlısı olsun Allah herkesin gönlüne göre versin benim ilk evladım ne olursa kabulüm yeterki sağlıklı olsun![]()
Kizimi 11+6 da öğrendim ben :)Ay bu kadar çabuk öğrenirsek ne güzel olur hadi insallah
Canim benim Allah yardımcınız olsun lütfen sıkma canını mutlaka bi kapı açar Rabbim..sancı olabilir ben hala yaşıyorum kanaman yoksa normal yat güzelce dinlen acile gitmek mantıklı ama beklersen kalp atışını da duyarsın inşallah yine sen randevulari takip et inşallah boşalan olursa gidersin
İçindeki katkı maddelerinden dolayı içmeyin diyolar yoksa bende çilekli ye bayilirimama o kadar gaz doluyum ki sade bile icemiyorum zaten
Aynen canım doktoruna göre değişiyor ama bende geçen sene bi de bunda ultrason da olsa sedyedeydim çatal degil
Yani pek evrensel bir dil olmadığı için gerek yok :)